Lista reclamatiilor la adresa Casa Pariurilor

Acceptam reclamatii despre case de pariuri online privind urmatoarele situatii: retrageri intarziate, pariuri solutionate incorect, blocari abuzive ale conturilor, precum si alte incalcari de regulament ale caselor de pariuri. Nu acceptam reclamatii despre limite ale conturilor (limite ale mizelor sau ale cotelor). Poti lasa un feedback referitor la astfel de situatii si va fi luat in considerare de catre casa de pariuri sau alti utilizatori.

Adauga o reclamatie

Reclamatii 135

Numele meu este Cristian Constantin și am o problema legata de retragerea unei sume din contul de joc. Din cate am observat mai jos, nu sunt singurul. Se pare că lista celor" mulțumiți" de Casa Pariurilor este foarte lunga. Dar să revin la subiect: pe data de 13 noiembrie am incercat sa retrag suma de 3100 de Ron din cont. După ceva vreme, verificând statusul, an constatat că retragerea a fost refuzată. Am incercat din nou după un timp și...același rezultat. Am intrat pe chat să lămuresc problema și mi s-a răspuns că au nevoie de câteva documente pentru verificări asupra contului de joc: o declarație pe propria răspundere că sunt unic utilizator al contului de joc(selfie), un selfie cu o foaie albă pe care sa fie scrisă data deschiderii contului și prima suma cu care am alimentat și un extras de cont(tot selfie, bineînțeles). Am trimis tot ce au solicitat, după care a inceput circul: va nu sunt bune pozele, ba nu le convine extrasul( le-am mai trimis încă două extrase pe lunile august și septembrie)....Într-un final, după ce au acceptat cu chiu cu vai extrasul, pe care se făceau că nu-l înțeleg sau nu erau în stare să-l citească (pentru a identifica sursa banilor!!!), am "promovat" in etapa finală. Ce înseamnă ultimul pas? Să aștept un telefon din partea unei persoane din partea casei de pariuri. Aștept deja de 3 zile și...nici un semn. Problema cea mai mare este că nu poți intra in legătură cu cei care autorizează platile, cu doar pe chat sau pe mail, acolo unde ți se răspunde sec că trebuie să aștepți să fii contactat de către "cineva'! In cat timp..nu se știe! O zi, o lună, un an...I-am apelat in fiecare zi, dar singurul rezultat a fost că m-am umplut de nervi. Mi se pare de netolerant asemenea nesimțire din partea acestor angajați care sunt plătiți practic din banii noștri. Interesant este că nu te oprește nimeni sa depui orice suma, dar când vine vorba de retras...îi interesează sursa acelor sume. Poate avem toți care o mătușă Tamara. Închei cu speranța că mă puteți ajuta. Toate cele bune.
Buna ziua.Ma numesc Gabor Gabriel Ionel 1821029080098 si as dori sa reclam urmatorul aspect legat de operatorul Casa Pariurilor.Tin sa precizez ca in data de 14.11 2021 am solicitat o retragere de 111 ron din contul online detinut la aceasta casa de pariuri.Solicitarea de retragere am facut o pentru o agentie stradala de pe Calea Bucuresti nr76 bl.A6 sc A ap.4 Brasov.Ora exacta la care am facut retragerea nu o stiu.Cert este ca in aceasi zi la ora 9:42 am primit sms de confirmare ca pot merge in agentie sa ridic banii.Astazi 15.11.2021 am ajuns in agentie dar nu am putit sa ridic banii pe motiv ca este o eroare.Am luat legatura cu cei de la Casa Pariurilor telefonic iar acestia mi au spus ca nu apare nici la ei nimic retras si ca inainteaza cererea catre departamentul abilitat.Am intrat in aplicatie sa verific si eu daca apare ceva la tranzactii si am observat ca retragerea a fost refuzata in data de 14 .11.2021 la ora 8:46 .......iar eu la 9:42 am primit mesajul ca pot sa merg sa ridic banii !!!!Raspunsul departamaebtului abilitat din cadrul Casei Pariurilor a fost ca banii mi ai fost trimisi inapoi in cont in aceasi zi...eu nu am vazut acei bani....I am rugat sa imi trimita o dovada a acestui lucru pentru ca mie in aplicatie nu imi apare nimic....insa nu am primit decat un raspuns sec si plin de niaimtire cum ca banii au foat retrimisi in contul meu de joc.Atasat cateva capturi legate de acest aspect.Nu sunt primele raspunsuri in doi peri pe care le primesc.Acesta este un mod specific al dansilor de a inchide gura oricui indrazneste sa reclame niste neregului.
Buna ziua, Am inregistrat pe casapariurilor pe data de 12 martie in acest an si am inceput sa joc. In ultimele 3 saptamani am incercat sa pariezi cu sume mai mari la meciul zilei si 90% am castigat. Am pariat 2670 la meciul din 26.07 Craiova vs Dinamo cu cota 2,2 si am castigat 5881, apoi am pus 5080 la meciul din 02.08 la Dinamo Bucuresti vs Clinceni cu cota de 3,45 si am castigat 17529, apoi am pariat 9000 la meciul din 04.08 Spartak Moscow vs Benfica cu cota de 2,42 si iarasi am castigat 21780. Pe data de 11.08 la meciul Chelsea v Villarreal am pus cu cota de 3,8 ca va fi egal 12500 si iarasi am castigat 47500. Pe orice eveniment am pus a iesit castigator. Am incercat sa pariez inainte de startul meciului din data de 12.08 la meciul Partizan Belgrade v Sochi tot la egalitate cu 11000 de ron dar pariul a fost refuzat. Meciul a inceput si am pus la egalitata in timpul meciului intre 1-3mii de ron in total 8000 de ron si tot am castigat 23610. Am pierdut si la niste bilete bine inteles dar in final am avut un sold de peste 88000 de ron. Ieri am incercat sa retrag mai putin de 10% din banii numai 8000 de ron si plata a fost refuzata si banii a fost virat inapoi pe cont. Imediat am primit emailul ca trebuie sa trimit extras, selfie, si instalez aplicatie viber pentru verificare mai detaliata. Nu am fost stresat ca stiu ca asta este procedura si contul meu deja a fost verificat am si retras banii si in data de 08.07 4700 de ron si la 11.07 5400 ron si totul a fost procesat fara nici o problema. Nici nu am avut timp sa ma duc la banca ca sa cer extrasul si am primit o hotarare de la casaapriurilor ca contul meu este inchis definitiv. Practic nici nu am avut sansa ca sa fiu verificat deja contul meu a fost inchis. Am primit o hotarare ca contul meu a fost inchis din cauza ca si alte persoane a folosit aceasi IP, cee?? Eu joc singur nu stiu cine se joaca la aceasi IP si din unde. Practic acum ei mi a trimis un email ca toate depunerile ce au fost facut circa 9000 vor sa-mi trimite inapoi si atat. Va rog frumos daca cumva puteti sa-mi ajutati ca niciodata nu am castigat atat de mult si cand cumva castig atunci ei fara motiv reale cu motive false vor sa confisca toti banii pe care am castigat. Si inca o intrebare cum se poate ca acum aproape de 6 luni joc si contul meu este identificat si inchis ca un cont suspicios dar numai dupa ce am castigat o suma mai mare? Cum poate o casa de pariat sa faca asa ceva nu vine sa cred.. Cu respect, Blenesi Aron

