Reclamatii
Rezolvat

Nu mai pot efectua retrageri din cont

20 decembrie 2021, 07:14
2

Cei de la Casa Pariurilor îmi cer tot felul de poze și documente. De aproape doua săptămâni nu mai pot efectua retrageri din cont. Vreau sa știu dacă sunt obligat sa le trimit, sau ce altceva pot sa fac.

Suma: 63847 RON
Salut. Acesta este procesul de verificare, unul destul de laborios, mai ales daca ai o suma mare de retras. Te sfatuiesc sa trimiti ce documente ti se cer si sa ai rabdare. Nu te apuca sa joci banii pe care ii ai de retras! :)
Am impresia ca e doar rea-vointa din partea celor de la Casa Pariurilor...Si eu ma chinui de o luna sa retrag din cont...am trimis ce mi-au cerut...facturi de utilitati , extrase de cont , poze selfie in diferite ipostaze si cu anumite inscrisuri pe hartii ce le tineam in mana , formulare tipizate de complectat , fluturasul de salariu , etc...si nimic...refuza continuu sa.mi dea castigurile...adevarul e ca am in cont peste 1 miliard , dar ce conteaza , sunt bani castigati doar din pariuri all-in si se vede clar lucrul acesta in istoricul meu de pariere...nu am fost blocat sau limitat niciodata in cont...pur si simplu cred ca sunt intrunite toate elementele constitutive pentru a ma indrepta impotriva lor printr-o plangere penala
Copy the token