Reclamatii
In afara competentei

Probleme cash out/ lipsa buton cash out/ procesare retrageri foarte greu

11 august 2018, 01:53
19

Salut. Am avut 14 retrgeri sau mai mult a cate 8000 de lei, numai ca betano a procesat doar 3 in decurs de o saptamana si. De ce doar 3? De ce nu toate? Evident ca optiunea de anulare retragere era disponibila, tertipuri... neprofesionisti, am sfarsit in a pierde toti banii. De asemeni in timpul cupei mondiale am incercat sa dau cash out de nenumarate ori in timpul meciului, castigator evident, sfarsind prin a pierde in prelungiri si nu doar odata sa o pui pe seama ghinionului, se lauda cu optiunea de cash out, ei bine nu exista. De asemeni la liveurile de tenis, la 40-40, 15-0, 30-0 ar trebui sa poti sa dai cashout, ei bine nu am putut, am si cateva printscreenuri, doar cele evidente, am mers pe buna credinta dar aparent la mijloc e ceva necurat la betano. Jocuri virtuale fotbal in speta primul pariu ever, castigator 500 lei profit, dupa mize de 1000-2500 lei multiple toate pierzatoare, algoritm algoritm... dar acelea erau manevrate de cineva in mod voit, nu era nimic arbitrar acolo, jucand scor final... nu alte balarii, si din intamplate si tot nimeream din 20 de ocazii macar de 2 ori. Am rulat la ei sume colosale, investind aproximativ 15-20000 de euro si ruland cred ca miliarde bune de lei de ordinul sutelor, miilor.

Revin cu raspunsul lor.


Din ce am inteles ai avut mai multe retrageri de 8000 RON. 4 dintre ele au fost procesate in termen de aprox 24 de ore. Ei pot procesa maxim 20000 RON pe zi din motive tehnice, iar balanta ramasa va fi procesata in zilele urmatoare.

Inteleg totusi ca dupa doar 10 ore de la momentul in care ai cerut retrageri, le-ai anulat. Toate retragerile le-ai facut pe 2 si 3 august si tot pe 3 le-ai anulat deja.

Ce au sugerat in cazul tau, este solutia de a dezactiva optiunea de anulare a retragerilor din sectiunea Profil - Protectia jucatorului.

Cat despre Cash Out, depinde de tipul de pariu. Nu este disponibil oricand, la orice meci. De exemplu, daca este o schimbare de scor majora, optiunea de cash out nu va fi disponibila.

Nu in ultimul rand, despre jocurile virtuale, scorul este generat automat, aleatoriu. Inteleg totusi ca ai pariat pe niste cote destul de mari, situatie in care nu este nimic anormal. Cel putin asta este pozitia lor.

Daca, totusi, consideri ca ai fost dezavantajat, ramane oricand optiunea unei reclamatii la ONJN, doar ei putand verifica mai in detaliu astfel de situatii.
Pe langa asta nu am avut retrageri pe 2 si 3 august nici nu am jucat in zilele respective. In iunie si iulie am avut pe parcursul cupei mondiale iar atunci am avut mult mai multe retrageri, va rog sa verifice exact tot contul cu retrageri si tot, nu grosier sa se spele pe maini.
Nu ma surprinde nimic, ma asteptam la tertipuri de genul, sa se ascunda.
Ok pentru virtuale desi este o prostie inteleg desi nu este corect, iar vizazi de retrageri acolo clar este ceva necurat, au trecut mai bine de 2-3 zile fara sa le ating si tot nu fusesera procesate. O sa ma adresez ONJN in mod evident.

Am printscreenuri pentru cashout ce dovedesc. Ma puteti ajuta daca vi le pun la dispozitie?
Pai exact, cash out nu este disponibil la toate meciurile si din pacate nu putem schimba noi asta.


La tenis, mai ales, unde au loc schimbari in continuu de scor, nu va fi mereu disponibil, ci doar la anumite meciuri. Sunt acoperiti de termenii si conditiile lor, in care este specificat faptul ca optiunea cash out nu este disponibila la toate meciurile. De fapt, asa e la toate casele de pariuri...
Comentariul a fost editat
A fost disponibil, asta incerc sa spun, fix la meciurile in cauza, si dupa nu a mai fost, blocat de ei in mod evident. Din pacate nu ma asteptam la asemenea tratament din partea lor si sa se ascunda in modul acesta. Sunt toate pozele ce le am. Daca la Djokovici nu e cashout disponibil iertatima dar mi se pare nesimtire din partea Betano si clar nu o sa mai joc la ei la modul cum sunt mintit pe fata. O sa fac plangere la ONJN si lor obligati fortat o sa le puna la dispozitie toate cele necesare.
Sigur, daca ai dubii in legatura cu corectitudinea lor, ONJN e singura entitate care ar putea solicita si verifica modul in care se desfasoara astfel de evenimente la ei.

Dar, ce pot sa iti spun, este ca exista posibilitatea ca la inceputul meciului sa ai cash out pentru un anumit pariu, iar mai tarziu in meci, pentru alt pariu pe acelasi meci, se poate ca aceasta optiune sa nu mai fie disponibila.
Dvs opriti demersul aici? Ati dat pozele mai departe la Betano? Au verificat informatiile? Vizazi de retrageri au verificat exact? Mi se pare superficial tratat cazul meu de catre dansii. Multumesc
Am dat mai departe, asteptam raspunsul lor!
Dar, referitor la cash out, dupa cum ziceam, la unele pariuri este, la altele nu. Nu au in termeni si conditii faptul ca ei au cash out la toate meciurile, tote pariurile, ci doar la unele.
Raspunsul lor este acelasi. Din pacate, mai mult de atat nu avem ce face. Pentru faptul ca ai ales sa apelezi la noi, iti multumim. In multe cazuri am putut rezolva, in alte cazuri nu.