Winmasters

Rezolvat
Buna seara Am creat contul la casa pariurilor in anul 2019 . După creare nu m am jucat niciodată pana azi când am depus suma maxima pe care m au lăsat ei și anume 880 ron,nu am putut mai mult pentru ca nu era verificată identitatea mea . Am câștigat un bilet in valoare de 3165,23 ron . Am trimis către mailul lor poza de buletin . Când am văzut ca nu ma contactează nimeni am intrat in legătura cu un operator de la live Chat pe care l am întrebat cât durează și dacă in afara de buletin mai este necesar și altceva ! A spus ca e nevoie de card fata verso . Am trimis și cardul după care am primit email ca a fost validat contul și totul este Ok și pot efectua retrageri . După care la câteva minute au trimis alt email in care se solicita selfie cu buletinul in mâna. Un alt selfie cu data exactă când a fost creat contul pe o coală A4.. Va dați seama ca nu am de unde sa știu exact când a fost creat și le am dat print screen cu primul mail primit de la ei că doar nu notam in calendar când deschideam un cont de pariuri, mai ales acum poate mai bine de un an de zile. Au cerut și extras de cont pe care l am transmis. Va voi atașa și poza in care spun ca totul este in regula și ca a fost validat contul și pot efectua retrageri . Au spus sa le spun când ma pot suna pe viber și după ce le am transmis sa ma sune au zis ca ma suna când cred ei de cuviinta. Lipsa de profesionalism după părerea mea. Aveți idee cum se poate rezolva problema aceasta ?
Incarca mai multe