Reclamatii
Neintemeiate

Scor eronat

7 ianuarie 2018, 08:40
9

Buna ziua data de la amicalul dintre mifa- selangor scorul corect a fost 5-1 cei de la betano au dat scor corect avut la acest meci peste 4.5 goluri iar ei mi au dat bilet pierdut

Salut,

Am cautat si eu pe cateva site-uri si am observat ca si aici apare cu scorul de 4-0: https://www.livebet.com/sports/football/world/club-friendlies/2018-01-05/misc-mifa-selangor-fa
Pe flashscore insa apare cu scorul de 5-1: https://www.flashscore.ro/meci/lvGGQd4L/#sumar-meci

Foarte ciudat, mai caut si te tin la curent.
Salut .eu le am trimis poze de pe situl oficial al echipelor care au jucat .si uite poza si de la s uperbet
Am atasat si o poza cu situl de rezultate de unde le actualizează cei de la betano .in chineză .nimeni nu e auzit de el si ce scrie .de ras lume
Este o situatie delicata - acel site in chineza este provider-ul lor de scoruri. E o diferenta intre un site de scoruri si un site de statistici, precum flashscore, de exemplu. Acel site in chineza este o sursa oficiala. Sigur, asta nu inseamna ca nu poate fi gresita informatia.
Dar, daca acest scor este gresit, mai mult ca sigur va fi modificat, caz in care si pariul tau va fi declarat castigator.

Iata raspunsul pe care l-am primit de la ei:
"Betano stabilește pariurile în funcție de rezultatele oficiale și, bineînțeles avem proprii furnizori de scoruri. Site-ul în chineză este un site care demostrează acest acest scor de 4-0.

De asemenea, majoritatea caselor de pariuri au stabilit meciul la scorul acesta final. Cunoaștem, de asemenea că flashscore este un site de statistică, și nu unul oficial de rezultate. În acest fel putem furniza și noi alte statistice http://pl.futbol24.com/teamCompare/Malaysia/MISC-MIFA/vs/Malaysia/Selangor-FA/

De asemenea,
https://www.smartbets.com/football/misc-selangor/
https://www.livescore.bz/football/MISC-MIFA_vs_Selangor+PB
http://www.livebetsoccer.com/soccer/view/1488761/MISC-MIFA-vs-Selangor

L-am asigurat pe membrul nostru că, așa cum s-a întâmplat în alte cazuri izolate, în momentul în care rezultatele oficiale primite vor fi altele sau vom primi noutăți, să fie convins că nu vom ezita în a restabili pariul lui în funcție de actualizări. Nu ne dorim să nemulțuimim pe membrul nostru, dar deocamdată, acestea sunt informațiile oficiale primite din partea furnizorilor noștri pentru acest meci și rezultatul lui, iar pariurile plasate pe Total goluri Peste/Sub: Over 4.5 au fost stabilite ca și "Necâștigătore", iar cele plasate pe "Total goluri Peste/Sub: Under 4.5" au fost stabilite ca și "Câștigătoare". Din nefericire membrul nostru a plasat pe varianta Peste 4.5 goluri. "

nevazand meciul ne este greu sa ne pronuntam si ne uitam pe site-uri de profil pentru a afla scorul. Iar site-urile de profil sunt impartite - unele cu 4-0, altele cu 5-1. Hai sa mai asteptam putin si vedem daca se modifica.
Multe case sau ferit de meciul asta dovada ca nu l au avut un oferta .Multe case de la noi se iau după flash score si live net cele mai bune situri de sport.flash score la ora 16 au afisat scorul de 4-0 care a fost eronat .iar la 19 au afisat scorul real de 5-1 si ei si alte saituri .Eu vreau sa i întreb pe cei de la betano daca ei au auzit de siturile oficiale ale echipelor ? Ei au dat scorul live in timp real .dar nu inteleg .puteau sa astepte dar ei la o ora după meci l au dat pierdut .sunt nesimțiți iar primul lucru când ii reclam la onjn si opc le spun ca ei nu specifica sursa lor de informatii cum fac alte case .
ONJN are competenta de a face verificari mult mai amanuntite decat ce putem face noi. Noi luam legatura cu reprezentantii casei de pariuri si incercam sa rezolvam o situatie - partea buna in toata povestea asta este ca aceste reclamatii raman publice. Sunt pe site, nu le sterge nimeni, se gasesc pe pagina de profil a casei de pariuri Betano.
De aceea noi recomandam tuturor membrilor comunitatii sa lase feedback la adresa caselor de pariuri, cu bune si cu rele, astfel incat restul de pariori din comunitate sa se poata folosi de acea informatie. Revenind la cazul tau, solutia ramane ONJN.
Ok .ms frumos .Asa voi face .si nu e vorba de bani .suma era mica .nesemnificative .e vorba de felul lor de a se grabii si de a nu accepta si alte dovezi .păcat .ma asteptam la mai mult de la ei .Sper sa rezolv cu onjn si sa le de a o amenda scurtă ca alte date sa caute si alte surse nu numai ce vor ei
Ne tii si pe noi la curent, te rog? E important ca toti membrii comunitatii sa aiba o imagine cat mai detaliata asupra fiecarei case de pariuri in parte. Mersi!
Copy the token