Reinnoit:

Conti Cazino Bonus 2023

Bonus Conti Cazino: aici poti gasi toate bonusurile oferite de Conti Cazino, inclusiv bonus de bun venit, de ziua ta, fara depunere, free spins etc. Descopera toate ofertele disponibile la cazinourile online din Romania

2 bonusuri
Promotie incheiata

Intrat recent pe piața de jocuri de noroc, Conti Cazino este unul dintre cele mai râvnite cazinouri din România. Platforma oferă nu doar o gamă bogată de produse, cât și distracție la nivelul superior de care te poți bucura dacă accesezi site-ul. Calitatea platformei este foarte bună, iar navigarea se face în cele mai bune condiții.

Un cazino condus de profesioniști în domeniul jocurilor de noroc, Conti a venit în întâmpinarea clienților săi cu nenumărate jocuri de păcănele, oferte una și una și multe altele. Este o platformă de cazino dedicată jucătorilor adevărați, astfel că pune la dispoziția clienților toate tipurile de jocuri de noroc și în permanență lucrează să ofere cele mai inovatoare servicii, ce ating cel mai înalt standard în acest domeniu.

Pe teritoriul României activează în baza licenței numărul L1213903W001343, acordată în ședința din data de 28.10.2021, de către Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc. Cu valabilitate pentru o perioadă de zece ani, site-ul are voie să ofere servicii atât în domeniul jocurilor de noroc, în speță cazino, dar și pariuri sportive în cotă fixă.

În ce constă Conti Bonus fără depunere 2023

Pentru a te putea familiariza cu oferta cazinoului online și cu toate jocurile, odată ce te-ai înregistrat, ai ocazia să beneficiezi de un bonus de 50 Rotiri Gratuite fără depunere. Acest bonus se acordă doar clienților noi care își verifică identitatea. Lucrul acesta te ajută nu doar să beneficiezi de rotiri gratuite, ci și să poți efectua depuneri și retrageri nelimitate. Imediat după încheierea procesului de verificare ce presupune încărcarea în cont a documentelor (cartea de identitate), se introduce codul bonus 50CONTI în secțiunea de „Bonusuri” de pe site și primești 50 de Rotiri Gratuite.

Termeni și condiții

 • Oferta se adresează numai utilizatorilor care și-au verificat contul după data de 21.03.2022 și poate fi acordat o singură dată per utilizator.

 • Trebuie parcurs procesul de verificare și apoi introdus codul bonus 50 CONTI în secțiunea Cod Bonus.

 • Utilizatorii beneficiază de 50 Rotiri Gratuite la jocul Power Stars.

 • Valoarea unei rotiri gratuite este de 0.2 RON.

 • Rotirile gratuite sunt disponibile în contul jucătorului timp de 7 zile din momentul revendicării ofertei.

 • Câștigurile dobândite ca urmare a rotirilor gratuite au cerința de rulaj de 40 X 

 • Bonusul este disponibil pentru rulaj timp de 7 zile.

Metode de retragere

Imediat cum te-ai convins că această platformă satisface nevoile tale, ai la dispoziție mai multe metode prin care să efectuezi prima depunere sau prima retragere și totul este în strânsă legătură. Vei putea efectua o retragere printr-o anumită metodă doar dacă ai depus prin aceeași metodă. Conti îți pune la dispoziție metode de retragere prin card bancar, unde tranzacția se face în cel mult 3 zile lucrătoare de la înregistrare și este procesată în cel mult 5 zile lucrătoare din momentul aprobării. Suma minimă ce poate fi retrasă este 50 RON, iar suma maximă este de 9.500 RON pentru o singură tranzacție.

Nu uita să ai în vedere faptul că pe cardul Mastercard, suma maximă cumulate ce se poate retrage pentru o perioadă de 30 de zile este de 200.000 RON.

Metode de depunere

În privința depunerilor lucrurile sunt la fel de simple, iar ele pot fi efectuate doar prin card bancar, de către titularul cardului. Suma minimă ce se poate depune este 20 RON, iar cea maximă ajunge la 9.500 RON. Totodată, Conti Cazino percepe și un comision de administrare în valoare de 2% din fiecare depunere, bani care sunt redirecționați către Bugetul de Stat.

Cum intri în posesia Conti Cazino bonus

Conti oferă bonusuri interesante pe care le acordă în funcție de fiecare în parte. Astfel, dacă urmezi câțiva pași, te vei putea bucura de fiecare bonus în parte.

 • Deschide cont nou la Conti Cazino;

 • Verifica-ti contul;

 • Asigură-te că ai primit codul bonus (dacă este cazul);

 • Introdu codul bonus;

 • Efectuează o depunere;

 • Bonusul este creditat.

