Lista reclamatiilor la adresa Betano

85

Acceptam reclamatii despre case de pariuri online privind urmatoarele situatii: retrageri intarziate, pariuri solutionate incorect, blocari abuzive ale conturilor, precum si alte incalcari de regulament ale caselor de pariuri. Nu acceptam reclamatii despre limite ale conturilor (limite ale mizelor sau ale cotelor). Poti lasa un feedback referitor la astfel de situatii si va fi luat in considerare de catre casa de pariuri sau alti utilizatori.

Adauga o reclamatie

Reclamatii 44

Buna ziua . Numele meu este Lupu Gabriel . pe data de am facut o retragere de 5300 de lei Betano ,iar pe ar fi trebuit transfere banii catre cardul visa ,dar nici pana acum nu au fost transferati banii pe card , ( pe data de 13 am avut o alta retragere care s-a finalizat in 4 zile ) , iar pe data de 23 am primit un mail de la Betano acesta fiind : Stimate membru, Bună seara din partea Betano! Dorim să vă informăm cu privire la retragerile efectuate de pe pagina noastră prin card VISA, din datele de 17-18/12. Din cauza unei probleme tehnice din partea furnizorului de tranzacții a tuturor cardurilor VISA, toate retragerile finalizate din partea departamentului de tranzacții, în aceste 2 zile, au fost procesate cu întârziere. Prin urmare procedura de retragere se va finaliza din partea băncii cu întârziere. Vă asigurăm că veți primi câștigurile retrase și ne cerem scuze pentru situația survenită. ....... ieri am luat legatura pe live cu cei de la betano au invocat ca in zilele de 17 si 18 a existat o perturbare a tranzactiilor de la sistemul visa si aceste tranzactii sunt in curs de reorientare din pacate acest lucru depinde de sitemul visa si procesatorul de tranzactii . SI ca betano a luat legatura cu cei de la visa pentru a verifica statusul acestor tranzactii si acestea vor fi livrate in zilele urmatoare , deoarece acest decalaj este cauzat de sistemul visa perturbat de ordinea procesarii tranzactiilor ca urmare a vulumului de munca cu ocazia sarbatorilor si tranzactiilor din mediul online si ca trebuie sa mai am putina rabdare .
Sponsorizat

Eticheta “Sponsorizat” reprezinta faptul ca pozitia caselor de pariuri in respectiva lista este determinata in baza comerciala.

Rating-urile de pe site-ul Legalbet sunt intocmite intr-un mod cat se poate de onest si obiectiv, fapt pentru care folosim eticheta “Pozitii neplatite”.

Case de pariuri
Toate casele de pariuri
Copy the token