Lista reclamatiilor la adresa Betano

85

Acceptam reclamatii despre case de pariuri online privind urmatoarele situatii: retrageri intarziate, pariuri solutionate incorect, blocari abuzive ale conturilor, precum si alte incalcari de regulament ale caselor de pariuri. Nu acceptam reclamatii despre limite ale conturilor (limite ale mizelor sau ale cotelor). Poti lasa un feedback referitor la astfel de situatii si va fi luat in considerare de catre casa de pariuri sau alti utilizatori.

Adauga o reclamatie

Reclamatii 7

Buna ziua. In urma cu cateva zile, am avut neplacerea de a fi "furat" intr-un mod inedit, des intalnit la cei de la Betano. Am luat legatura cu unul dintre operatori si din pacate nu s-a solutionat absolut nimic linistindu-ma cu "Nu putem face nimic". Prin prisma locului de munca actual, am diferite avantaje si deschideri la multe institutii ale statului cu care lucrez in parteneriat (ANAF, OPC, ONJZ s.a.); nu detaliez ce si cum. Am pariat pe data de , ora 10 Lei pe un numar de 9 meciuri. Primul meci incepea la ora iar ultimul la ora 12. Toate bune si frumoase pana cand inainte de inceperea primului meci se blocheaza pariul, nepermitandu-mi sa dau cash out daca as fi vrut sa fac acest lucru; repet, inainte de inceperea primului meci, si anume de ora . Meciul blocat ? Balikesirspor U21 - Gaziantep Bld Spor U21. Tin sa mentionez faptul ca pe toata durata acestor 4 ore, pana la inceperea acestui meci, pariul a fost blocat si nu numai, pana la finalul tuturor meciurilor. Pana la inceperea meciului de la ora , cel mai sus mentionat, toate cele 6 meciuri incepute mai devreme erau castigatoare, astfel ca daca as fi avut butonul cash out valabil, il foloseam fara retineri. Tin sa mentionez ca pe bilet erau cote cuprinse intre 1.5 - 2.4; Deci cote mari nu? Daca facem un mic calcul la primele 6 meciuri care au iesit castigatoare pana la momentul inceperii acestuia cu probleme, care ar fi fost suma ? Daca nu se rezolva absolut nimic, voi putea face o reclamatie interna la locul de munca si voi inainte si catre unitatile legale ce se ocupa strict de pariurile sportive. Este inadmisibil ce se intampla si nu este prima data cand se intampla dar de aceasta data s-a sarit calul. Multumesc, astept un raspuns favorabil!
Sponsorizat

Eticheta “Sponsorizat” reprezinta faptul ca pozitia caselor de pariuri in respectiva lista este determinata in baza comerciala.

Rating-urile de pe site-ul Legalbet sunt intocmite intr-un mod cat se poate de onest si obiectiv, fapt pentru care folosim eticheta “Pozitii neplatite”.

Case de pariuri
Toate casele de pariuri
Copy the token