Motive să te înregistrezi la Conti Cazino

Unul dintre motivele pentru care merită să te înregistrezi pe o platformă este să ai în vedere gama variată de jocuri, iar pe Conti Cazino cu siguranță nu duci lipsă de astfel de jocuri de la cei mai cunoscuți furnizori de păcănele din domeniu. Nu doar sloturile sunt atracția, ci și jocurile de live casino, unde te poți alătura și să iei parte la un joc cu jucători din întreaga țară, cât la mese cu dealeri live.

Paleta de bonusuri active este una foarte mare și pe care trebuie să o ai în vedere, deoarece reprezintă unul dintre punctele de atracție. Mai mult decât atât, vorbim despre bonusuri generoase de la cel de bun venit, cât și până la cele zilnice, unde te vei putea bucura de rotiri gratuite. Tot de rotiri gratuite de poți bucura și la bonusul fără depunere care se acordă pentru verificarea contului.

Conti Cazino – alte oferte bonus

Bonusurile sunt nenumărate, dar cu siguranță vrei să cunoști mai multe despre bonusulde bun venit care este unul dintre cele mai generoase din România. Pe lângă el există alte nenumărate bonusuri pe care le parcurgem pe scurt.

Bonusul de bun venit

Jucătorii adevărați au parte de bonusuri pe măsura dorinței lor, iar la momentul acesta primești până la 4.500 RON + 300 de rotiri gratuite la jocul clasic de păcănele Book of Ra Classic al furnizorului Novomatic. Bonusul se acordă pentru primele trei depuneri, unde ai un cod bonus de introdus, după cum urmează:

 1. Prima depunere: 100 % bonus până la 2.000 RON cu o depunere minimă de 50 RON. Introdu codul bonus CONTI1.

 2. A doua depunere: 75% bonus până la 1.500 RON cu o depunere minimă de 50 RON. Introdu codul bonus CONTI2.

 3. A treia depunere: 50% bonus până la 1.000 RON cu o depunere minimă de 50 RON + 300 Rotiri Gratuite la slotul Book of ra Classic al furnizorului Novomatic. Introdu codul bonus CONTI3.

Termeni și condiții

 • Oferta se adresează doar clienților care încă nu au efectuat primele 3 depuneri consecutive pe platformă.

 • Suma minimă de depunere este 50 RON.

 • Suma bonus maximă acordată este de 4.500 RON + 300 Rotiri Gratuite la Book of Ra Classic.

 • Rulajul pe care trebuie să-l îndeplinești pentru a putea retrage suma bonus este de 35 X bonus plus depunere.

 • Bonusul este disponibil pentru rulaj timp de 7 zile. Orice sumă bonus și câștiguri generate din bonus și disponibile la momentul expirării bonusului vor fi retrase din cont.

 • Valoarea unei rotiri gratuite este de 0.18 RON.

 • Dacă ai efectuat o depunere și nu au completat codul bonus, iar bonusul nu a fost acordat, acesta va fi acordat de către echipa de suport dacă faci o solicitare scrisă la [email protected].

 • Suma maximă ce poate fi convertită în bani reali și retrasă în urma acordării bonusului de bun venit este de 5.000 RON.

 • Pentru îndeplinirea condițiilor de rulaj, suma maximă ce poate fi pariată este de 25 RON. Orice sumă pariată cu valoarea mai mare de 25 Ron nu va fi luată în considerare.

Bonusul de bun venit la pariuri sportive

Așa cum am menționat și în introducerea acestui articol, Conti a primit licență valabilă și pentru activitatea de pariuri în cotă fixă. Ei bine, oferă un bonus și pentru pasionații de pariuri sportive, dar nu la fel de generos precum cel oferit pentru cazino. Acesta este în valoare de 50 % până la 300 RON Bonus pentru prima depunere, folosind codul bonus PARIURI50. Acesta este disponibil imediat pentru a juca live sau pre-meci.

Termeni și condiții

 • Oferta este valabilă pentru toți utilizatorii care nu au efectuat încă prima depunere și este acordată doar o singură dată pentru fiecare jucător eligibil.

 • Pentru a beneficia de ofertă, utilizatorii trebuie să depună minim 50 RON și să folosească codul bonus PARIURI50.

 • Fondurile bonus necesită rulare pentru a fi disponibile pentru retragere.

 • Cerința de rulaj este de 5 X bonus + depunere.

 • Pentru calculul rulajului sunt luate în considerare doar biletele live sau pre-meci la pariuri sportive, cu o cotă minimă de 1.60 pentru eveniment.

 • Biletele pot fi plasate single sau multiple.

 • Valoarea maximă care poate contribui la rulaj va fi 100% din valoarea pariului, dar nu mai mult de 50 RON. Miza maximă acceptată pentru fiecare pariu este de 50 RON.

