Strategia cota 2 si cota 3 la pariuri sportive

Pentru a juca intr-un mod cat mai profesionist la pariuri sportive astfel incat aceasta pasiune sa poata deveni profitabila, cele mai importante lucruri de care trebuie sa tinem seama sunt, dupa parerea mea, managementul banilor si strategiile de pariere folosite.

Din punctul meu de vedere, nu exista retete ideale prestabilite, dar se pot gasi modele de strategii de pariere care se pliaza apoi pe stilul fiecarui parior si pe profilul sau de risc. Cu alte cuvinte, putem folosi din plin experienta anterioara a celor ce au studiat fenomenul parioristic pentru a ne crea proprii strategii de succes.

Pariaza online si incaseaza BONUSURI de sute de lei

Strategie cota 2 la pariuri sportive

Este foarte clar ca o strategie de pariere la case de pariuri trebuie sa fie foarte bine interconectata cu managementul banilor, legatura dintre cele doua componente este foarte stransa.

Daca ne referim la faimoasa cota 2 la pariuri sportive, poate cea mai folosita si recomandata la pariurile sportive, o asociez aproape instantaneu cu binecunoscuta strategie Martingale, ce constă în dublarea mizei dupa fiecare pariu eventual pierdut.  

Aceasta strategie depinde insa foarte mult de banca, de suma lunara alocata pariurilor.

 Este adevarat ca un bilet castigator de cota 2  poate aduce profit la un anumit pas al strategiei, dar pentru asta este foarte important ca banca sa iti poata sustine dublarea mizei dupa fiecare bilet pierdut.

Este foarte posibil ca o „serie neagra”  de cinci-sase-sapte, poate chiar mai multe pariuri pierdute sa ne epuizeze banca si in acest caz aceasta strategie este falimentara.

Cei care au  rabdare si pot astepta evenimentele in care au incredere si pe care le-au studiat cu seriozitate si migala, pot incerca sa joace „flat stake” (miza fixa) pe aceasta vestita cota 2. 

Este o buna metoda de a-ti gestiona usor pierderile si castigurile, dar, repet, e neaparata nevoie sa ai la indemana de fiecare data ponturi pariuri pentru a juca astfel. Cu alte cuvinte, trebuie sa joci meciurile, campionatelele, evenimentele pe care le stii, ceea ce cunosti foarte bine, sa te autodisciplinezi pentru a astepta evenimentele despre care ai informatii.  

De aceea, pledez pentru incercarea pe pielea si pe banii nostri a cat mai multor strategii de pariere, pentru ca niciuna dintre ele nu este infailibila, exista doar strategii care ni se potrivesc si care nu sunt pentru noi.

Coreland strategia cu suma de bani pe care ne permitem lunar sa o alocam lunar pariurilor sportive, vom reusi sa pastram pariurile la stadiu de pasiune, fara a le ridica la rang de stil de viata. 

Cum obtinem cota 2 la pariuri?

Daca ne-am cristalizat strategia de pariere pentru cota 2 si stim ce “banca” lunara ne permitem, trebuie sa vedem in ce fel alegem meciurile pentru a obtine cota 2.  

Iata cateva considerente personale despre modul in care imi construiesc cota 2 din fotbal si din tenis: 

  • Ideal este sa obtinem cota 2 dintr-un singur eveniment, asa se spune in teorie;
  • Eu o obtin din doua meciuri, poate chiar trei, atunci cand sunt foarte, foarte prudent;
  • La fotbal, optiunile mele favorite de pariere sunt “sub 3,5 goluri” sau total asiatic “sub 3 goluri” jucat online la casa de pariuri Unibet;
  • Premier League si Liga 1 sunt campionatele pe care le studiez si pe care aplic aceasta strategie, desi prima liga engleza nu este, in mod traditional, un campionat in care se marcheaza putine goluri;
  • La tenis, sportul meu favorit, joc preponderent “handicap asiatic pe outsider” ( sau “contrahandicap”, cum i se mai spune) si “totaluri asiatice” pe numarul de ghemuri dintr-un meci;
  • Competitiile pe care le aleg sunt, in primul rand, turneele de Grand Slam (aici includ si calificarile, sunt meciuri foarte disputate la acest nivel), turneele de 1000 de puncte (Masters) si cele de 500 de puncte si 250 de puncte ATP si WTA.. Este vorba despre turneele cu mare miza, in care sunt implicati cei mai buni jucatori ai lumii;
  • Nu pariez decat foarte rar pe turnee challenger si niciodata pe turnee ITF, pentru simplul fapt ca nu cunosc jucatorii implicati in turnee de acest nivel mai scazut.              

