Reclamatii
Rezolvat

Cei de la Casa pariurilor nu ma lasă sa retrag banii câștigați

10 septembrie 2021, 23:25
9

Buna seara! Am un cont făcut și validat la casa pariurilor. Din luna Iulie pana in prezent am depus aproximativ 220000 lei . In luna August am efectuat o retragere de 45000 lei in agenție , care a fost aprobată fără probleme , contul fiind validat . In aceasta luna , Septembrie , am reușit sa câștig , jucând pe meciuri Live pe baschet și handbal , și ajungând la un sold de aproximativ 850 000 lei . In urma acestui câștig am încercat sa îmi retrag banii , prin retrageri de câte 45 000 lei ( maximul admis / retragere) , dar toate retragerile solicitate au fost respinse . Deși contul a mai fost validat anterior și s au mai efectuat retrageri de pe acesta , mi s au cerut foarte multe documente pentru verificări suplimentare ( buletin , poza selfie , declarații , extras de cont , card ) . Am trimis toate aceste documente , mi s a transmis ca au fost primite și aprobate, iar acum aștept un apel video prin viber . I am rugat sa îmi comunice un interval de timp sau o ora la care sa efectuam și aceasta verificare prin apel video , pentru a-mi face și eu programul , doarece am un job , am familie , mai sunt si alte lucruri de rezolvat , iar aceasta verificare prin apel video nu o pot face oricând oriunde . Continui sa am banii blocați neputând sa ii retrag . Când in lunile precedente am depus cumulat peste 200 000 lei , de ce nu mi s a cerut niciun act ?!?! Acum ca am reușit sa câștig o suma mare mi s au cerut enorm de multe documente , le am trimis absolut pe toate , si cu toate astea nu mi se permite retragerea. Sunt bani câștigați corect pe meciuri Live de baschet si handbal din întreaga lume ( Italia, Spania , Filipine , etc ) Ce îmi sugerați sa fac? Sa iau in cosiderare acțiune in judecată ? Cum sa procedez pentru a-mi retrage banii? Va mulțumesc!

Suma: 850000 RON
Buna, ai rezolvat? Ti au intrat banii?
buna seara, ati rezolvat pana la urma? Daca da, cum ati reusit? Mentionez ca am si eu o problema similara.
Aveam 90.000 ron de scos și nu ma lăsau nici măcar 500ron. In 5 minute banii imi intrau inapoi in cont, deși sunt client din 2016 și am depus sume considerabile de bani. Zero respect pentru clienți și mafie, isi bat joc de oameni nevinovați fara nicio remușcare.
Le am trimis 10 mesaje in care i am rugat politicos sa faca acel apel mai repede pentru ca e doar o formalitate și am o urgenta in familie. Trebuie sa scot banii, dar s au făcut ca ploua si nici nu ma bagau in seama. Răspunsul lor era sec si superficial "verificarea urmează sa se faca".
Am pățit exact la fel. După 100 de documente trimise, mi s a spus ca apelul Viber se va efectua atunci când crede departamentul de verificări de cuviință :))). Tâlhărie in toată regula
Bună ziua. Mai trimite o solicitare pentru programarea acelui apel Viber, Dacă nu ți se raspunde specific, ia in considerare sa faci o sesizare ONJN. Bafta!
In mod normal după verificarea pe viber ar trebui sa pot retrage fără probleme? Spune-mi te rog in ce sens m-ar putea ajuta o sesizare la ONJN. Mulțumesc!
Te rog sa imi spui daca ai rezolvat cumva după tot acest timp? Mi se pare incredibil ca pățim toți la fel când e vorba de sumele mai mari. Ar trebui desființați si arestați. Sunt niște gunoaie.
Nu, verificarea de pe Viber e doar un pas si nu garanteaza nimic. Sincer si direct vorbind, e vorba de o suma foarte mare si taraganarea lucrurilor are, probabil, drept scop sa te faca sa joci din suma de retras si sa pierzi. Sesizarea ONJN ar putea fi o presiune in plus pentru a grabi rezolvarea problemei.
Copy the token