Lista reclamatiilor la adresa Casa Pariurilor

272

Acceptam reclamatii despre case de pariuri online privind urmatoarele situatii: retrageri intarziate, pariuri solutionate incorect, blocari abuzive ale conturilor, precum si alte incalcari de regulament ale caselor de pariuri. Nu acceptam reclamatii despre limite ale conturilor (limite ale mizelor sau ale cotelor). Poti lasa un feedback referitor la astfel de situatii si va fi luat in considerare de catre casa de pariuri sau alti utilizatori.

Adauga o reclamatie

Reclamatii 153

Numele meu este Cristian Constantin și am o problema legata de retragerea unei sume din contul de joc. Din cate am observat mai jos, nu sunt singurul. Se pare că lista celor" mulțumiți" de Casa Pariurilor este foarte lunga. Dar să revin la subiect: pe data de 13 noiembrie am incercat sa retrag suma de 3100 de Ron din cont. După ceva vreme, verificând statusul, an constatat că retragerea a fost refuzată. Am incercat din nou după un timp și.și rezultat. Am intrat pe chat să lămuresc problema și mi s-a răspuns că au nevoie de câteva documente pentru verificări asupra contului de joc: o declarație pe propria răspundere că sunt unic utilizator al contului de joc(selfie), un selfie cu o foaie albă pe care sa fie scrisă data deschiderii contului și prima suma cu care am alimentat și un extras de cont(tot selfie, bineînțeles). Am trimis tot ce au solicitat, după care a inceput circul: va nu sunt bune pozele, ba nu le convine extrasul( le-am mai trimis încă două extrase pe lunile august și septembrie)....Într-un final, după ce au acceptat cu chiu cu vai extrasul, pe care se făceau că nu-l înțeleg sau nu erau în stare să-l citească (pentru a identifica sursa banilor!!!), am "promovat" in etapa finală. Ce înseamnă ultimul pas? Să aștept un telefon din partea unei persoane din partea casei de pariuri. Aștept deja de 3 zile și. un semn. Problema cea mai mare este că nu poți intra in legătură cu cei care autorizează platile, cu doar pe chat sau pe mail, acolo unde ți se răspunde sec că trebuie să aștepți să fii contactat de către "cineva'! In cat se știe! O zi, o lună, un an. apelat in fiecare zi, dar singurul rezultat a fost că m-am umplut de nervi. Mi se pare de netolerant asemenea nesimțire din partea acestor angajați care sunt plătiți practic din banii noștri. Interesant este că nu te oprește nimeni sa depui orice suma, dar când vine vorba de retras...îi interesează sursa acelor sume. Poate avem toți care o mătușă Tamara. Închei cu speranța că mă puteți ajuta. Toate cele bune.
Buna seara! Am un cont făcut și validat la casa pariurilor. Din luna Iulie pana in prezent am depus aproximativ 220000 lei . In luna August am efectuat o retragere de 45000 lei in agenție , care a fost aprobată fără probleme , contul fiind validat . In aceasta luna , Septembrie , am reușit sa câștig , jucând pe meciuri Live pe baschet și handbal , și ajungând la un sold de aproximativ 850 000 lei . In urma acestui câștig am încercat sa îmi retrag banii , prin retrageri de câte 45 000 lei ( maximul admis / retragere) , dar toate retragerile solicitate au fost respinse . Deși contul a mai fost validat anterior și s au mai efectuat retrageri de pe acesta , mi s au cerut foarte multe documente pentru verificări suplimentare ( buletin , poza selfie , declarații , extras de cont , card ) . Am trimis toate aceste documente , mi s a transmis ca au fost primite și aprobate, iar acum aștept un apel video prin viber . I am rugat sa îmi comunice un interval de timp sau o ora la care sa efectuam și aceasta verificare prin