Reclamatii
Rezolvat

Retragere anulata

27 februarie 2020, 18:19
4

Buna ziua. Ma numesc Corina. Am cont pe maxbet de aproximativ 2 ani , un cont verificat pe care am multiple depuneri și retrageri. La ultima retragere , oretragere de 1000 RON am primit banii înapoi in cont fără nicio notificare . Am intrat pe chat și un operator mi a cerut din nou poze de pe carduri și certificat de căsătorie. I am oferit documentele și mi a zis sa aștept mailul de confirmare. După câteva ore primesc un mail in care mi se cer pt a 3 a oară niște documente pe care le aveau deja de mai bine de un an. Le trimit din nou documentele și pe mail și nu am mai primit ră iar pe chat acolo unde un operator ma scoate pe motiv de inactivitate fără sa citească mesajele de la mine. Apoi îmi scot de pe site opțiunea de a ii mai contacta pe chat. Le am dat mail și degeaba ca nu mai raspund. Pe chat nu pot vorbi cu ei, banii sunt in cont. Am încercat chiar sa i joc dar nu pot ca ma scoate din jocuri sau se blochează.. chiar nu știu și nu înțeleg ce e de făcut!

Și acum sa va spun cum s a terminat povestea. După mai bine de o săptămâna de așteptare fără niciun rezultat M am hotărât sa joc fondurile sa văd ce se întâmpla. Am pierdut fondurile apoi le am cerut autoexcluderea! Când le am cerut asta am primit mai multe mailuri simultan in care eram anunțată ca am fost autoexclusa dar și ca am contul verificat. Au așteptat sa pierd fondurile apoi l au verificat. Când am întrebat operatorul de la maxbet mi a zis ca e o coincidenta😂😂😂. Sfatul meu pt cine intra și citește e ori sa se joace la colț de strada ori sa doneze banii ori sa le dea foc dar numai cont la maxbet sa bu va faceți! Și ca o paranteza, ieri mi am făcut cont la unibet, l am verificat , am făcut o depunere , am retras o suma de 1500 RON și după o ora de așteptare am avut banii in cont, deci se poate! O zi buna!
E bine ca ai gasit o varianta buna la Unibet, e rau ca cei de la Maxbet nu au binevoit sa ne raspunda nici noua! Multumim pentru feedback, experientele personale impartasite aici sunt cele mai potrivite pentru pariorii ce doresc sa gaseasca o casa de pariuri cu servicii de calitate!
Comentariul a fost editat
Nu s a rezolvat nimic. E a treia zi de așteptare iar la mesaje tot nu mi raspund!
Buna ziua. Am trimis sesizarea ta catre cei de la Maxbet. Sper sa avem un raspus in curand.
Copy the token