Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide
Nu sunt ponturi acum.
Vor aparea mai tarziu.

Ponturi de top

Arhiva ponturilor

Tipsterii Legalbet

Legalbet are propria echipa de tipsteri. Tipsterii nostri sunt analisti si comentatori sportivi celebri, dar si pariori profesionisti.

Tipsters

Euro 2020: magia fotbalului si adrenalina pariurilor

Campionatul European de fotbal a suscitat, pe parcursul intregii sale existente, un interes imens din partea fanilor fotbalului, dar si din partea pariorilor. Orice am spune, fotbalul este regele sporturilor si incetul cu incetul, a devenit mai mult decat un simplu sport, este o adevarata industrie. Aceasta a 16-a editie a CampIonatului European este una jubiliara, pentru ca se implinesc 60 de ani de la prima editie a acestui prestigios turneu.

Turneul final Euro 2020 are, asadar, un parfum aparte, iar UEFA a creat un cadru special de desfasurare a sa. Meciurile se vor desfasura in 12 orase din intreaga Europa, turneul final nu mai este organizat de o singura tara, sau de cel mult doua.

Astfel, mult mai multi suporteri ai fotbalului din intreaga Europa se vor putea bucura, pe viu, de magia fotbalului oferit de cele mai bune echipe din Europa.

Ganditi-va doar ca in grupa F, supranumita “grupa mortii” se infrunta campioana mondiala in exercitiu, Franta, campioana Europei, Portugalia lui Cristiano Ronaldo, dar si multipla campiona mondiala, Germania. 

Vor fi meciuri extrem de echilibrate, la care cu greu se va putea da o predictie care sa stea in picioare.

Daca am adus vorba despre pronosticuri, da, e clar ca si lumea pariorilor se pregateste pentru aceasta sarbatoare a fotbalului.

Pe site-ul nostru veti gasi in fiecare zi informatii, stiri, predictii de la toate meciurile ce se vor juca la Euro 2020, fara exceptie, oferite de catre experti in domeniul pariurilor sportive. 

In sectiunea speciala “Ponturi pariuri Euro 2020” se reunesc tipsteri ce isi pun experienta si flerul in slujba celor isi doresc sa gaseasca cu adevarat ponturi ale profesionistilor in materie de pariuri sportive.

Asadar, daca veti cauta un pont serios analizat si argumentat, trebuie sa stiti ca il veti gasi, fara doar si poate, pe Legalbet.ro.

Bucuria vizionarii meciurilor de fotbal epusuflante de la Euro 2020 isi va da mana, intr-un mod fericit, cu adrenalina provocata de iminenta obtinerii unui profit cu ponturile oferite de catre expertii nostri in pariuri sportive.