dalexandru29
Bloguri
Comentarii9
Despre mine

Bloguri

Nicio postare deocamdata
Comentarii
retragere amanata la nesfarsit
ESTE O MARE TEAPA BETANO !! ATENTIE LA CEEA CE JUCATI SI CONTUL DIN BANCA !!! UNUI TIP II APAREA MEREU IN EXTRAS DE LA BANCA, DEPUNERE CATRE BETANO-MALTA-100 RON , ZILNIC, IAR EL NU MAI JUCA DE ZILE BUNE !! SUNT NISTE HOTI !! DESPRE PARIURI------TEAPA MARE !!!!
27 august 2018
De ce nu s-a rezolvat absolut nimic ?
CARE STAT?? condus de securisti?? pai astia conduc si agentiile de pariuri frate !! mai informeaza te !!! ghita, etc! !! oricum betano fura far rusine , schimba chiar si pariurile din istoric !!!
20 iunie 2018
Pariu cota 1
ATENTIE ! la pariurile on line meciurile sunt transmise cu intarzieri de 5-30 secunde, este o hotie aranjata intre ei si casele de pariuri ! ! de aceea se intampla sa pariezi ceva in minutul 89.30 secunde iar peste 10 secunde sa pierzi , deoarece ei te ademenesc cu un pariu si o cata foarte buna: scor 1-1 1, minutul 89- iar ei ofere peste 2,5 sau sub 2,5 . sub 2,5 goluri cota de 1,2 si daca pariezi 1000 ron , castigi 200 ron, urmaresti meciu, vezi ca se joaca incet si totul este spre egal dar in 2 secudne se da gol aiurea si pierzi. cum ??? ei au transmisia decalata intre 5-30 secunde si de aceea ofera cote bune pentru ca daca ei vad un eveniment cu 10-30 secunde inaintea transmiiunii :"ive"( falsa) se joaca cu anumite cote ex : vad gol in minutul 89.50 secunde , timpul fals de pe site este 89.30 secunde-am 20 secunde sa prind cativa prosti de pariori care o sa parieze sub 2,5 goluri la scorul de 1-1 si arunc o momeala de cota : sub 2,5 goluri cota 1,2-1,3 - in 20 secunde fiti sigurii ca sunt sute de pariori care cad in capcana asta si pariaza sub si nu pariaza 2 lei, pariaza peste 100 ron -1000 chiar sa castige ceva la cota de 1,2 !! ai pariat -pariu acceptat- dar in 3-4 secunde vezi golul ?? nu este o pacaleala ?? pa da. sigur ca nu poti paria pe cota de peste 2,5 goluri, pentru ca este minutul 90 si meciul este relaxat si ambele echipe se multumesc cu egal ! din intamplare se mai dau autogoluri sau goluri ciudate care vin din senin !! BETANO=PROFITA SI PACALESTE !!!
20 iunie 2018
De ce nimeni nu face nimic acestor hoti cu acte?
LUCREZI LA AGENTIA DE SPALAT BANII, BETANO ??? mai documenteaza te si vezi ce fel de pacaleli fac cei de acolo-la sume de peste 1000 ron, ca nu fura pe alea de 2 -3 -4 ron !! hotie si minciuna, cote confuse si explicatii puerile !! ce zici de pariul asta oferit de ei ?? peste 3,5 cartonase in meci ?? se intelege totalul cartonaselor ?? da..de acord DAR, daca pui sub 3,5 cartonase si in meci sunt 2 galbene si unul rosu - iti da pariul pierdut si ecplicatia- cartonasul rosu se pune 2 !!!! :):) , insa pui peste 3,5 cartonase - o sa vezi pariu pierdut si explicatia: in meci au fost 3 cartonase 2 galbene si unul rosu, conform regulamentului ai pierdut !! UNDE ESTE HOTIA !!!!!???
20 iunie 2018
De ce nimeni nu face nimic acestor hoti cu acte?
serios?? si de ce l au lasat sa bage bani, sa pierda cat mai multi ?? dc nu l au blocat din prima ??? case de spalat banii-care pacaleste grav si fara rusine !!! mai intreaba inainte sa spui ceva- betano schimba si pariruile din istoric- din pariu castigat-peste 30-50 minute iti apare PARIU PIERDUT !!! HOTIE !!!
20 iunie 2018
De ce nimeni nu face nimic acestor hoti cu acte?
FRATE- betano este o casa care spala banii !!! daca joci on line te face praf- blocheaza cash out, etc, schimba cotele chiar si in istoric chiar iti schimba pariul castigator in pariu pierdut !!! evita s amai joci si fa o reclamatie la opc, cu toate ca si opc este dirijat si condus de relatiile aceste corupti-securisti care condusc si casele de pariuri !!!
20 iunie 2018
Cota 1
hahahaah, asta nu i nimic- sa vezi in istoric un pariu castigat de 900 ron care apare schimbat dupa 30 minute - pariu pierdut !! castigat a fost cu peste 8,5 cornere - iar pierdut dupa ce au falsificat isoricul- peste 8,5 cartonase galbene !! degeaba avem inregistrari-prin screen etc, aceste case care spala banii sunt conduse de securisti, corupit, din politica....vedeti care sunt patronii lor, ghita, sri, etc . din pacate au scos bet365 care este profesionista dar care or sa intre in romania anul asta !!! FALIMENTUL O SA SCRIE PE BETANO-FORTUNA-CASA PARIURILOR-NET BET , agentii care nu fac decat sa spele banii si sa aranjeze fotbalul trucat din romania !! am uitat sa sspun ca si FURA SI SCHIMBA PARIURILE, OFERTE CONFUZE SAU PACALELI !!!
20 iunie 2018

dalexandru29

Pariaza la
Copy the token