Reclamatii
Rezolvat

Refuză să facă plata

2 mai 2020, 08:31
5

In data de: de la ora 20:00 pana la 12:00 Am depus 48 de ron din care am primit bonus 94 de ron cu rulaj de 4000 de ron am indeplinit cerintele de rulaj dupa ce am terminat rulajul din balanta bonus am jucat pe bani reali ajungand la suma de 6000 de rron am cerut retragerea la 4000 de ron nu mia dat voie ca nus verificat apoi am cerut retragerea la 3500 de ron si degeaba am trimis actul de identitate de 4 ori la suport@maxbet nu ma voi opri aici pentru ca ieste dreptul meu voi depune reclamatie daca nu se va face dreptate dovada foto jos

Salut, s-a rezolvat ceva ?
Buna ziua. Retragerile dureaza mai mult in ultima vreme, am vazut ca e o tendinta generala a mai tuturor caselor de pariuri. Inarmeaza-te cu rabdare si fii pregatit sa mai trimiti si alte documente pentru verificare, mai ales daca e vorba despre prima retragere.
Nu e deloc adevarat ce spui. Maxbet , Winmasters si mai nou Casapariurilor sunt case cu pari probleme care incearca sa se gate de orice chichita din regulament ca sa nu iti dea banii. E jignitor pentru Unibet sau Betano sa ii bagi in aceeasi oala cu teparii astia.
Momentan nu am primit nici o sesizare sa mai trimit documente suplimentare
Trimite ce ti se cere si solicita din nou sa ti se proceseze retragerea, acesta ar fi sfatul pentru acest moment.
Copy the token