In aceasta situatie, din pacate, nu s-a putut rezolva nmic si ramane doar optiunea reclamatiei la ONJN, daca tu consideri ca ai fost nedreptatit.

Reclamatia ta va ramane publica la noi pe site, ca toate celelalte reclamatii de altfel, pentru ca toti pariorii sa fie corect informati si sa poata decide singuri dacs merita sa parieze la o anumita casa de pariuri sau nu.
As dori sa sterg intregul post si de asemeni va rog si cer oficial sa stergeti toate datele mele conform GDPR.
Consider ca se puteau face mai multe dar nu s-a incercat absolut deloc. Cum este posibil cand se vede clar in poze la meciul lui djokovici ca pariasem pe gameul 10 din setul 2, iar la ei se afisa scorul de 4-3 pt melkic desi trecusera de mult si fiind in imposibilitate de a da cashout la pariu, fara ca gameul sa inceapa macar. Orice pariu din ce am observat ii poti da cashout inainte sa inceapa gameul, si totusi aceasta optiune nu exista, se vede foarte clar in poze. Asta daca ar sta cineva sa le analizeze si sa se uite atent. La celelalte doua se ascund in spatele termenilor desi si acolo acel buton a existat. Nu stiu ce problema tehnica au avut dar nu mi se pare corect sa nu si-o asume si sa plateasca pentru ea. Nu imi vreau decat banii pe pariul meu inapoi. Nu vreau mai mult.
Ne-ai inteles gresit menirea. Noi nu suntem avocati de meserie. Noi suntem un site pur informativ din domeniul pariurilor sportive. Noi nu suntem betano, suntem un site care colecteaza recenzii despre betano.

Atunci cand cineva trimite o reclamatie la adresa unei case de pariuri, noi luam legatura cu ei si ii informam despre situatie. Singura "amenintare" a noastra in fata lor este faptul ca reclamatiile raman publice. De aceea, in multe situatii am avut castig de cauza si am rezolvat favorabil pentru parior. Pentru ca anumite case de pariuri nu au dorit sa aibe imaginea patata cu astfel de reclamatii si au fost receptive.

Daca tu doresti sa stergem aceasta postare, noi o stergem fara probleme. Dar singurii care au de castigat din ecuatia asta sunt cei de la Betano, pentru ca raman cu imaginea nepatata. Altfel, toti pariorii de pe site-ul Legalbet au aflat despre cazul tau si feedback-ul tau le va fi util.

Dar, repet, daca asta iti doresti, eu sterg acest feedback negativ la adresa Betano.
Am inteles. In regula ramane public.
Dumneavoastra ce parere aveti de cazul Djokovici/Anderson la dublu?
Problema este ca ei au avut o problema tehnica si reiese foarte clar din printscreenuri si nu am fost de acord cu asa ceva nicaieri. Cum e normal sa se joace gameul 9, eu sa pariez pentru gameul 10, aceasta sa nu inceapa, optiunea de cashout sa fie prezenta iar dupa sa apare cum ca s-ar juca gameul 7/8 ceva de genul. Daca tot era problema trebuia sa nu ma lase sa pariez. Cumva numai in directia lor e ok, si totul vad ca folosesc regulamentul doar in favoarea lor, o suma de 700 de lei e infima cu cea de 20000 de euro pierduta, dar nesimtirea e la cote incredibile. Sa ramana public sa stie si ceilalti ce ii asteapta. Explicatii pertitente nu exista, o sa fie trimisi la plimbare. Nici macar scuze pentru situatie. Toate casele probabil isi apara propriile interese dar poate se descurajeaza pariorii sa le mai viziteze siteul stiind experientele altora. Sunt subiectiv probabil dar fiecare are creierul lui sa decida obiectiv daca doreste sa parieze pe Betano sau nu, este fix alegerea lor proprie, nu instig pe nimeni la nimic, relatez povestea mea de fix 2 lei.
recomandam si feedback, pe langa aceasta reclamatie.

Feedback-ul il poti lasa aici: legalbet.ro/case-de-pariuri/betano/

AI un buton acolo "Adauga Feedback". Atat feedback-ul cat si reclamatia raman publice.
O sa las si feedback. Momentan ma documentez vizazi de ONJN sa poata da Betano explicatii. Poate asa primesc si eu un raspuns respectuos din partea lor.
Personal, nu mi se pare ok. Dar, vorbind strict referitor la situatie si la solutiile pe care le avem - sunt acoperiti de regulament. Regulament pe care inregistrandu-te, ai confirmat ca esti de acord cu el. Dar, aceleasi situatii s-au intamplat si la alte case de pariuri, nu doar in cazul Betano. Nicio casa de pariuri nu are cash out la toate evenimentele. Cum aleg ei pariurile la care ofera cash out? Asta nu stim. Si noua ni s-ar parea corect ca aceasta optiune sa fie disponibila la toate pariurile. Dar, repet, nu e cazul, la nicio casa de pariuri.
Salut - am luat legatura cu ei, asteptam un raspuns. Te tinem la curent!
Copy the token