Reclamatii
Rezolvat

Câstiguri ai retragere anulata

26 aprilie 2021, 11:01
2

Buna ziua . Întâmpin o mare problema la platforma online maxbet . Am depus de pe cardul tatălui meu dintr-o neglijența , mi-au procesat și aprobat depunerile , ca mai apoi după ce am câștigat și retras 37000 lei ( confirmate de către operatorul de la chiar )sa îmi trimită mail precum ca îmi anulează câștigurile pt ca depunerile nu au fost de pe numele deținătorului contului . La paragraful 17 din termenii și condițiile lor scrie altceva

Suma: 37000 RON
BunaAm depus ieri 100€după cardul soției și am avut câștig 5000€Am vrut da retrag 4500€După a fost anulat câștigul Ma poate ajuta cineva in legătura cu aceasta problemaEu am citit termeni și condițiile Dar m-am gândit ca nu este nici o problema ca fiind cardul soției și dacă ei aceepta tranzacția pentru ca eu nu am card Am tot luam legătura prin livechat Dar într-un final mi-au închis contul de tot Nu pot nici aici sa depun o reclamație care este problema dc nu este închisă aceasta aplicație ?
Salut. Mai insista cu mesajele către ei, acesta este singurul sfat pe care ți-l pot da. Și, bineînțeles, poți face o sesizare ONJN, daca ești convins că ai respectat regulamentul.
Copy the token