Reclamatii
In progress

Nesimtire si indolenta !

1 noiembrie 2022, 13:32
3

Buna ziua, sunt un utilizator (dar dupa ce voi izbuti, sper, sa retrag banii MEI, fost utilizator, ca nu voi mai juca niciodata la nenorocitii astia) al platformei online de la casa pariurilor. Am incercat ieri seara, fara succes, sa retrag suma de 2000 lei, desi am depus de 3 ori (!!!) poza cu cardurile de pe care joc, precum si o poza cu buletinul. Aseara mi-a fost refuzata retragerea pe motiv ca trebuie sa mai adaug un selfie cu buletinul !!! Am facut si acest selfie, am incarcat, sperand astfel ca imi voi putea retrage banii ! Da de unde. pana acum, ora a doua zi , nu pot retrage !! Deja suma de aseara a crescut de la 2000 la 2400, dar nu pot retrage ! Am incercat de 5 ori pana acum, am vb si cu operatorii, acestia m-au asigurat ca nu mai este nevoie sa trimit nimic, dar degeaba !! Urmatorul pas este anuntarea OPC-ului si apoi politia economica.

Suma: 2400 RON
Salut. Ai răbdare, trimite-le documentele cerute pentru verificare, nu juca din câștigul obținut până nu îți retragi banii. Baftă!
Nu ma pot adresa la politia economica? Ca vad ca nu se rezolva. Operatorii mi-au raspuns ca am trimis toate documentele cerute si nu mai e nevoie de nici un document. Dar banii tot nu ii pot retrage
Te poți adresa cui vrei, dar te sfătuiesc să mai ai un pic de răbdare. Dacă le-ai trimis ce au cerut insistă cu cererea de retragere, ca o picătură chinezească!
Copy the token