Reclamatii
In afara competentei

Cash out dezactivat cu meciul live

13 august 2018, 14:44
5

Am a 3 problema cu aceasta casa la care operatori sunt incopetenti pentru a rezolva si a intelege ce vorbesti cu ei, Am avut un bilet la care mi-a fost activat cash out si am vrut sa il dau , s-a activat dupa ce meciul Sevilia -Barcelona a inceput, dar mai aveam si meciul Simona-Stephens in desfasurare, am vurt sa optez sa dau cash out ,dar la un moment dat au oprit butonul cash out pe motiv de meci terminat 6-2 in setul 3, desi meciul era inca live si ma uitam la el, probabil dau meciurile ce s-au jucat sa pariem in viitor. Nu mi-a s-a oferit rezolvare! Am atasat poza cu biletul si poza cu ceea ce am spus mai jos.

Asa fac sunt nesimtiti rau la acest capitol,de fapt la ei nu mai exista CASHOUT????Sa stie toti care joaca,daca ai 1 meci care nu are sanse de castig ti-l blocheaza pana se apropie de sfarsit.Spun asta pentru ca m-am certat cu ei de multe ori.Uneori mi-au dat banii pa CASHOUT -ul care mi se cuvenea adica 1200 ron!!!! Deci daca nu se simteau cu musca pe caciula sigur nu-mi dadeau banii inapoi.Va dau exeplu sa fie furnizorul de date de vina daca eu am jucat 5 meciuri la cornere,in min 60 4 din ele erau castigatoare,unul mai avea 3-4 nu mai stiu exact,oricum era in urma.Mi-au blocat acest meci pana in min. 88 cand nu nu se mai putea face nimic???Deci cum vine asta nu s-au actualizat datele ??Dar problema este alta ca meciul era live si nu avea nici o problema,doar pariul meu statea bloca!!! Asta se intapla la BETANO 100% sunt controlate jocurile sa nu poti da CASOUT doar cand cand ai probabilitatea mare sa castigi.
bVbH09
0
Singura explicatie ca furnizorul a dat date intarziate sau gresite, pe mine si pe ceilalti nu cred ca ne incalzesc asta cand pariezi si live sau bilet , cand e vorba de online e vb de optinea cash out, asta e scopul pentru o casa de pariuri online.
Salut - iti dau perfecta dreptate, nu mi se pare ok nici mie faptul ca furnizorul are date intarziate sau gresite.

Dar, la fel ca si in cazul reclamatiei precedente ( legalbet.ro/complaint/531/ ) este speificat in termenii si conditiile lor faptul ca nu sunt raspunzatori in astfel de situatii. Lucru cu care ai fost de acord atunci cand ti-ai inregistrat contul la ei.

Asadar, acoperiti fiind de regulament, nu te putem ajuta din pacate.

Dar, la fel ca in cazul reclamatiei anterioare si ca in cazul oricarei reclamatii de pe site-ul nostru, va ramane public, nu vom sterge nimic, astfel incat toti pariorii sa fie bine informati inainte de a decide unde pariaza.

Eu am transmis totusi aceasta reclamatie catre reprezentantii Betano si raspunsul a fost acelasi pe care l-ai primit si tu.
Nu este problema de furnizor de date,este vrajeala lor,cand procentul de castig este mai mare nu mai blocheaza nici in min. 90 sau 92-93 (vorbesc de fotbal).Cand vad ca ai un meci suspect de a-l pierde sa dus CASHOUT...
Mersi fain :)! aiurea sper sa fie cat mai putini pariori la aceasta casa.
Copy the token