 • Din momentul activării bonusului, jucătorul are 14 zile la dispoziție să completeze condițiile de rulaj. În caz contrar expiră termenul și suma este pierdută.

 • Suma maximă ce poate fi convertită în bani reali și retrasă este de 1.000 RON

Live Cazino Bonus: 20% Cashback la Ruletă

Dacă este joi, atunci la Conti ai o promoție de zile mari și anume, ai 20% Cashback la jocul de ruletă, acolo unde așteptat să-ți testezi norocul indiferent de rezultate. Oferta este valabilă doar în fiecare joi, de la ora 00:00 și până la 23.59 și poate fi folosită doar la jocurile Roulette, Auto-Roulette, Speed Auto Roulette și First Person Roulette. Bonusurile sunt creditate la finalul zilei. Poți beneficia de bonus dacă introduci codul bonus ROULETTE în secțiunea BONUSURI.

Termeni și condiții

 • Oferta este valabilă pentru toți utilizatorii ContiCazino care introduc codul bonus ROULETTE în secțiunea dedicată.

 • Activarea ofertei presupune Cashback 20% până la 200 RON din sumele pierdute la Ruletă Live. Jocurile eligibile sunt Auto-Roulette, First Person Roulette, Speed Auto Roulette, Roulette.

 • Pentru pierderi totale nete de cel puțin 50 RON în minim 10 runde la mesele de ruletă menționate anterior.

 • Suma minimă acordată este de 10 RON, iar cea maximă este de 200 RON, aferentă unor pierderi de 1.000 RON sau mai mult.

 • Bonusul necesită rulare înainte de a fi disponibil pentru retragere.

 • Va fi acordat în maxim 24 de ore de la încheierea perioadei promoționale.

 • Cerința de rulaj este de 10 X, iar jocurile eligibile pentru efectuarea rulajului sunt Auto-Roulette, First Person Roulette, Speed Auto Roulette, Roulette.

 • Suma maximă ce poate fi pariată pentru îndeplinirea condițiilor de rulaj este de 50 RON. Orice sumă mai mare nu este luată în considerare pentru îndeplinirea cerinței de rulaj.

 • Din momentul activării promoției, jucătorul are la dispoziție 3 zile să completeze cerințele de rulaj.

 • Suma maximă ce poate fi convertită în bani reali în urma îndeplinirii rulajului acestui bonus este de 1.000 RON.

https://lh3.googleusercontent.com/e10FdawqGp2LKT_C1EeaywjEHM9ZpRBkG5tq-_VtTvR3T--orDOGaoBmT0vrqXboofOpyELTaJE1e8F5bru4_EaEBYbZjkBJCPcGkN0y1aaMj8Uqng_D0I20ndAK5ELB-o7YOBPsis9ltC0IFQRPU9mmoDROzu5-R5oZr1Tk5nHfVSF58EHxFmkWCMqgig

225 Rotiri Gratuite

În fiecare săptămână ai ocazia să te bucuri de oferte nenumărate din partea Conti Cazino, iar una dintre ele se adresează jucătorilor doar pentru zilele de marți și miercuri, atunci când le oferă 225 Rotiri Gratuite la primele 3 depuneri de minimum 100 RON. Iată cum poți obține cele 225 de Rotiri Gratuite la slotul Book of Ra Deluxe:

 1. Prima depunere în valoare de minim 100 RON: folosește codul bonus MM50 și primești 50 Rotiri Gratuite.

 2. A doua depunere în valoare de minim 100 RON: folosește codul bonus MM75 și primești 75 Rotiri Gratuite

 3. A treia depunere în valoare de minim 100 RON: folosește codul bonus MM100 și primești 100 Rotiri Gratuite.

Termeni și condiții

 • Depunerile efectuate în cadrul ofertei trebuie să fie efectuate marți și miercuri între orele 00:00 și 23:59, folosind codurile bonus: MM50, MM75, MM100 în funcție de suma depusă.

 • Rotirile gratuite pot fi revendicate doar progresiv.

 • Rotirile Gratuite sunt disponibile la jocul Book of Ra Deluxe.

 • Valoarea unei rotiri este de 0.40 RON.

 • Câștigurile dobândite în urma rotirilor sunt supuse condițiilor de rulaj de 40 X câștig.

