Cum putem castiga garantat la pariuri

Probabil multi dintre cei ce au citit titlul si nu stiu chiar totul despre pariuri vor spune ca nu exista castig garantat aici. Si noi am intalnit frecvent multa lume care nu stia ca se poate castiga garantat la pariuri. Aici nu ne referim la tipii, ca sa ne exprimam elegant, care detin o pagina de Facebook cu titlul 100% fixed si care mai cer si bani pentru a impartasi pronosticurile. Ne referim la asa-numitele ‘’sure bets’’ sau, mai pe romaneste, arbitraj sportiv.
 

Cum pot profita de pe urma acestor sure bets?


Discrepantele intre cotele pentru aceeasi selectie la doua sau mai multe case pariuri online astfel incat sa rezulte un mic profit daca vom ajusta mizele, indiferent de rezultatul acelei partide, se numeste sure bet. Spre exemplu, vom lua meciul dintre Monaco si Bastia si vom presupune ca pentru o victorie a gazdelor cota la Unibet este 1.44, in vreme ce la Netbet cotele pentru remiza si o victorie a gazdelor sunt 5.3 si 11.0. Sa spunem ca vom aloca 2 000 RON pentru acest meci, suma fiind atat de mare deoarece profitul este garantat. Pentru un castig de aproximativ 2 053 lei vom plasa 1 425 lei la Unibet pe victoria gazdelor, iar la Netbet 387 lei pe faptul ca se va inregistra o remiza si 187 pe faptul ca oaspetii se vor impune. 


 
Sigur, profitul nu este unul mare, insa daca vom gasi mai multe astfel de sure bets acesta va creste considerabil fara a va asuma niciun fel de risc. Atentie insa, daca o partida este anulata din cauza abandonului unui jucator, referindu-ne in special la una de tenis, unele case de pariuri o vor valida ca fiind anulata, pe cand altele (putine, ce-i drept) vor da castig de cauza jucatorului care a beneficiat de acel abandon. Astfel, este foarte important sa parcurgi regulamentul acelei case de pariuri, mai ales daca vrei sa aplici strategia ‘’sure bets’’.
 

Cat de des se gasesc aceste pariuri sigure?


Pe Internet exista o multime de site-uri sportive care ofera astfel de pariuri, cele mai multe dintre ele neactualizand constant cotele. Problema si mai mare este insa ca de la jumatatea anului trecut in Romania activeaza doar casele de pariuri ce au luat licenta, acestea fiind in jur de 15. Dintre ele, site-urile ce beneficiaza de sure bets nu ofera spre comparatie cotele niciunei case de pariuri, cu exceptia Unibet, Sportingbet si, poate, Netbet. Asadar, ne revine noua sarcina sa analizam cotele unui meci de la casele de pariuri, fie ele online sau offline. Nu este o misiune chiar usoara, trebuind sa avem mult timp la dispozitie si multa rabdare pentru a studia cu atentie oferta caselor de pariuri. Ca sa fim sinceri insa, nu prea merita efortul, avand in vedere profitul foarte mic, dar si ca aceste sure bets nu se gasesc ‘’pe toate drumurile’’. De asemenea, daca pariezi o suma foarte mare (de ordinul miilor sau al zecilor  de mii de euro), exista riscul ca acea casa de pariuri sa-ti limiteze suma. Sigur, poti plasa apoi mai multe pariuri cu miza maxima, sa zicem, asta necesitand insa timp, in acest interval cota putand suferi fluctuatii astfel incat sa nu mai existe niciun fel de sure bet.
 

Ce variante de pariu sunt predispuse la sure bet?


In general, aceste sure bets apar la selectiile care dispun de doua variante de pariu (Over/Under, Handicap asiatic, etc.), fie ca vorbim despre fotbal, baschet, handbal sau alte sporturi ce ofera asemenea variante. In opinia noastra, la handicapurile asiatice in ceea ce priveste meciurile de baschet se pot gasi usor astfel de pariuri la doua case online. Asta fiindca intr-un meci de baschet se marcheaza foarte multe puncte, cotele pentru o anumita diferenta de puncte putand avea discrepante vizibile. Atentie, nu ne referim la o singura varianta de handicap, ci la mai multe. In acest moment, casele de pariuri ce ofera mai multe handicapuri asiatice pentru un singur meci (-3.5, -4.5, -5.5 etc) sunt Unibet, 888sport (aceeasi oferta pre-live cu Unibet), Winmasters, Maxbet si Fortuna. De asemenea, aceste sure bets sunt des intalnite in cazul pariurilor live, mai ales in tenis, acolo unde jucatorul favorit poate alterna frecvent.
 

Concluzii

 
  • Putem castiga garantat la pariuri cu ajutorul acestor sure bets, chiar daca profitul este unul destul de mic
  • Sure betul este o discrepanta a cotelor pentru aceeasi varianta de pariu intalnita la doua sau mai multe case online sau offline, datorita acesteia putand obtine profit garantat daca vei ajusta mizele
  • Nu toate casele de pariuri ramburseaza miza daca un jucator/pilot a abandonat
  • Din cauza obligativitatii licentei, putine sunt casele de pariuri ce opereaza in Romania  pentru care site-urile de afara ofera cote spre comparare
  • Aceste sure bets apar, de regula,in cazul selectiilor cu doua variante de pariu, cum ar fi optiunea ‘’Handicap asiatic’’ la baschet, in special NBA.
Sursa feat: bippermedia