Reclamatii
In progress

validare și retragere

5 decembrie 2022, 16:35
2

deci încerc sa fac o retragere iar ei ma pun sa trimit orice iar eu trimit și ei caută motive sa nu ma ajute îmi scriu același lucruri ca ba telefon ba email iar eu încerc orice sa pot sa rezolv o retragere ei îmi spun ca îmi fac contul vechi dar nu vreau contul vechi pentru ca pe acesta am va rog frumos ajutați-mă

Suma: 6000 RON
dSt009
0
Salut, ce motive ti-au dat mai exact, poti sa dai detalii? Am si eu tot o problema legata de contul Betano, nici n-am retras inca vreo suma, dar am de gand sa fac asta. In tab-ul de retragere din contul meu inca apare un card vechi, pe care l-am inchis deja de cateva luni, am trimis confirmarea semnata a bancii unde scrie ca a fost inchis.
Am inregistrat alt card activ, cu care am si depus bani recent, doar ca ala nu apare daca vreau sa retrag o suma de bani, sa pot sa il aleg, chiar daca am trimis poza cu cardul si mi l-au aprobat deja.
Tot asa imi raspund pe mail diverse tampenii care n-au legatura cu ce le-am spus eu. Ma gandesc serios sa fac reclamatie mai departe la ONJN, daca nici telefonic n-o sa rezolv, motivele lor sunt aberante.
ncs
0
Ce ti-au mai cerut?
Copy the token