Reclamatii
In afara competentei

Cont limitat fara nici macar sa pun un pariu

12 octombrie 2018, 21:46
4

Mi-am facut si eu cont la faimoasa agentie Betano Am trimis actele pentru verificare . Contul este verificat. Totul ok Acum vine partea interesanta: Incerc sa pariez , si bingo: Contul este limitat la RON . REPET: RON! Am intrat pe chat. Imi tot invoca ca este dreptul lor , ca in urma verificarilor , ca blabla. Dar eu nici macar nu am apucat sa pariez ceva ! Deci este imposibil sa fi incalcat vreun termen sau conditii. Pe chat mi s-a spus sa dau retragere , dar eu nu pot da retragere ,pentru ca as incalca unul din termenii (spune clar ca trebuie sa rulez suma depusa minim o data ) Este incredibil ce se intampla. Daca stiam ca sunt o agentie asa slaba , nu imi mai faceam cont niciodata Ce pot face? Pe chat imi invoca articolele lor de rahat , si isi rezerva dreptul de a face orice Dar chiar nu este corect ce se intampla. Pentru ca , si daca isi rezerva dreptul de a imi limita contul la cheremul lor , macar sa-mi dea banii inapoi ! Va rog sa ma ajutati cu o solutie...

da...mi se pare cam aiurea. Degeaba fac reclamatie la ONJN. Timpul in care imi vor raspunde ei , echivaleaza cu timpul in care as putea sa pierd banii , incercat sa pariez 500 lei a cate 4.66 RON pariul
oricum, reclamatia ramane pe site, noi nu stergem nimic si astfel feedback-ul tau va fi cu siguranta foarte folositor altor pariori.
inteleg, dar este cam singura modalitate...Avem situatii in care putem ajuta, dar cand e vorba de limitari sau blocari de cont, nu prea avem ce face.
Buna ziua - intr-adevar, sunt acoperiti prin termeni si conditii. Am mai avut astfel de situatii...

Ce iti putem recomanda este sa incerci si la ONJN sa depui o reclamatie. Doar ei pot decide daca anumite reguli sunt abuzive, sau daca nu a fost aplicat corect regulamentul.
Copy the token