Reclamatii
Rezolvat

NESERIOSI

19 februarie, 18:58
3

Salut,de curand observ ca aceasta casa de pariuri se transforma in experiente negattive ca sa le zic asa.Am sunat in data de 18 la dansii sa i intreb daca mai e nevoie de ceva documente sa le trimit.Dansii mi au zis ca nu.Am depus ceva bani si pe urma am facut o cerere de retragere ,mentionez ca nu am fost sa retrag prin card(metoda de depunere)ci doar prin transfer bancar din cauza ca "am cardul problematic" nicaieri nu am mai patit/auzit asa ceva in legatura cu cardul.Banii nu sunt furati,etc.Din cate am citit in t/c lor este specificat ca se poate retrage cu metoda depusa....eu am avut optiunea de retragere doar prin transfer bancar.Pana la urma am retras in transfer bancar ,dupa retragere dansii mi au restrictionat contul fara un motiv (macar sa ma fi anuntat)am incercat sa plasez pariuri/mize in casino nu am putut.Am avut un bilet win dar nu m au lasat sa il plasez,acum imi dau ei banii nu ?Azi primesc mesaj de la ei ca retragerea va fi aprobata luni,cum e posibil sa ma amane asa mult ?In contextul ca am mai retras de la ei,contul era verificat si in maxim 4 oree imi aprobau...cand e vorba de depus nu apar probleme(sa ai numa" bani)cand sa primesti bani....Mi se pare abuziv sa imi restrictioneze conttul asa ca au ei chef,va rog frumos sa luati masuri deoarece ei nu respecta t/c .Oricum am sa merg mai departe ......e bataie de joc

Suma: 2020 RON
Comentarii
3
Ce verificări? Contul îl am de 3 ani, verificat... Am mai retras, acum îmi restricționează contul... Dacă trebuiau sa facă verificări trebuia sa îl tot închidă. Retrageri am mai avut în 3 ore erau aprobate acum au trecut peste 24 de ore și nu mi au aprobat, în speranța că ei cred ca o sa anulez... Asa fac mai nou.
Tocmai de aia trebuie să ai răbdare acum...
Salut. Dupa verificari, daca e totul in regula, retragerea va fi procesata. Betano este cunoscuta drept o casa serioasa.