Esti incepator la pariuri online? Cu siguranta ai o multime de intrebari

Ai implinit 18 ani si esti nerabdator sa ai prima ta experienta cu pariurile online sau poate esti satul de mai bate atata drum pana la agentiile ofline si te-ai hotarat sa iti creezi un cont online pentru a evita deplasarile si pentru a putea plasa pariuri la orice ora din zi si din noapte? Atunci probabil ai cateva nelamuriri in legatura cu acestea, intrebarile unui incepator la pariuri online putand fi dintre cele mai diverse.


Incearca si tu experienta pariurilor online >>>
1.       Exista riscul ca datele mele sa fie colectate de o terta persoana?

Multi prefera agentiile offline de pariuri in detrimentul caselor online motivand ca nu au incredere in mediul online, dar mai ales ca se tem ca datele introduse la inregistrare, respectiv la efectuarea unui depozit, sa nu fie folosite in scopuri malefice. Nu ar trebui sa iti faci niciun fel de griji in privinta asta, deoarece datele personale si tranzactiile sunt protejate cu SSL (Secure Sockets Layer), toate documentele fiind stocate in mod electronic, intr-un mediu securizat cu acces restrictionat. Asta inseamna ca nici macar angajatii respectivei case de pariuri nu au acces la toate datele introduse de tine.


2.       Imi poate fi inchis sau limitat contul?

Chiar daca nu au acces la toate datele personale, operatorii pot observa activitatea ta la respectiva casa de pariuri, iar cand li se pare ceva suspect pot lua masuri. Cea mai comuna cauza pentru care apare limitarea contului este plasarea de sure bets, casele de pariuri prinzandu-se, mai devreme sau mai tarziu, daca vei apela la asa ceva. De asemenea, poti fi limitat daca plasezi pariuri folosind obsesiv o anumita strategie.


Cat despre inchiderea contului, pentru a nu ajunge intr-o astfel de situatie trebuie ca in termen de 30 zile de la inregistrare sa iti verifici contul trimitand o copie de buletin la o adresa de mail specificata sau chiar direct de pe site. In caz contrar, contul iti va fi suspendat pana vei efectua aceasta actiune, iar banii din cont vor fi trimisi la stat. De asemenea, contul iti poate fi inchis in cazul in care vei furniza date personale false la inregistrare sau daca iti vei crea mai multe conturi, lucru interzis de toate casele de pariuri.


3.       Care sunt avantajele deschiderii unui cont la pariuri?

In acest moment in Romania sunt peste 20 case pariuri online licentiate, majoritatea oferindu-ti bonus la inregistrare, bonusuri care totalizeaza aproximativ 10 000 lei. Sigur, acele bonusuri au niste conditii de rulaj pentru a fi retrase, insa cu o strategie buna in cateva luni de zile ai putea obtine zeci de mii de lei cu o investitie de doar cateva sute de lei sau chiar cateva zeci de lei.


Un alt avantaj il reprezinta acela ca o casa de pariuri este online non-stop, putand astfel sa plasezi pariuri la orice ora din zi si din noapte. Mai mult, tot mai multe case online dispun de o aplicatie pentru pariuri, astfel incat tu sa mizezi chiar si cand nu ai acces la calculator. Nu putem omite oferta destul de bogata pe care o gasim la majoritatea caselor de pariuri, dar si faptul ca putem plasa pariuri live sau ca putem vizualiza o partida in transmisiune directa.  Asta ca sa nu mai spunem de alte avantaje, pe care nu le poti gasi la o agentie offline.


4.       Prin ce metode pot efectua o depunere la casele online?

Exista 4 metode pe care aproape toate casele de pariuri ti le pun la dispozitie pentru a depune, respectiv a retrage bani. Cea mai populara metoda o reprezinta depunerea prin card de credit, urmata de portofelele virtuale Skrill si Neteller, dar si prin Paysafecard, metoda care nu necesita un card bancar. O alta metoda de depunere fara card bancar o reprezinta depunerea direct din agentii, metoda pe care o pun la dispozitie in general casele care dispun de agentii offline in Romania.  Acestea ar fi cele mai uzuale metode de depunere, retragerea putand-o efectua prin aceeasi metoda prin care ai depus ultima oara. Exceptie face Paysafecard, prin aceasta metoda neputand efectua o retragere decat la casa online Betano. Sa spunem si faptul ca la Netbet iti poti procura un card special, exclusiv pentru a efectua depuneri si retrageri la aceasta casa online.


5.       Care este suma minima de depunere?

Daca te afli la prima ta experienta cu pariurile online, probabil vei fi mai conservator, cel putin pana te vei obisnui cu ele, astfel dorind sa depui suma minima permisa la acea casa de pariuri. Depozitul minim este de doar 1 RON, asta intamplandu-se la casa online Unibet, prin transfer bancar. Singurul dezavantaj  il reprezinta acela ca suma depusa se va credita in cont in 2-3 zile lucratoare. Prin celelalte metode suma se crediteaza instant sau in cateva minute nu doar la Unibet, ci si la celelalte case de pariuri.


O alta metoda de depunere convenabila este cea prin agentiile offline, depunerea minima aici fiind de 10 lei sau 20 lei, in functie de agentie. Pentru a depune in contul tau de pariuri prin intermediul unei agentii offline nu iti trebuie decat buletinul si numele de utilizator de la casa online.


Rezumat

Nu poti juca la pariuri daca nu ai 18 ani

Datele tale introduse la casele de pariuri sunt in siguranta

Trebuie sa introduci date reale la inregistrare si sa iti validezi contul in termen de 30 zile, altfel acesta iti va fi inchis

Bonusurile de inregistrare te pot ajuta sa generezi un profit generos

Exista o gramada de avantaje ale pariurilor online, care te ajuta sa mizezi oriunde te-ai afla, la orice ora din zi si din noapte


Incearca si tu experienta pariurilor online >>>