apel video , pentru a-mi face și eu programul , doarece am un job , am familie , mai sunt si alte lucruri de rezolvat , iar aceasta verificare prin apel video nu o pot face oricând oriunde . Continui sa am banii blocați neputând sa ii retrag . Când in lunile precedente am depus cumulat peste 200 000 lei , de ce nu mi s a cerut niciun act ?!?! Acum ca am reușit sa câștig o suma mare mi s au cerut enorm de multe documente , le am trimis absolut pe toate , si cu toate astea nu mi se permite retragerea. Sunt bani câștigați corect pe meciuri Live de baschet si handbal din întreaga lume ( Italia, Spania , Filipine , etc ) Ce îmi sugerați sa fac? Sa iau in cosiderare acțiune in judecată ? Cum sa procedez pentru a-mi retrage banii? Va mulțumesc!
Buna ziua, Am inregistrat pe casapariurilor pe data de 12 martie in acest an si am inceput sa joc. In ultimele 3 saptamani am incercat sa pariezi cu sume mai mari la meciul zilei si 90% am castigat. Am pariat 2670 la meciul din Craiova vs Dinamo cu cota 2,2 si am castigat 5881, apoi am pus 5080 la meciul din la Dinamo Bucuresti vs Clinceni cu cota de 3,45 si am castigat 17529, apoi am pariat 9000 la meciul din Spartak Moscow vs Benfica cu cota de 2,42 si iarasi am castigat 21780. Pe data de la meciul Chelsea v Villarreal am pus cu cota de 3,8 ca va fi egal 12500 si iarasi am castigat 47500. Pe orice eveniment am pus a iesit castigator. Am incercat sa pariez inainte de startul meciului din data de la meciul Partizan Belgrade v Sochi tot la egalitate cu 11000 de ron dar pariul a fost refuzat. Meciul a inceput si am pus la egalitata in timpul meciului intre 1-3mii de ron in total 8000 de ron si tot am castigat 23610. Am pierdut si la niste bilete bine inteles dar in final am avut un sold de peste 88000 de ron. Ieri am incercat sa retrag mai putin de 10% din banii numai 8000 de ron si plata a fost refuzata si banii a fost virat inapoi pe cont. Imediat am primit emailul ca trebuie sa trimit extras, selfie, si instalez aplicatie viber pentru verificare mai detaliata. Nu am fost stresat ca stiu ca asta este procedura si contul meu deja a fost verificat am si retras banii si in data de 4700 de ron si la 5400 ron si totul a fost procesat fara nici o problema. Nici nu am avut timp sa ma duc la banca ca sa cer extrasul si am primit o hotarare de la casaapriurilor ca contul meu este inchis definitiv. Practic nici nu am avut sansa ca sa fiu verificat deja contul meu a fost inchis. Am primit o hotarare ca contul meu a fost inchis din cauza ca si alte persoane a folosit aceasi IP, cee?? Eu joc singur nu stiu cine se joaca la aceasi IP si din unde. Practic acum ei mi a trimis un email ca toate depunerile ce au fost facut circa 9000 vor sa-mi trimite inapoi si atat. Va rog frumos daca cumva puteti sa-mi ajutati ca niciodata nu am castigat atat de mult si cand cumva castig atunci ei fara motiv reale cu motive false vor sa confisca toti banii pe care am castigat. Si inca o intrebare cum se poate ca acum aproape de 6 luni joc si contul meu este identificat si inchis ca un cont suspicios dar numai dupa ce am castigat o suma mai mare? Cum poate o casa de pariat sa faca asa ceva nu vine sa cred.. Cu respect, Blenesi Aron

Winmasters

Rezolvat
Sponsorizat

Eticheta “Sponsorizat” reprezinta faptul ca pozitia caselor de pariuri in respectiva lista este determinata in baza comerciala.

Rating-urile de pe site-ul Legalbet sunt intocmite intr-un mod cat se poate de onest si obiectiv, fapt pentru care folosim eticheta “Pozitii neplatite”.

Case de pariuri
Toate casele de pariuri
Copy the token