Reclamatii
Neintemeiate

De ce nu s-a rezolvat absolut nimic ?

21 decembrie 2017, 11:46
4

Buna ziua. In urma cu cateva zile, am avut neplacerea de a fi "furat" intr-un mod inedit, des intalnit la cei de la Betano. Am luat legatura cu unul dintre operatori si din pacate nu s-a solutionat absolut nimic linistindu-ma cu "Nu putem face nimic". Prin prisma locului de munca actual, am diferite avantaje si deschideri la multe institutii ale statului cu care lucrez in parteneriat (ANAF, OPC, ONJZ s.a.); nu detaliez ce si cum. Am pariat pe data de , ora 10 Lei pe un numar de 9 meciuri. Primul meci incepea la ora iar ultimul la ora 12. Toate bune si frumoase pana cand inainte de inceperea primului meci se blocheaza pariul, nepermitandu-mi sa dau cash out daca as fi vrut sa fac acest lucru; repet, inainte de inceperea primului meci, si anume de ora . Meciul blocat ? Balikesirspor U21 - Gaziantep Bld Spor U21. Tin sa mentionez faptul ca pe toata durata acestor 4 ore, pana la inceperea acestui meci, pariul a fost blocat si nu numai, pana la finalul tuturor meciurilor. Pana la inceperea meciului de la ora , cel mai sus mentionat, toate cele 6 meciuri incepute mai devreme erau castigatoare, astfel ca daca as fi avut butonul cash out valabil, il foloseam fara retineri. Tin sa mentionez ca pe bilet erau cote cuprinse intre 1.5 - 2.4; Deci cote mari nu? Daca facem un mic calcul la primele 6 meciuri care au iesit castigatoare pana la momentul inceperii acestuia cu probleme, care ar fi fost suma ? Daca nu se rezolva absolut nimic, voi putea face o reclamatie interna la locul de munca si voi inainte si catre unitatile legale ce se ocupa strict de pariurile sportive. Este inadmisibil ce se intampla si nu este prima data cand se intampla dar de aceasta data s-a sarit calul. Multumesc, astept un raspuns favorabil!

Eis
0
Problema e că toate casele de pariuri scriu ”Nu este garantat că vei avea cash out” în termen. Adică își spală mâinile și sunt acoperite legal... Au încercat și prietenii mei.
CARE STAT?? condus de securisti?? pai astia conduc si agentiile de pariuri frate !! mai informeaza te !!! ghita, etc! !! oricum betano fura far rusine , schimba chiar si pariurile din istoric !!!
Salut,
Din ce inteleg de la reprezentantii Betano acel meci nu dispunea de cash out. Nu toate meciurile au aceasta functie disponibila.

Iti mai aduci aminte daca aveai aceasta optiune disponibilla?
Neavand probe in acest sens, nu putem evalua per total situatia. Un print screen ne-ar fi fost de folos, cu optiunea de cash out disponobila la acel meci.
Daca doresti sa mergi mai departe cu demersul tau, iti recomandam sa te adresezi celor de la ONJN. Noi, din pacate neavand date suficiente nu ne putem pronunta in privinta acestei situatii.
Salut,
Am luat legatura cu reprezentantii casei de pariuri sa vedem care este si pozitia lor.
Te tinem la curent.
Mersi!
Copy the token