Lista reclamatiilor la adresa Casa Pariurilor

272

Acceptam reclamatii despre case de pariuri online privind urmatoarele situatii: retrageri intarziate, pariuri solutionate incorect, blocari abuzive ale conturilor, precum si alte incalcari de regulament ale caselor de pariuri. Nu acceptam reclamatii despre limite ale conturilor (limite ale mizelor sau ale cotelor). Poti lasa un feedback referitor la astfel de situatii si va fi luat in considerare de catre casa de pariuri sau alti utilizatori.

Adauga o reclamatie

Reclamatii 9

Nu Înțeleg hakerii

In progress
În data de 19 noiembrie 2022 seara sâmbătă am pariat după un bilet lung cu sistem pierdut și Maroc locurile 1-4 terminala mondial din Qatar cotă 19 țin să precizez că prima dată au urlat vecinii la mine di m- au păcălit să îl pun la pregătite în câteva minute mi am dat seama și l-am pus și la ONLINE AICI AM VAZUT CLAR CU OCHII MEI PARIAT PE 1 LEU COTĂ 19 CÂȘTIG TOT 19 .. CA LA pregătite câștig 18.. duminica 20 noiembrie când urma să joace qatar- Ecuador in dimineata aceea am pregătit și alte bilete. Best player cotă 10 dar e ok eu am decis să nu l joc în online dar la Online aveam biletul MAROC TERMINĂ IN PRIMELE 1-4 MONDIALUL COTĂ 19 de seara trecută ora . .....în dimi duminică printre alte bilete greșite am pus și Argentina Franța că va fi finala cotă tot 19 .și Franța Australia cotă 3,8 loc1 și loc 2 ordine în grupa lor. ȚIN SĂ PRECIZEZ CĂ AM VAZUT CU OCHII MEI CĂ TOATE acestea le am pus la ONLINE la pregătite. Am de duminică dublura MAROC COTA 19 LOC 1-4 la mondial .. BINE PROBLEMA E CĂ DUPĂ 2 LUNI IN CARE NU AM FOLOSIT NETul stricat AM REALIZAT CU STUPOARE CĂ IN LOC SĂ AM PESTE 100 DE LEI AM TOT 47 DE LEI. .. MIA ȘTERS BILETELE BUNE JUCARE LA ONLINE CU MAROC 19+ 19 cu Franța Australia 4 lei si cu Argentina Franța 19 lei din contul meu de bilete jucate online......ȚIN SĂ PRECIZEZE CĂ SUNT MONITORIZAT DE POLITIA SI PROCURORII[fiind îndrăcit /satanizat am har vorbesc draci prin mine dar nu Camere video în pereți și microfon în gură de la miliția din oraș.. CRED CĂ ASTIA DE MA MONITORIZEAZA au ACCES LS CONT CU PAROLE IAU PUS PE aia de la casa pariuri sa mi sterga BILETELE BUNE PUSE IN albi . NENOROCITII DIN VECINII NU M AU LASAT SĂ JOC STANDARD LIEGE COTĂ 23 GOLUL DE 4-2 k union st gilois DACĂ NEMERNICII DE DUȘMANI ai mei [toții cei de sus ] NU INCETEAZA. O SĂ AIBĂ DE SUFERIT TOT EI.... SĂ STIU CUM e POSIBIL SĂ SE STERGA BILETELE??????jur ca le am pus .
Sponsorizat

Eticheta “Sponsorizat” reprezinta faptul ca pozitia caselor de pariuri in respectiva lista este determinata in baza comerciala.

Rating-urile de pe site-ul Legalbet sunt intocmite intr-un mod cat se poate de onest si obiectiv, fapt pentru care folosim eticheta “Pozitii neplatite”.

Case de pariuri
Toate casele de pariuri
Copy the token