 • Pentru îndeplinirea condițiilor de rulaj suma maximă ce poate fi pariată este de 25 RON. Orice sumă mai mare pariată nu va fi luată în considerare.

https://lh5.googleusercontent.com/PjpW7y-v0rPoHrNijLG-iiqkhusrPNX1lqwMD6NCZRI605IJulmJXP44HHpg6BtcqW2OQkrRaFtY9LFr-59yOR7O5BOEidPCnvvdC_RLi20-si4WmPqkJLCkt_wV2EXCaN2kWJ3VT1u5uKxSme3NvLPzXtus2IcdO7E1Mq_2lsCMqHuCKv21Ej8gNXh_Vg

Joi Happy Hours 50% până la 500 RON

Joia este o zi specială pentru jucătorii cazinoului Conti, care se pot bucura de 50% bonus până la 500 RON folosind codul bonus HAPPY. Această ofertă se acordă doar în fiecare joi, între orele 16:00 și 20:00, iar pentru a beneficia este nevoie de minim 200 RON depunere și primești 50% Bonus până la 500 RON. Primul pas trebuie repetat în fiecare joi, în intervalul orar 16Ș00-20:00.

Termeni și condiții

 • Depunerile efectuate trebuie să fie efectuate între orele 16:00 și 20:00, în fiecare joi, doar folosind codul bonus HAPPY. Fiecare utilizate poate activa promoția de două ori în intervalul orar menționat.

 • Pentru a beneficia de promoție trebuie să depui 200 RON minim și în momentul depunerii să folosești codul bonus HAPPY.

 • Suma maximă revendicată de jucători este de 500 RON. EXEMPLU: La o depunere de 200 RON, jucătorul primește 100 RON bonus.

 • Pentru retragerea sumei trebuie îndeplinită condiția de rulaj de 35 X bonusul plus depunere.

 • Bonusul este disponibil pentru rulaj timp de 7 zile.

 • Suma maximă ce poate fi convertită în bani reali în urma îndeplinirii rulajului acestui bonus este de 5.000 RON.

 • Pentru îndeplinirea condițiilor de rulaj, suma maximă ce poate fi pariată este de 25 RON. Orice sumă mai mare care a fost pariată nu va fi luată în considere pentru îndeplinirea condiției de rulaj.

https://lh4.googleusercontent.com/6m8C9VWwH87f_FdjInj0YSR7hIlHc8pgQoHnI5_QdblUqZX1l6SBYl6ke0SvNyXv3CZkBjRpUTDrX4brfVO4FFRSGZB6b0aBvVZPGPbZYQZUrKJnG1ojgR6LMwcdNFk4yyWuyB1BKQZP2xwqflvPtmy0OwRkMemqNUpxT2XyN0Pm2x8JJsyqZ6MNN2CDqw

Concluzii

Dacă își dorești nu doar un cazino online cu multe jocuri, ci și o gamă impresionantă de oferte una și una pentru aproape fiecare zi a săptămânii atunci aici este locul tău. Ofertele se adresează nu doar jucătorilor noi, ci și celor vechi. De la bonus generos de bun venit și până la bonusurile fără depunere vei putea să te bucuri de toate acestea doar într-un singur loc: Conti Cazino.

FAQ - Intrebari comune si raspunsuri

❓Cum folosesc rotiri gratuite Conti Cazino?

După parcurgerea tuturor pașilor, tot ce trebuie să faci este să verifici jocul aferent fiecărei oferte și să te bucuri de ele. Intră în jocul respectiv și pe ecran apare mesajul cu numărul rotirilor.

❓Ce jocuri de noroc pot juca cu bonusurile Conti Cazino?

În funcție de bonusul acordat poți juca de la păcănele de la zecile de furnizori de top care oferă jocuri pe măsură, fie la jocuri de live cazino, cum ar fi ruleta.

❓Cum primesc la Conti Casino 50 Rotiri Gratuite?

Imediat după încheierea procesului de verificare ce presupune încărcarea în cont a documentelor (cartea de identitate), se introduce codul bonus 50CONTI în secțiunea de „Bonusuri” de pe site și primești 50 de Rotiri Gratuite.

❓Cum primesc de la Conti Casino bonus fără depunere de 81 de Rotiri Gratuite?

La ora redactării articolului această ofertă nu mai era disponibilă. Exista insa o multime de alte oferte disponibile, inclusiv bonusuri fara depunere. Consulta aceasta pagina pentru toate ofertele disponibile la oraactuala. 

❓Trebuie să folosesc un cod bonus pentru a revendica un bonus fără depunere Conti Casino?

Depinde totul de la un bonus la altul, pentru că fiecare are cerințe diferite și se poate acorda în anumite condiții. Spre exemplu, un bonus se creditează dacă introduci codul bonus în momentul în care efectuezi depunerea, atunci când vorbim despre cel de bun venit, iar dacă nu există un cod bonus, probabil că s-au epuizat toate bonusurile disponibile și atunci este nevoie să aștepți publicarea unei ofertei noi.

Postat de:

Copy the token