Dalkurd - Brommapojkarna. Pontul lui IulianGGMU

Expertul Legalbet, IulianGGMU, va recomanda meciul dintre Dalkurd si Brommapojkarna, la o cota de 1.81

Dalkurd - Brommapojkarna. Pontul lui IulianGGMU

Prima liga de fotbal din Suedia se reia incepand de sambata, cand este programat si meciul dintre Dalkurd si Brommapojkarna. De la ora 20:30, pe “Domnarsvallen’ are loc disputa dintre echipele care au statut de proaspat promovate.


Dalkurd vrea sa evite retrogradarea, dar acest obiectiv pare din ce in ce mai greu de atins si asta fiind exclusiv din cauza lipsei banilor. Este al doilea cel mai slab cotat club al primului esalon suedez, cu putin peste patru milioane de euro si mi se pare normal sa nu poata tine ritmul. De astfel, clubul nu are bani sa aduca jucatori foarte experimentati, tehnicianul Johan Sandahl fiind nevoit sa se descurce cu mare parte din jucatorii pe care i-am putut vedea la lucru si in sezonul trecut, pe vremea cand evoluau in Superettan.


Probleme foarte mari se vad si in clasament, Dalkurd ocupand penultimul loc in Allsvenskan, cu 5 puncte acumulate dupa unsprezece etape, ceea ce este foarte putin, avand in vedere ca a si incasat de doua ori mai multe goluri decat numarul celor primite.


Brommapojkarna nu este nici ea departe de obiectivul pe care adversarii si l-au propus, dar se pare ca in jocurile disputate pana in prezent a dat un randament mai bun, asta contrar cotatiei pe site-urile de specialitate, unde are cel mai slab lot din punct de vedere financiar. Din nefericire pentru ea, problemele apar in deplasare, unde desi a inscris in trei randuri, n-a reusit sa obtina vreun punct. Brommapojkarna a luat bataie pe banda rulanta, insa, in acelasi timp nu poate spune ca a avut meciuri usoare, din cinci adversari, unul singur face parte din jumatatea inferioara de clasament.


Nu o sa fie deloc un meci usor, ambele formatii au probleme evidente in jocul prestat, iar asta probabil se va vedea si in rezultat. In editia trecuta de campionat am avut parte de meciuri echilibrate, Brommapojkarna a castigat meciul pe care l-a disputat pe teren propriu, pentru ca apoi sa incheie la egalitate, 0-0. S-au intalnit si in 2018, dar in cupa, unde antrenorii nu se bazeaza pe cei mai buni jucatori.


Totusi, cred ca de aceasta se sparge gheata, ambele echipe au nevoie foarte mare de victorie impotriva contracandidatelor la retrogradare si astfel, probabil sa vedem cel putin trei reusite. Nimic din jocurile directe nu anunta un meci spectaculos, dar sunt echipe care gresesc mult pe faza defensiva si asta trebuie sa influenteze scorul. 

 

Bonus300 RON
Pariaza
1.81
Logoul casei de pariuri Unibet pariuri sportive - legalbet.ro

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
50 / 2 / 33
Calcul:
-519 RON
ROI:
-6.1 %
Pariuri:
1798 / 34 / 1114
Calcul:
-9 671 RON
ROI:
+1.0 %
IulianGGMU

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 85
50 / 2 / 33
Calcul:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 2950
1798 / 34 / 1114
Calcul
ROI: +1.0 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Peste 2,5 goluri
Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide