Reclamatii
Rezolvat

Pariu stabilit neconform cu statisticille oficiale

16 iunie 2020, 14:31
5

La data de 14/06/2020 22:47 am plasat un pariu cu id ul 801263820, pe un meci desfasurat in campionatul spaniei La Liga - total goluri peste 1,5 si total numar cornere in meci peste 7,5. A doua zi am verificat pariul - care la Betano a aparut necastigator, pariul peste 7.5 cornere in meci fiind considerat pierdut. Rezultat curios tinand cont de faptul ca, conform statisticii oficiale a meciului de pe site ul oficial LaLiga pentru acest meci numarul total de cornere a fost si este de 8. https://www.laliga.com/partido/temporada-2019-2020-laliga-santander-real-sociedad-c-a-osasuna-28 Nedumerit m am adresat serviciului clienti punandu le la dispozitie fireste statistica oficiala a organizatorului evenimentului, fapt primordial in clarificarea situatie si singurul din punct de vedere oficial care poate fi luat in calcul pentru un eveniment, conform regulamentelor Betano si nu numai. 1.16 În scopul stabilirii pariului vor fi folosite statistici oferite de organismele de conducere oficiale ai ligilor/evenimentelor. Raspunsul primit a fost ca "anumiti" furnizori de statistica (nu au dorit sa imi spuna si care anume...pt ca citez "numele acestora sunt secrete" le au transmis ca meciul s a incheiat doar cu un numar maxim de 7 cornere! Sic!

Comentarii
5
kata77
0
Raspunsul acesta l am primit si eu. Eu am solicitat sa mi puna la dispozitie sau sa mi transmita sursa oficiala care a stat la baza statisticii alta decat cea oficiala din LaLiga. Simplu. Cand LaLiga scrie ceva negru pe alb iar tu casa de pariuri care te dai ultra corecta refuzi sa tii cont si mai mult nu respecti propriul regulament, pt mine inseamna ca Tu Betano manipulezi rezultatele unor bilete in functie de interese personale. (se vorbeste pe la colturi de sume imense pariate pe meciul in cauza la respectiva casa...) NU este prima data cand am avut parte de astfel de evenimente negative cu Betano, la fel se intampla deseori cu statistica la Liga1, vb de suturi pe poarta, aruncari de la margine etc, chiar pana si la cartonase. Cea mai proasta experienta cu o casa de pariuri , Bet365 era parfum, un Bentley pe langa un Lastun ...
Asa ca raman intrebariilr la care nimeni nu vrea sa raspunda -
regulamentul e facut doar pt prosti? sau cum?
statistica LaLiga e pentru fraieri? sau cum?
Incepem sa consideram pariuri castigate sau pierdute in functie de Propriile Opinii/Interese/Interpretari? sau cum?

Reg Betano
1.16 În scopul stabilirii pariului vor fi folosite statistici oferite de organismele de conducere oficiale ai ligilor/evenimentelor.

Ms
Da, inteleg ca e frustrant, chiar e o chestie de interpretare. Poti formula si o sesizare catre ONJN.
Acesta este raspunsul pe care l-am primit primit : "În cadrul evenimentului de pe pariul menționat, a fost acordat un corner care nu a mai fost executat pentru că arbitru a fluierat finalul reprizei. Membrul a fost informat că pariul se stabilește în conformitate cu rezultatele oficiale, însă în acest caz, cornerul acordat nu a fost executat și în conformitate cu 3.1.49 doar cornerele executate vor fi luate în considerare pentru piața total cornere. "
Buna ziua. Fiecare casa de pariuri are o sursa de statistici "oficiala". Dar pentru transparenta, aceasta ar trebui sa fie pusa la dispozitia pariorilor, pentru a se inlatura suspiciunile ca acestia sunt "furati". In speta de fata am gasit si statistici cu 7 si statistici cu 8 cornere, dar cea considerata "oficiala" din punct de vedere al casei de pariuri Betano nu ar trebui sa fie "secreta"! Vom trimite si noi sesizarea catre Betano!
Buna ziua rasp primit pe mail legat de subiect a fost citez " "Furnizorii noștri de statistică sunt informație confidențială ce nu poate fi împărtășită cu dvs, chiar dacă ne-am dori acest lucru" .

Pe de alta parte tinand cont ca art 1.16 din regulamentul Betano cred ca este foarte clar si anume
1.16 În scopul stabilirii pariului vor fi folosite statistici oferite de organismele de conducere oficiale ai ligilor/evenimentelor.
Cei de la Betano au verificat si au recunoscut ca da asa este pe site ul oficial LaLiga sunt 8 cornere ....dar ca, pe de alta parte informatia nu este corecta si cu siguranta o vor schimba in urmatoarele ore...fapt care nu s a intamplat fiind acelasi nr de cornere, in speta 8 la mai bine de 36 de ore dupa desfasurarea/incheierea evenimentului.
De asemenea intr un alt mail au invocat faptul ca citez" furnizorii nostrii ne-au transmis ca la sfarsitul primei reprize ultimul corner nu a mai fost batut arbitrul fluierand exact inainte ca jucatorul sa atinga mingea" - ???????????? despre ce vorbim pt mine este pur si simplu noaptea mintii. V am scris nu pt valoarea pariului/miza care este rusinos de mica - nu sunt jucator profesionist nici macar amator...o fac strict pt divertisment, ci ma gandesc ca daca Betano recurge la astfel de practici si interpretari, care va fi consecinta momentului in care poate la un momenta dat voi paria o suma considerabila. De asemenea sunt convins ca situatia data a afectat un numar mare de pariori si atunci pe viitor pe ce ne putem baza ca statistici/corectitudine ? Daca tu casa de pariuri Refuzi sa mi transmiti /sa faci public cine sunt furnizorii tai recomandati/recunoscuti ...nu tii cont de ce este afisat pe site ul oficial al organizatorului de competitii/desi regulamentul tau este foarte clar ca tocmai acesta este cel corect...ce facem mai departe?
incerc sa ma abtin de la alte comentarii pt moment ......
Multumesc
ps. Daca nici LaLiga nu poate fi considerata "oficiala" de betano...atunci...
Comentariul a fost editat