Reclamatii
Neintemeiate

De ce am primit cota 1?

11 septembrie 2018, 16:15
5

Salut meci tenis scor seturi 1-1, in decisiv 5-3. Pariez ca favoritul meu castiga gameul implicit face 6-3. Acesta are si avantaj si etc dar adversarul abandoneaza, clar asta a fost un blat , de ce naiba ar face cineva asta? Oricum pierde, oricum nu merge mai departe. De ce mi s-a oferit cota 1? Nu este ok deloc.

Nu este o situatie placuta, e adevarat. Dar, cata vreme jucatorul s-a retras se acorda cota 1 pentru acel pariu.

Poate a facut Betano blat cu Karatsev 😄
Lasand gluma la o parte, Betano a procedat conform regulamentului lor, pe care toti clientii l-au acceptat in prealabil.

Asta e, neplacut intr-adevar!
Milan
0
Daca s-a retras un jucator, e normal sa primesti cota 1.
S-a miscat repede Betano, si-au trimis omul sa le spele reclama ‘pozitiva”. Cine are ochi si stie o sa se gandeasca de doua ori inainte sa parieze la ei. Un meci un blat ordinar.
In tenis s-au intamplat multe, niciodata nu se stie cine merge mai departe, indiferent de scor, pana nu se termnina meciul. M-am uitat pe mai multe siteuri, intr-adevar, Aslan Karatsev s-a retras la 3-5 (30-30). Nu stiu ce vina are Betano in aceasta poveste.
Pentru 100 de lei nu imi pasa de pariu sau bani ci pur si simplu sa vada lumea cum isi trateaza Betano pariorii. Fiecare decide, nu spun nimanui sa nu joace la eu. Am multe alte printscreenuri dar nu isi are sensul. Lupta cu morile de vant
Copy the token