Reclamatii
Rezolvat

Retragere respinsa

10 octombrie 2022, 15:21
3

Salut! Incerc sa retrag banii din contul meu deschis la Casa Pariurilor, in total am RON. In mare parte sunt banii mei ( aproximativ 9400 RON depusi) dar o parte sunt castigati la pariuri sport. Imi este respinsa cererea de retragere si banii se intorc in cont, pe unul din motivele ( nici nu zic exact care ) ca nu am trimis toate documentele( am trimis si retras in trecut sume de 7000ron, 5000ron ),ca am retras pe un alt card ( nu este cazul, este acelasi card, cardul meu ), poza cu cardul ( am facut o anterior ). Am vorbit cu cineva la telefon de la ei si mi au spus ca au transmis cererea la departamentul abilitat, asa si pe chat, acelasi lucru. De ce fac astfel de lucruri, pana acum nu au fost probleme de niciun fel si acum dintr o data cand suma este putin mai mare au nevoie de ceva de la mine si nici macar nu specifica ce? Cum pot grabii lucrurile ca sa imi pot primi banii? Merci!

Suma: 11146 RON
S a rezolvat! Neasteptat de rapid, mi au acceptat poza de tip selfie dupa care mi au aprobat retragerea! A fost nevoie sa i stresez putin dar e ok acum. Mersi si seara buna!
Salut. Din păcate, atunci când sunt sume mai mari de retras se întâmplă astfel de lucruri la casele de pariuri. Înarmează-te cu răbdare, revino cu cereri zilnice de retragere, trimite documentele cerute, ia în considerare trimiterea unei sesizări la ONJN.
Update: am vorbit cu un operator pe chat care mi a transmis ca pot sa solicit din nou retragerea pentru ca sigur o sa fie aprobata si ca nu o sa mi se mai ceara niciun document aditional; dupa care a fost respinsa din nou pe motiv ca trebuie sa incarc o poza de tip selfie cu buletinul
Copy the token