Reclamatii
In afara competentei

LIMITAT cand am castigat si nu pot sa finalizez wageringul

28 noiembrie 2017, 12:04
2

am depus 500, am primit 500. am ajuns la 3300 ron si a mai ramas 2000 ron din wagering. pur si simplu mi-au limitat la 4 ron/ pariu. INCREDIBIL DE SARPE!!! INCREDIBIL!!!! la-sa ma sa finalizez wageringul si limiteaza atunci si nu mai joc gata, dar acum banii mei sunt acolo cu bonus si cum finalizez wageringul! INCREDIBIL DE SARPE!!!!

Asa cum anticipam, este o decizie interna, iar in astfel de situatii este greu sa putem interveni in vreun fel. Ei stabilesc regulile jocului, dar sigur ca daca nu esti multumit de serviciile lor, iti recomandam sa te indrepti catre o alta casa de pariuri. In partea stanga a site-ului nostru vei gasi mai multe ratinguri care te vor ajuta sa iei o decizie in acest sens. Daca te putem ajuta cu alegerea, anunta-ne si o vom face cu cea mai mare placere.
Salut - multumim pentru reclamatie, dar este mai mult un feedback. Am vazut ca ai postat si la feedbackul casei de pariuri Betano, ceea ce este ok. In situatii care tin mai mult de regulile interne ale fiecarei case de pariuri, este greu sa schimbam ceva. Totusi, com lua legatura cu ei si vedem ce putem rezolva. Mersi!
Copy the token