Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide

Lista reclamatiilor la adresa Betano

Acceptam reclamatii despre case de pariuri online privind urmatoarele situatii: retrageri intarziate, pariuri solutionate incorect, blocari abuzive ale conturilor, precum si alte incalcari de regulament ale caselor de pariuri. Nu acceptam reclamatii despre limite ale conturilor (limite ale mizelor sau ale cotelor). Poti lasa un feedback referitor la astfel de situatii si va fi luat in considerare de catre casa de pariuri sau alti utilizatori.

Reclamatii 43
Adauga o reclamatie

Reclamatie Cash-out

In afara competentei
Buna seara. Numele meu este Andrei Ignat, si aseara am avut neplacerea sa asist la o figura foarte urata din partea celor de la Betano. Am avut un pariu plasat cu o valoare de 730.88 de Ron pe 3 meciuri : Romania-Insulele Feroe handicap -1,5(Romania), Italia-Liechtenstein, handicap -2,5(italia) si Malta-Spania, handicap -2,5(Spania). Toate bune si frumoase, deoarece in minutul 40 aveam un cash-out de 1290 de Ron. Initial am refuzat sa dau cashout, si am zis ca voi da dupa pauza daca intervine ceva, deoarece toate echipele aveau un avans considerabil in acel minut,(3-0 Italia si 3-0 Romania) in afara Spaniei, care conducea doar cu 1-0(dar juca cu MALTA). Dupa pauza suma a inceput sa scada considerabil, pana la 500 de lei, in minutul 60, si am zis ca voi da cashout la urmatorul gol al spaniei de 2-0, ceea ce s-a si intamplat in minutul 73. Dar supriza, ca in loc sa ma astept la un cashout de minim 1000 de lei..m-am trezit ca mi-au blocat butonul de cash-out..si butonul a ramas blocat pana la finalul meciului (22 de minute)..Cum este posibil asa ceva ?..22-23 de minute !!! in conditiile in care restul meciurilor nu se confruntau cu cote blocate, si nici nu se schimbau la secunda cotele, ca sa imi afecteze cashout-ul in a ramane blocat ( am ramas in cont pana la final, si nu mi-a aratat nici o secunda ca as putea da vreun cash-out, am incercat de pe telefon, am incercat sa ma loghez din nou..nimiicc)..ma uitam efectiv incremenit si simteam cum imi sunt FURATI banii si nu imi venea sa cred, ca o casa de pariuri, cum este Betano, care se lauda cu optiunea de cash-out in orice moment(exceptand acele meciuri speciale, care nu dispun de cashout), nu este capabila sa isi asume acest rol..de casa de pariuri care acorda CASHOUT-UL unor jucatorii care pariaza sume destul de considerabile. Am ales aceasta casa de pariuri in mare parte, pt optiunea de cash-out..de care aparent, nu se tine cont.. Paote ma ajuta si pe mine cineva cu o clarificare..ca nu este posibil sa pierzi in asemenea metoda banii, cand stii ca ai acces la optiune de cashout, si tu esti privat de ea.. O seara buna

Cont blocat si bani furati

In afara competentei
Dupa ce am jucat la betano si am castigat o suma frumusica primesc mesajul "contul dvs. este blocat permanent din cauza încălcării clauzelor 2.3 și 2.13 din Termeni și Condițiile paginii noastre întrucât a fost descoperit faptul că aveți contul conectat cu altul de pe pagina noastră. În consecință, conform termenilor 12.4.1 și 12.4.2 toată activitatea de pariere va fi anulată." Tin sa mentionez ca pentru verificare mi-au cerut mai multe ca FBI, poza cu buletinul langa fata, conversatie telefonica cu intrebari capcana, apoi captura cu istoricul contului meu Skrill! Poate am fost eu prost ca le-am dat, m-am gandit sa le dau ca sa scap de ei si sa-mi trimita banii si apoi le fac oricum reclamatie pentru violarea intimitatii. Nu cred ca o casa de pariuri are dreptul sa ceara asa ceva. Si mai grav e ca ei aveau deja acest istoric de la Skrill si am dovada clara chiar de la Betano, s-au dat singuri de gol. De ce mi-au mai cerut mie istoricul daca il aveau deja? Pentru ca e ilegal ca Skrill sa transmita aceste informatii personale altcuiva. Acum clauzele citate de ei stipuleaza ca nu ai voie sa ai conturi multiple sau sa folosesti contul altcuiva. Nu am incalcat nici unul dintre acesti termeni, e contul meu si doar eu l-am folosit. De ce s-au legat ei este o tranzactie pe skrill intre mine si un prieten care a jucat si el la Betano. Sunt 2 lucruri complet diferite, dar cand castigi si le iei banii se pare ca pot interpreta termenii si conditiile cum vor ei. Va rog ajutati-ma sa imi recuperez banii, e o suma semnificativa pentru mine si voi merge oricum pana in panzele albe sa imi primesc banii inapoi ca stiu ca am dreptate.

