Reclamatii
Rezolvat

Anulare bonus prima depunere

14 iunie 2020, 12:26
3

Am efectuat prima depunere pentru pariuri sportive. Mi-a fost acordat bonusul pentru prima depunere dupa care in momentul cand am vrut sa efectuez pariurile acesta a disparut. Contul este verificat de catre agentie. Am contactat site-ul pe chat pentru a primii lamuriri, iar acestia mi-au invocat art. 14.1.2. Le-am spus ca il consider un abuz intrucat articolul prevede clar la ultima propozitie ca o data un bonus oferit nu mai poate fi anulat. Mi-a zis ca nu detine mai multe informatii si nici nu poate remedia problema. Sunt legale astfel de abuzuri? Ce se poate face in astfel de situatii in care agentiile iau tot felul de masuri in afara regulamentului. Ce plangeri se pot face si catre ce institutii pentru ca aceste situatii sa fie remediate ? Se poate vedea in poza partea din discutie cu articolul invocat. De mentionat ca pana la invocarea acestui articol chat-ul a fost inchis de 3 ori de catre ei in faza de "va rog sa ne acordati cateva momente "

Suma: 990 RON
Am venit intre timp raspunsul si pe mail. Simplu ca buna ziua. Copy - Paste.
Buna ziua. Exista acel articol in regulament, dar daca ati respectat regulile, Betano nu apeleaza, de regula, la astfel de practici. O sa trimitem si catre ei aceasta sesizare.
Tocmai ce am facut si eu o sesizare si pe mail. Si eu stiam ca sunt o agentie serioasa. Am explicat operatorului clar ca nu am avut ce reguli sa incalc pentru ca doar ce am apucat sa depun. Tocmai de aia l-am rugat sa ma lamureasca iar el a invocat acest articol, care din start e o aberatie, lasand la o parte ultima popozitie care exclude categoric cazul meu intrucat bonusul a fost deja acordat si anulat ulterior, acest articol prevede schimbarea/anulare unei oferte de marketing din portofoliu, ci nu a bonusurile din conturi aleatorii a jucatorilor. fapt ce nu s-a intamplat atata timp cat oferta bonusului de bun venit este inca publicata pe site.
Copy the token