Reclamatii
In afara competentei

Cont blocat

19 iunie 2017, 11:29
5

Buna. Am un cont la betano care ieri a fost închis. Am atașat mail ul. Ce pot sa fac?. Ms

moni16
0
nu inteleg treaba asta . daca am cont si eu si sotul meu se considera multiple?
Nu este permis conform regulamentului lor si al tuturor caselor de pariuri online.

"Deținătorul unui cont nu va permite niciunui alt individ, inclusiv minor, să folosească sau să refolosească contul, să acceseze și/sau să folosească orice material sau informații de pe site, să accepte orice premiu sau să acceseze și/sau să participe la servicii. Dacă avem motive întemeiate că oricare dintre clienții noștri a permis vreunei alte persoane să folosească sau să refolosească contul său, ne rezervăm dreptul, la latitudinea noastră, să blocăm temporar deîndata contul de client și/sau să închidem acel cont imediat. Toate câștigurile, obținute prin permiterea oricărei persoane să folosească sau să refolosească contul, vor deveni nule."
in astfel de situatii, ne pare rau, chiar nu avem ce face
Salut,
Multumim ca ai apelat la noi, insa in astfel de cazuri, in care se incalca termenii si conditiile impuse de casa de pariuri, nu putem face nimic. Am luat legatura cu ei si am inteles ca ti-au fost trimise toate detaliile, nclusiv motivul pentru care contul a fost inchis. Incercarea de a deschide conturi multiple duce la atfel de sanctiuni. A fost incalcat regulamentul lor, situatie in care nu avem ce face.
Te sfatuiesc sa te orientezi catre o alta casa de pariuri licentiata din Romania: intelbet.ro/case-de-pariuri-licentiate/. Si evident, sa te limitezi la un singur cont pentru ca exista sisteme avansate de identificare a utilizatorilor cu conturi multiple si este cam greu sa fie fentate.
Bafta in continuare!
moni16
0
mentionez ca sa inchis cu tot cu sold. ms
Copy the token