Inlocuire de pariu

In afara competentei
Salut. Va trebui sa spun toata povestea pentru a fi cu adevarat coerenta. In prima zi de Mondial, joi, am observat un pariu cu o linie foarte atragatoare, si anume "Total Pase". N-am pariat, iar linia, asa cum ma asteptam, a fost depasita cu vreo 300 de pase. Am decis sa pariez pt a doua zi, la toate cele trei partide. Insa, precauti, alti prieteni au intrat la chat pt a intreba daca este intr-adevar vorba de numarul total de pase sau doar de cele reusite. Raspunsul lor a fost clar - se iau in considerare si cele nefinalizate. Vineri dupa-amiaza, surpriza. Apare o bulinuta informativa in dreptul acestor tip de pariuri, ce spune ca se iau in considerare DOAR pasele complete, specificand de data asta si sursa oficiala pt validare - site-ul FIFA. Mentionez ca nu este obligatoriu ca omologarea sa se faca dupa o sursa oficiala. Superbet, de exemplu, foloseste pentru acest turneu final site-ul Flashscore.com, in conditiile in care pentru UCL si UEL utilizeaza UEFA.com. De asemenea, toate pariurile statistice ar trebui, logic, sa aiba specificate de la inceput sursa pt omologare. Practic, piata pe care am pariat eu a fost inlocuita de alta. Logic ar fi fost sa primesc cota 1. Nu s-a intamplat acest lucru, iar la finalul zilei am contactat supportul prin chat, fiind sigur ca situatia se va rezolva. Cand colo, domnisoara de la chat mi-a precizat ca bulinuta a fost mereu prezenta acolo, iar eu am ales s-o ignor. I-am precizat ca am printuri de la chat, cat si altele in care bulina nu este prezenta. Mi-a precizat ca ea poate doar sa-mi spuna ca au fost 500 de pase corecte, asa ca pariul meu este clar pierzator. Cand am solicitat un superior, m-am lovit de un refuz. Asadar, mi-a fost validat un pariu pe care eu nu l-am pus, iar cel pe care l-am avut, n-ar mai fi trebuit sa fie, in conditiile in care piata n-a mai existat.

cont inchis permanent

In afara competentei
Buna ziua,ma numesc Lupu Cosmin,si am o problema cu casa de pariuri Betano(nume utilizator:Lupucosmin).Acestia pretind faptul ca eu am avut conturi multiple,lucru complet fals,tatal meu are cont la ei si pariaza din acelasi domiciliu,dar mi au zis ca nu e nicio problema cu acest lucru.Mai mult de atat,nu a pariat in toata perioada in care eu am jucat la ei.Aveam in cont 2 retrageri in asteptare cu valoare de 10000 lei ,2300 lei balanta si 1300 lei pariuri in desfasurare.Va rog sa ma ajutati cu aceasta problema pentru ca sunt de buna credinta.Nu vor sa mi arate nicio dovada ca am incalcat acel regulament.Mi au zis sa ii contactezi pe ce de la onjn pt un raport complet al problemei mele.Mai jos aveti mailul trimis de catre ei.Multumesc! "Sergiu ,bună seara din partea Betano! Dorim să vă informăm că începând de astăzi, 01/02/2018, contul dvs. este blocat permanent din cauza încălcării termenilor 2.3 și 2.13 din Termeni și Condiții întrucât a fost descoperit faptul că au fost înregistrate multiple conturi conectate cu contul dvs. În consecință, conform termenilor 12.4.1 și 12.4.2 toata activitatea de pariere va fi anulată. De asemenea, depunerile totale efectuate pe pagina Betano au fost de 5.261,50 RON, după cum urmează : 1. Depozitare prin intermediul cardului: 400 RON în data de 08/10/2017 2. Depozitare prin intermediul cardului: 800 RON în data de 05/01/2018 3. Depozitare prin intermediul Skrill: 277 RON în data de 13/01/2018 4. Depozitare prin intermediul Skrill: 463 RON în data de 17/01/2018 5. Depozitare prin intermediul Skrill: 370 RON în data de 18/01/2018 6. Depozitare prin intermediul Skrill: 277.50 RON în data de 19/01/2018 7. Depozitare prin intermediul Skrill: 334 RON în data de 19/01/2018 8. Depozitare prin intermediul card: 440 RON în data de 19/01/2018 9. Depozitare prin intermediul card: 200 RON în data de 27/01/2018 10. Depozitare prin intermediul card: 500 RON în data de 27/01/2018 11. Depozitare prin intermediul card: 200 RON în data de 27/01/2018 12. Depozitare prin intermediul card: 200 RON în data de 27/01/2018 13. Depozitare prin intermediul card: 800 RON în data de 27/01/2018"

Cont blocat permanent betano

In afara competentei