Reclamatii
Rezolvat

Retragere anulată fara notificare!

13 aprilie 2020, 13:10
2

Buna ziua! Observ ca sunt destui oamenii ce au probleme cu acest cazinou. Problema mea este urmatoarea: Am depus prin paysafe 50 de lei vineri, m-am jucat la păcanele si am castigat 1200 de lei. Sâmbătă am efectuat retragere prin transfer bancar am primit confirmarea de ei ca au primit solicitarea mea si ca va fi analizată in 3 zile lucrătoare. problemă. Aseară am primit mail sa le trimit poza cu buletinul in mana poze cu cardul fata verso si extras de cont... am facut tot ce mi-au spus si le-am trimis pentru primit confirmarea ca au primit documentele si ca urmeaza sa le verifice si ca atunci cand se va finaliza procesul voi fi notificat... Azi am intrat in contul maxbet si am bani in cont fara sa fiu anunțat că nu s-a aprobat retrgerea , motivul sau alte detalii pur si simplu m-am trezit cu bani in contul maxbet... Si acum am incercat sa fac retragere din nou si imi spune ca nu sunt eligibil. sunt eligibil cu ce? Va multumesc anticipat!

Asta este raspunsul lor pe chat pentru a doua oară la rând...inactivitate din partea lor nu a mea...acum imi da bonus 100 de rotiri până diseară la 18.00 dar raspuns la mail nema...pe mine nu ma deranjează ca retragerile sunt anevoiose ci atitudinea cu care care suntem tratați, imi spun ca nu sunt eligibil dar din ce motiv ca sa stiu cand ce pot remedia...cand ne iau bani nu mai au bani stanta cu eligibilitate cand este vorba sa le iei bani trebuie să fi eligibil...o să le fac reclamație la ONJN
Buna ziua. Retragerile sunt foarte anevoioase. E necesar sa insistati, e nevoie de rabdare, probabil vor mai face si alte verificari. Cred ca ar fi bine sa nu mai jucati pana cand nu se proceseaza tetragerea.
Copy the token