Reclamatii
Rezolvat

Maxbet blocheaza conturi la retragere

13 mai 2020, 00:09
2

Buna ziua, am cont la ei de cateva luni in care am depus ceva bani. Ieri am avut un castig de 1500 pe care l-am retras. Azi am primit mail ca mi-au inchis contul si toate castigurile sunt anulate. Cum este posibil asa hotie legala? A reusit cineva ceva sa faca plangere undeva sau sa isi recupereze banii? Bună ziua, Vă contactăm din partea Serviciului Clienţi în legătură cu situaţia contului dumneavoastră. Vă scriem acest e-mail ca și răspuns la ultimul dumneavoastră contact. Dorim să vă precizăm că în urma încălcării termenilor și a condițiilor acceptate la înregistrarea contului, acesta a fost închis permanent. În cazul în care au fost efectuate depuneri în contul dumneavoastră, fondurile depuse v-au fost returnate, iar eventualele câştiguri anulate. Timpul de transfer către bancă este de 3-5 zile lucrătoare. Astfel de decizii sunt luate în momentul în care sunt încălcaţi termenii şi condiţiile de utilizare ale platformei noastre. Vă rugăm să daţi atenţie acestor termeni prin accesarea link-ului de mai jos: În plus, puteţi verifica Articolul 133, alineatul 1 din Hotărârea de Guvern nr. 111 din 24 februarie 2016. Conform legislației în vigoare nu veți mai putea înregistra alt cont pe această platformă.

Bună ziua!

Vă mulțumim pentru feedback!
Închiderea conturilor poate fi explicată prin mai multe motive, precum cele menționate în link-ul atașat.
Toate informațiile aferente acestei situații pot fi oferite de echipa de Suport Clienți Maxbet.ro, de aceea, vă sfătuim să trimiteti un email la suport@maxbet.ro pentru detalii despre aceasta situație.

Vă mulțumim că ne-ați contactat, o zi bună!
Buna ziua. Trebuie sa le ceri lamuriri, SA AFLI CONCRET CE TI SE IMPUTA, daca stii ca ai jucat corect...
"Art. 133. din HG 111— (1) Organizatorul de jocuri de noroc la distanță poate proceda la suspendarea sau închiderea contului de joc al unui jucător, cu înștiințarea imediată a acestuia, în două situații distincte: (i) încălcarea de către jucător a dispozițiilor legale; sau (ii) încălcarea regulamentului de joc al organizatorului de jocuri de noroc. "
Copy the token