Reclamatii
In afara competentei

Pariu decis incorect

30 noiembrie 2018, 10:59
2

Buna ziua!am pus un pariu la Betano pe 3 3 mi au ieșit dar am avut surpriza neplăcuta sa îmi decidă un pariu pierzător meciul Din liga campionilor Psg-Liverpool am pus sub 39,5 aruncări de la joc demult la aceasta casa de pariuri in trecut am mai pus întrebări cum se decid pariurile pt aceste s a răspuns ca deoarece UEFA organizatorul competiției nu pune la dispoziție asemene statistici pentru aruncări de la margine ei folosesc rezultatele de pe acest meci pe betradar arată ca au fost fix 39 aruncări de la margine,dar ei l au pus pierză scris e-mailuri și am vorbit la telefon și mi. S a răspuns nu au folosit betradar la acest meci și nu pot sa mi zică sursa de unde au validat acest pariu și ca au fost 41 aruncări de la margine. Bănuiesc ca au văzut ca pe flashscore erau afișate 41 aruncări de la margine dar in trecut când am mai avut alte probleme mi au zis ca flashscore e doar un site indicativ și mu validează rezultatele de pe acest ales ca și la ei pe site dacă intri la rezumatul acestui meci au afișat ca au fost 39 aruncări de la atașez poze cu pariul,rezultatele meciului de pe betradar și rezultatele afișate pe pagina inteleg cum au putut sa declare pariul necâștigător.

zcv
0
Buna seara!cat durează rezolvarea situației?apare tot ca se analizează de 2 săptămâni?
Salut,

Din pacate la validarea pariurilor nu prea te putem ajuta. In general casele de pariuri sunt acoperite de regulamentul intern cand valideaza astfel de pariuri.

Este bine ca ne-ai scris pentru ca reclamatiile raman pe site si vor fi foarte utile pentru alti pariori care vor sa isi deschida cont la aceasta casa de pariuri.

Dar, in aceste situatii nu putem face prea multe. Ce ti s-a comunicat tie ni s-a comunicat si noua.

Singura institutie care poate face ceva in acest sens este ONJN. Asadar, te sfatuim sa depui o reclamatie la ONJN si sa te inarmezi cu rabdare...
Comentariul a fost editat
Copy the token