Reclamatii
Rezolvat

Maxbet nerespectarea limitei de depunere.

13 decembrie 2020, 18:11
1

Salut. În data de , am depus si jucat suma de 1775 ron . Eu având setat si activat limita pentru depunere zilnica de 1000 ron. Fără să-mi dau seama Asta înseamnă ca au încălcat limita setata de mine pentru a depune zilnic maxim 1000 ron. Am cerut explicații pe chat si agentul X nu știa ce sa răspundă, ca într-un final să-mi spună ca ma va contacta cineva de la ei pentru un răspuns. Întrebare având în vedere ca au făcut un abuz si au încălcat limita selectata de mine pentru depunere, pot fi trași la răspundere? Nu am nici o problema cu bani depusi si jucați, problema mea este cum este posibil sa nu-mi respecte limita setata de mine și activata de ei. Dacă este o eroare din softul cazinoului înseamnă ca noi cei ce jucam pe aceasta platforma nu avem nici o șansă să ne distram nu mai zic sa vedem un câștig. Aștept un răspuns clar de la ei asa cum au promis, si in 24 de ore o sa le fac reclamați la toate instituțiile acreditate pentru a rezolva aceasta problema. Cum vedeți aceasta problema? Aveti atașat dovezi cu depunerea mea si limitele de depunere.

Suma: 1775 RON
radu.m
0
Am primit următorul răspuns penibil de la Maxbet prin mail;


Bună ziua,


Vă mulţumim că aţi contactat Serviciul Clienţi Maxbet.ro.

​În urma verificărilor, observăm că limita dumneavaostră de depunere zilnică este de 1000 RON. Aceasta nu se resetează de la pra 00:00, ci în fuție de ora primei depuneri. Astfel că, ea se calculează și se resetează la un interval de 24 de ore de la depunere.

Așadar, limita dumneavaostră zilnică s-a resetat și este activa de pe 13.12 de la ora 11:54(UTC) pana pe 14.12 la 11:54.

Dacă vă mai putem ajuta cu ceva, vă vom ruga să ne contactați pe live-chat sau pe mail la adresa suport@maxbet.ro.


O zi frumoasă!
Comentariul a fost editat
Copy the token