Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide

Lista reclamatiilor la adresa Maxbet

Acceptam reclamatii despre case de pariuri online privind urmatoarele situatii: retrageri intarziate, pariuri solutionate incorect, blocari abuzive ale conturilor, precum si alte incalcari de regulament ale caselor de pariuri. Nu acceptam reclamatii despre limite ale conturilor (limite ale mizelor sau ale cotelor). Poti lasa un feedback referitor la astfel de situatii si va fi luat in considerare de catre casa de pariuri sau alti utilizatori.

Reclamatii 66
Adauga o reclamatie

Refuz retragere

Rezolvat
Salutare! De o săptămână si ceva ma tot chinui sa retrag o sumă de bani din contul meu. Precizez ca anul trecut am mai facut depuneri si retrageri pe acest cont, este un cont verificat de foarte mult timp. Acum cand am vrut sa retrag din nou, mi-au anulat retragerea pe motiv ca trebuie sa le trimit poza cu buletinul si cardul folosit la depuneri, zis si facut. Le-am trimis documentele cerute, urmand sa primesc încă un mail unde mi se cer datele pentru un alt card de pe care am făcut niște depuneri in trecut. Ideea este ca acel card a fost furat, eu l-am blocat prin callcenter si am închis tot ce tine de acel card. Ei mi-au cerut un document care sa ateste că acel card este inchis, iarăși zis si facut, am umblat pe la bancă si am facut rost si de acel document si l-am trimis către ei. Totuși imi dau reply ca acel document nu este acceptat, chiar daca pe acel card scrie clar numele meu si numarul contului care este închis. Pana la urmă am reușit cu cineva de la livechat sa scot avel card de la modalitățile de plată pentru a putea face retragerea în sfârșit. Chiar si așa contul meu nu este eligibil pentru retragere pentru ca ei țin morțiș să vadă nu știu ce document pentru acel card închis, chiar daca le-am trimis de vreo 3 ori, am scos acel card de pe cont. Nu știu daca am mai precizat, dar cardul de pe care il folosesc acum si de pe care am făcut depunerea si pe care vreau sa fac si retragerea este validat, extrasul de cont la fel si buletinul. Chiar nu mi se pare ok această situațiși ma gândesc serios sa consult un avocat deoarece nu mi se pare prea legal acest lucru.

Cont blocat

Rezolvat
Buna ziua am și eu o problema cu cei de la maxbet ...de vreo o săptămână și jumătate am depus la ei în vreo 3 ore suma de 4000 lei aproximativ...prima dată când am depus la ei ...contul meu era verificat primisem și bonus 50 de lei ...din cei 4000 de lei am rulat bonusuri care le-am primit și într-un final am rămas cu suma de 12000 de lei pentru care am efectuat 2 retrageri ...10000 respectiv 2000...când am depus la ei am depus prin card care era atașat la contul meu in euro ...in momentul când am făcut retragerile nu știam că nu pot retrage cu același card deoarece fiind în euro se pare că poți doar sa depui și nu sa retragi ...adică fac schimbul in lei doar la retragere ...interesant eu am făcut retragerile nu m-au anunțat că nu e bine doar după 3 zile când mi-au trimis un mail că banca a refuzat tranzacția ...așa este adevărat am sunat la mine la banca într-adevăr apăreau tranzacțiile și sumele de bani dar nu s-au putut realiza fiind cont de euro și ei au trimis lei ...in fine ...vorbesc la ei îmi explică care este problema îmi explică și de la banca ...dau drumul din nou la retrageri de această dată în contul meu de lei ...după alte 3 zile primesc mail de la maxbet că retragerile mi-au fost anulate...am întrebat la ei au zis că este necesară un alt tip de verificare cu poze după card poza cu buletin și dovada de domiciliu ...acuma întreb oare prima dată cum de sa ajuns de sa făcut tranzacția la banca fara să îmi fie cerute aceste poze ? Așa ...acum le-am trimis tot ce mi-au cerut și miercuri dimineață la ora 9 am făcut din nou retragerile ...până astăzi îmi apăreau pe cont că sunt în așteptare ...astăzi au dispărut de la așteptare îmi apar ca si cum am retras dar am sunat la banca și nu apare nici o tranzacție din partea lor...mă tot aburesc din data de 21 februarie ...va rog daca puteți să mă ajutați
Incarca mai multe