Reclamatii
Rezolvat

Maxbet Verificare de cacao

11 decembrie 2020, 16:18
3

Salutare! Am mai jucat si eu ceva banuti pe la MAXBET, nu am avut probleme cu ei pana anul aceste. Contul era verificat puteam depune/retrage fara probleme. Anul acesta din senin contul mi-a devenit NEVERIFICAT. De 2 luni de zile ma tot chinui sa il verific cu tot cu support-ul cileti, si nu reusesc. De fiecare data apare ceva ce mai trebuie facut. Am trimis poza cu buletin / Cazier / Poza card fata verso. Nu era clara poza cu retrimis s-a verificat. Dupa mi-au cerut sa le trimit o poza cu Cardul ca nici acolo se vede clar. Intr-adevar numele de pe card apare putin sters dar acuma nu o sa ma duc la banca sa imi fac alt card sau sa le cer lor vreo documentatie ca sa le trimit la MAXBET pentru ca EI NU CRED. La depunere nu e problema de unde depui, cand retragi vor sa le trimiti o poza cu buletinul in mana de pe LUNA, ca daca nu, nu accepta. Cel mai aiurea e ca am reusit sa retrag pana acum cateva luni, acum nu reusesc nici sa verific. Sunt mai josnici ca iubitele alea care iti cer sa le trimiti o poza cu lingurita pe cap ca sa te creada ca esti acasa. NU RECOMAND!!!

Suma: 1000 RON
Incerc legalbet.ro .. astazi le-am retrimis pozele cerute.. si uite ce raspuns am primit


Te contactăm din partea Serviciului Clienți MaxBet.ro în legătură cu verificarea documentelor.
Fotografia cu actul de identitate în dreptul feței a fost respinsă.
Te rugăm să te asiguri că:
- în fotografie sunt vizibile atât brațul cu care este ținut documentul, cât și fața ta;
- detaliile de pe document sunt vizibile și nu acoperi litere / cifre cu degetul;
- lumina bliț-ului nu acoperă detalii de pe document;
- toate detaliile sunt vizibile dacă folosești funcția zoom.
Poți ruga o altă persoană să te ajute să faci fotografia cu camera principală a telefonului, la o rezoluție ridicată.




Am contactat prin support iarasi, azi dimineata, am retrimis pozele mi-au fost respins iarasi pe motiv ca TINEAM BULETINUL DE COLT si nu se vedea informatia din coltisorul jos stanga.Tin sa mentionez ca au poze cu buletinul meu cu cardul fata/verso si cu cazierul, singura poze care o cereau si lipsea era aceasta cu CI-ul in mana.

Am recontactat acuma support-ul si le-am spus ce am pe suflet

Ca sa va faceti o idee:

Dupa ce am trimis pozele de dimineata am asteptat ceva timp pana sa fie verificate dupa care am primit un mail ca au fost respinse. Acum seara cand am facut "poze profi", ca le trebuie si claritate si lumina la MAXBET, cat ca nu te pun sa angajezi un fotograf pentru poze, nu reuseam sa le incarc pentru ca vechile documente nu erau verificate inca..cu toate ca eu pe mail aveam confirmarea ca au fost respins.

Ok, contactez suport-ul seara, ii spun ca nu pot sa uploadez pozele, si imi zice ca trebuie sa astept sa fie verificat.
Raspuns tipic, flegmatic. Cand o iau la bani marunti si ii spun ca colega/colege ei din diferite zile mi-au facut verificarea personala ( le-am trimis lor prin chat pozele ) si ca ele mi-au putut face lucru asta si cand o intreb ea de ce nu poate sau nu vrea ? Ghici ce, imi apare optinea de a uploada iarasi. Zis si facut, uploadez, si astept verificarea
Intreb support-ul de verificareimi zice ca trebuie sa fie facut de departamentul respectiv. Understandable.

Bun, ma apuc si citesc termenii si conditiile.

Uite ce gasesc:


24. Verificarea datelor furnizate în formularul de înregistrare se realizează prin solicitarea de informații și copii după documente, cum ar fi (pentru evitarea oricărei confuzii, enumerarea de mai jos are caracter strict exemplificativ, iar Maxbet poate solicita alte documente sau documente suplimentare față de cele enumerate în continuare): a) O copie după actul de identitate (sau pașaport sau permis de conducere, prin care să ne demonstrați numele, data nașterii și, dacă este cazul, codul numeric personal); b) O copie după cardul dvs. de credit sau debit (față/verso) pe care l-ați înregistrat și folosit în legătură cu Contul (copia trebuie să indice numai numele, prime șase cifre și ultimele patru cifre de pe față, data de expirare şi semnătura de pe verso; toate celelalte detalii pot fi ascunse); c) O dovadă a adresei, care poate fi, spre exemplu: un extras de cont bancar (sau factură de utilități) care să prezinte numele și adresa înregistrate în Cont și care să fie emisă în decursul ultimelor trei luni de la data înregistrării Contului.
Nu zice ca trebuie sa va trimit o poza cu actul de identitate in mana
celelalte acte le aveti
Card fata verso / CI / Cazier

Aparent, nu e specificat nimic de poza cu documentul in mana. Persoana de la support imi spune ca e specificat acolo ca pot sa ceara "ALTE" documente sau "documente suplimentare".

Corectati-ma daca gresesc, dar , O poza cu CI-ul sau o poza cu CI-ul in mana e aceelasi document, nu ?


E absurd pana unde se duc pentru a te impedica sa faci verificarea.

Dupa ce ii pun si doameni de la support termenii si conditiile, ghici ce, primesc mail cum ca contul a fost verificat.


Bottom line, sper sa nu aveti aceelasi experiente ca si mine dar NU RECOMAND MAXBET. Dupa ce ca poate pierzi o suma de bani ca sa"te loveasca norocul", cand te loveste or sa faca tot ce pot ca sa nu-ti dea banii.


Anul acesta am facut retragere de pe contul acesta,dovada mai jos:

2531703843326/06/2020 10:28CreditCard891 RON9.00 RONSuccess


Aparent din luna a 6-a pana acuma 2 luni contul a devenit neverificat, si de atunci ma chinui sa "il verific".

Sunt mai rai ca iubitele care te pun sa le trimiti o poza cu linguratia pe cap.

Anyways, astept sa-mi retrag banutii dupac care v-oi renunta la cont.

O seara buna.
Partea si mai trista e ca cei de la Relatii Clienti sunt tot de partea lor si nu vor sa te ajute nici in ruptul capului
Mai si inchid conversatiile aiurea :

Septimiu Claudiu Chiorean 15:56Retragere de anul acesta - 24528333919 29/05/2020 00:28 CreditCard 990 RON 10.00 RON SuccessCitit


Ana P 15:58Câteva momente.
Asa mi-a fost inchisa ultima conversatie cu ei prin support. Imi cere sa astept, astept, si inchide conversatia ca astept ...


Discuţia s-a încheiat din cauza inactivităţii prelungite a utilizatorului.
Salut. Nu pot decat sa fiu solidar cu tine. Retragerile se proceseaza foarte greu, verificarile se fac foarte greu. Trebuie sa insisti insa pana in panzele albe. Trimite documentele cerute, trimite solicitari si pe mail, nu te lasa, vad ca e o practica folosita tot mai des asta cu tergiversarea procesarii retragerilor.
Comentariul a fost editat
Copy the token