Reclamatii
Rezolvat

Maxbet eroare retragere

27 februarie 2020, 20:56
7

Salut. Încerc sa îmi retrag banii de pe maxbet și primesc eroare. Menționez ca încerc sa retrag banii pe același card de pe care depun. Sunt jucător activ, retrag/depun tot timpul însă deodată apare aceasta eroare. Nu mi se pare normal ca la depunere sa nu fie nici o problema însă la retragere deodată sa îmi dea eroare pe orice cont as încerca să efectuez retragerea. Mulțumesc.

Așa e madnees10 ca și eu am pățit la fel. Eu am vorbit cu un avocat și o sa merg in instanța. La mine aveau toate cardurile de mai bine de un an și tot M au blocat fără Înștiințare in prealabil!! Foarte urat!
Am sunat la cei de la Maxbet. Motivul pentru care nu pot retrage? Am nevoie de documente adiționale pentru verificare. Am primit mail sa fiu înștiințat? NU.
Însă primesc email zilnic cu ofertele lor? DA.
Pot încă sa depun? NORMAL CA DA. Pai mai băieților, vouă nu vi se pare asa puțin un abuz? Adică sunt suspect de o ilegalitate în crearea contului, mi se blochează retragerile dar depunerile nu? Gen, poate folosesc alt card( furat probabil, ca de asta mi-ați cerut poze cu toate cardurile) și mna, ca să previi orice frauda, teoretic ar trebui sa blochezi depunerile. Dar nu, maxbet ce face? Blochează doar retragerile și asta fără un mail de notificare. Un rahat de site, și o sa fac și o plângere.
Iti inteleg frustrarea, dar nu trebuie sa ti-o arunci asupra noastra. In aceasta sectiune incercam sa ajutam si chiar am ajutat o multime de pariori sa isi rezolve problemele cu casele de pariuri. Asta nu inseamna, in niciun caz ca suntem paratrasnet pentru nervii acestora. Rezolvarea problemelor tine mult de atitudine, atat de cea a pariorilor, cat si de cea a caselor de pariuri. E un parteneriat aici, nu o lupta. Sau asa ar trebui sa fie. Cand te-am indemnat sa ai rabdare, am vorbit din experientele anterioare, cand unii pariori au fost nevoiti sa astepte chiar saptamani pentru a-si rezolva problemele. Prin comunicare si fara multi nervi, sesizarile isi gasesc solutiile. Cel putin asa s-a intamplat la Maxbet pana acum. Numai bine!
Am avut conturi la toate agențiile online legale de pe piața ! La absolut toate! Va pot da datele personale sa verificați! La toate aceste agenții am trecut prin procesul de verificare , la toate am depus și la toate am retrageri,dar site mai prost ca maxbet nu exista! Pe niciun site și nici măcar la ei procesul de verificare nu durează mai mult de câteva ore ,acum aștept de o săptămâna fără răspuns și tu îmi zici ca se va rezolva. Și sa nu uit de operatori care lucrează la maxbet și niciodată nu te ajut cu nimic. Le am trimis pe mail print screen in care se vede clar ca nu mai am cum sa i contactez pe chat iar ei îmi trimit răspuns ca nu văd nicio problema in print screeN..pur și simplu te iau la mișto.. iar toată harababura asta eu nu cred ca e legală! O sa revin cu mesaje după ce discut cu avocatul. Nu ma duc in instanța pt suma ci ma duc pt atitudinea lor fata de un Client cu depuneri zilnice!!
Și eu am aceiași problema. Am lăsat și eu povestea mea aici și tot degeaba. 2 ani am depus și am retras fără probleme iar acum aștept de o săptămâna cu banii in cont fără răspuns pt o suma de 1000 RON. Eu intenționez mâine sa caut un avocat care sa mi formuleze o plângere către onjn apoi in instanța indiferent cât M ar costa operațiunea asta!
Cred ca problema se va rezolva. Va sfatuim sa mai aveti putina rabdare..
Buna ziua. Am trimis sesizarea ta catre Maxbet. Asteptam raspuns.
Copy the token