Lista reclamatiilor la adresa Betano

Acceptam reclamatii despre case de pariuri online privind urmatoarele situatii: retrageri intarziate, pariuri solutionate incorect, blocari abuzive ale conturilor, precum si alte incalcari de regulament ale caselor de pariuri. Nu acceptam reclamatii despre limite ale conturilor (limite ale mizelor sau ale cotelor). Poti lasa un feedback referitor la astfel de situatii si va fi luat in considerare de catre casa de pariuri sau alti utilizatori.

Adauga o reclamatie

Reclamatii 41

Buna ziua . Numele meu este Lupu Gabriel . pe data de 16.12 am facut o retragere de 5300 de lei .la Betano ,iar pe 17..12 ar fi trebuit transfere banii catre cardul visa ,dar nici pana acum nu au fost transferati banii pe card , ( pe data de 13 am avut o alta retragere care s-a finalizat in 4 zile ) , iar pe data de 23 am primit un mail de la Betano acesta fiind : Stimate membru, Bună seara din partea Betano! Dorim să vă informăm cu privire la retragerile efectuate de pe pagina noastră prin card VISA, din datele de 17-18/12. Din cauza unei probleme tehnice din partea furnizorului de tranzacții a tuturor cardurilor VISA, toate retragerile finalizate din partea departamentului de tranzacții, în aceste 2 zile, au fost procesate cu întârziere. Prin urmare procedura de retragere se va finaliza din partea băncii cu întârziere. Vă asigurăm că veți primi câștigurile retrase și ne cerem scuze pentru situația survenită. ....... ieri am luat legatura pe live cu cei de la betano au invocat ca in zilele de 17 si 18 a existat o perturbare a tranzactiilor de la sistemul visa si aceste tranzactii sunt in curs de reorientare din pacate acest lucru depinde de sitemul visa si procesatorul de tranzactii . SI ca betano a luat legatura cu cei de la visa pentru a verifica statusul acestor tranzactii si acestea vor fi livrate in zilele urmatoare , deoarece acest decalaj este cauzat de sistemul visa perturbat de ordinea procesarii tranzactiilor ca urmare a vulumului de munca cu ocazia sarbatorilor si tranzactiilor din mediul online si ca trebuie sa mai am putina rabdare .
Ieri,16.05.17 am plasat un pariu LIVE pe meciul de tenis Bedene-Djokovic,over 8,5 game-uri in al doilea set.Am plasat pariul inainte sa inceapa al doilea set.Greseala mea a fost ca in loc de 23 de lei cat am vrut sa pun am tasta 230,aceia fiind toti banii din cont.Dupa ce am pus pariul am vazut cati bani am pus si am vrut sa dau cash-out.Era scorul 3-1 pentru Djokovic la game-uri in setul 2 cand am vrut sa dau cash-out,imi aparea ca pot da cash-out la aprox. 130 lei,deci eram in pierdere dar macar nu imi pierdeam toti banii.Cand am apasat pe "cash-out disponibil 130 lei" s-au blocat si pariurile si optiunea de cash-out,am zis ok se schimba cotele trebuie sa apara imediat optiunea si pariurile pe eveniment.Chiar daca scadea suma de la cash-out eram pregatit sa dau.Pana aici totul ok,dar acum apare problema...trece 1 min,trec 2,trec5,trec 10 minute si pariurile respectiv optiunea de cash-out nu se mai deblocheaza,in tot acest timp am inceput sa dau refresh la pagina crezand ca e o problema de la mine...dar nimic tot asa erau.Si s-a terminat meciul...6-2 pentru Djokovic,deci pariul a fost necastigator si eu tot nu am reusit sa dau cash-out nici macar la 1 leu.Dupa ce s-a terminat am intrat direct pe chat-ul live de la Betano sa intreb care a fost problema de nu s-au mai deblocat nici pariurile nici cash-out-ul.A intrat o domnisoara pe chat si am intrebat-o care au fost cauzele pentru care a fost blocat atata timp...mi-a cerut id-ul pariului sa verifice si mi-a raspuns ca da intr-adevar vede ca am incercat sa dau cash-out dar in acel moment se actualizau cotele si de aceea nu am putut sa dau in momentul respectiv,zic bun si cotele s-au actualizat incontinuu pana la finalul meciului de au fost blocate si pariurile si optiunea de cash-out,mi-a raspuns ca nu s-au schimbat incontinuu,ok din nou am intrebat atunci de ce a fost blocat,iar de data aceasta mi-a raspuns ca pentru acel evenimetn optiunea de cash-out nu a fost disponibila,lucru care se bate cap in cap cu tot ce mi-a zis pana acum...am vazut ca nu am cu cine sa lamuresc situatia.Lipsa totala de profesionalism din parte operatoarei care a intrat pe chat. Problema,dupa parerea mea e ca e o eroare mare din parte casei de pariuri Betano,dar incearca sa ma faca sa cred ca eu am fost cel vinovat.Nu vad care a fost motivul pentru care aprox. jumatate din meciul de tenis ei au tinut pariurile si optiunea de cash-out blocate.
Comentariul administratorului
Pariorul a incercat sa dea cash out, dar platforma s-a blocat si pariul in final a fost declarat necastigator. Am verificat situatia cu casa de pariuri si s-a decis acordarea sumei de 100 RON cash in contul jucatorului.
Incarca mai multe
Sponsorizat

Eticheta “Sponsorizat” reprezinta faptul ca pozitia caselor de pariuri in respectiva lista este determinata in baza comerciala.

Rating-urile de pe site-ul Legalbet sunt intocmite intr-un mod cat se poate de onest si obiectiv, fapt pentru care folosim eticheta “Pozitii neplatite”.

Case de pariuri
Toate casele de pariuri