Reclamatii
In afara competentei

cont blocat, bani furati

3 august 2017, 01:20
6

Buna ziua, Mi-am facut un cont nou la betano. Am depus 300 ron, de pe card. Mi-am validat contul. Am primit confirmarea prin email, ca am contul validat. Apoi am inceptu sa joc. Am ajuns la suma de 2100 ron. Apoi contul mi-a fost blocat, si banii furati. Am primit acest email. va rog frumos ajutati-ma. ce pot face? Reclamatie la ONJN? Stiti vreun avocat bun? Am vazut ca un anume Coltuc Daniel se recomanda a fi bun pe partea de gambling. Ce anume sustin cei de la betano? Ca de fapt contul nu imi apartine? Ca a jucat alta persoana de pe el? "Dorim să vă informăm că din data 28/07/2017 contul dvs este blocat permanent din cauza încălcării termenilor 2.3 și din Termeni și Condiții întrucât am fost înștiințați de faptul că au fost înregistrate multiple conturi conectate cu contul dvs. De asemenea, conform termenilor 12.4.1 & 12.4.2. din Termeni și Condiții, pariurile dvs vor fi anulate. În final, mai jos puteți verifica toate tranzacțiile financiare pe care le-ați efectuat pe pagina noastră: Depunere în valoare de 300 RON efectuată prin card bancar VISA în data de 07/07/2017. Soldul existent în contul dvs. va fi transferat către trezoreria statului Românesc conform regulilor impuse de ONJN. Suntem la dispoziție orice întrebare sau informație suplimentară."

Salutare alex, ai reusit sa iti recuperezi suma de 300 ron depusa de tine dupa ce acestia au fost trimisi catre trezoreria statului roman ?
Revin cu un update. Am facut o plangere la onjn pe 7 august. Nici pana azi nu am primit un raspuns.
Am nr de ordine salvat, si o sa revin cu un telefon la ei.
O sa va anunt cum s-a solutionat plangerea mea.
Mersi mult! Ar fi interesant de vazut cum solutioneaza ONJN acest caz. Bafta!
Salut,
Am luat legatura cu cei de la Betano insa nu putem face prea multe in astfel de situatii. Inteleg ca ati incercat sa deschideti mai multe conturi, lucru care este interzis conform regulamentului oricarei case de pariuri. Daca va considerati nedreptatit totusi, puteti lua legaura cu ONJN pentru o investigatie mai amanuntita.
Noi nu avem acces la baza de clienti a celor de la Betano pentru a verifica daca intr-adevar ati incercat sa deschideti mai multe conturi sau nu. Doar ei pot verifica si decide acest lucru, si evident, si ONJN ar putea intra in posesia acestor informatii.
Comentariul a fost editat
Buna ziua!

Va multumesc pt raspuns. Cum pot face o plangere la ONJN?
Nu e adevarat. Nu am mai multe conturi la betano.
Dar accesez siteul de la locul de munca, si toti avem acelasi IP, stiti cum e. Toti din birou au IP-ul routerului respectiv.
E posibil si asta, nu neg, dar din pacate nici nu va pot ajuta pentru ca nu am cum sa demonstre aceste lucruri. Cei de la ONJN au un numar de contact pe site. http://onjn.gov.ro/contact/ - incearca aici
Copy the token