Reclamatii
Rezolvat

Un meci castigator , mi l au trecut ca pierdut

18 septembrie 2022, 21:35
2

Am pariat "SUB" 11.5 cartonase , in momentul pariului erau 9 cartonase galbene , si 1 rosu, asta insemnand 11 cartonase pentru ca cel rosu se pune 2 cartonase , in minutul 90+1 ( in prelungiri ) jucatorului , mijlocas la "Echipa Getafe " i sa acordat al doilea cartonas galben ... tin sa specific ca mai avea un cartonas galben din minutul '68 ,Regulamentul Betano, la punctul , specifica cum ca : cartonasele acordate in reprizele de prelungiri nu sunt socotite ... La acest meci, betano si a incalcat propria regula, punand la socoteala si ultimul cartonas din prelungiri. discutat cu 2 agenti, si au spus ca nu am dreptate , le am explicat ca la acest meci sunt avantajat de politica betano, iar ei nu au luat in calcul regulile facute de ei... Au luat in considerare si acel cartonaș care a fost dat dupa minutul 90+ , si mi a trecut pariul ca Pierzator... Va multumesc..

Suma: 520 RON
Salut. E vorba despre reprizele de prelungiri, nu de prelungirile perioadei regulamentare de joc. Biletul a fost validat corect de către casa de pariuri.
Man, nu se iau în considerare cartonașele galbene din reprizele de prelungiri de 15 minute, nu din minutele de prelungire a timpului regulamentar, cum s-a întâmplat la meciul ăla. Ce-o fi așa greu să înțelegem limba română simplă!?
Copy the token