Gasiti aici mai multe amanunte despre felul in care imi aleg eu optiunile de pariere pentru cota 2 din fotbal si tenis.

Conditia necesara, dar nu suficienta, este sa studiati intens, serios, cu dedicare, tot ceea ce se intampla in campionatele de fotbal sau in turneele de tenis  pe care le urmariti. Altfel, o spun direct, sansele de a face ceva profit sunt nule. 

Va indemn sa explorati pentru a va gasi singuri strategia potrivita. Si daca ati gasit-o, sa o folositi si sa incercati sa o imbunatatiti permanent.  

Nu uitati, orice strategie, oricat de buna ar fi ea in teorie, este inutila daca nu reusim sa  gasim optiunile castigatoare. 

Casele de pariuri  la care gasesc optiunile de totaluri goluri asiatice pe care le joc la fotbal sunt Superbet, Unibet si 888 Sport

Casele de pariuri online ce ofera optiunile handicapuri ajustabile si totaluri ajustabile pe tenis sunt: Betano,  Unibet, 888 Sport, chiar Betfair

Pentru un parior ce are un profil de risc scazut-moderat, asa cum sunt si eu, se poate folosi o varianta chiar mai prudenta a acestei strategii . 

Cota asta faimoasa de 2, poate fi transformata intr-una de 1,60-1,80, obtinuta dintr-un singur eveniment ( caz recomandat) sau din doua meciuri de cote 1.30-1.35.

 Fireste ca in acest caz, pentru a obtine profit,  este necesar ca procentul de reusita trebuie sa fie mai mare decat in cazul cotei 2, ar trebui sa depaseasca 70%. 

Ceea ce nu e chiar imposibil de atins, daca avem rabdare (cuvantul magic in pariuri), facem analize serioase ale meciurilor si suntem ajutati si de fler. Dar flerul se obtine odata cu acumularea experientei parioristice…

Strategie cota 3 la pariuri sportive

O varianta mai curajoasa pentru traditionala cota 2 este o strategie pentru cota 3.

In acest caz poate fi folosita cu succes strategia Fibonacci

Se poate face profit cu o cota de 3 castigatoare daca miza pariurilor plasate este suma a precedentelor doua mize jucate pe pariuri pierdute.

Exempli gratia

Daca miza de pornire este de  20 de lei, evolutia exponentiala a mizelor ar fi 20-20-40-60-100-160-260-420-680 de lei si asa mai departe.  

Este neaparat necesar sa fie castigatoare cota 3 macar la  la a opta incercare, pentru a face profit. Ne intoarcem iarasi la problema cu marimea „bancii”, e firesc ca strategia de pariere sa depinda de cati bani avem la dispozitie, ce suma ne permitem sa pierdem lunar la pariuri sportive. 

 Si mai e ceva ce se repeta aici, ca un leitmotiv: necesitatea de a avea rabdare si de a construi bilete de cota 3 doar atunci cand avem la dispozitie meciuri pe care le cunoastem, pe care le urmarim si le analizam in mod responsabil. Bineinteles ca, la fel ca pentru cota 2, se poate juca „flat stake” (miza fixa) pe o cota de 3.  

O cota de 3 poate fi obtinuta dintr-un singur eveniment ( si aici sunt de luat in considerare rezultatele de egalitate ale meciurilor de fotbal dintre echipele, care, statistic, au serii indelungate fara a inregistra remize).  De asemenea, cota 3 poate fi obtinuta pe un bilet ce contine 2-3 evenimente ce au cote de 1,45-1,50.

Strategii castigatoare la pariuri sportive 

Recunosc, e un subtitlu ce poate fi inselator. Pasiunea pariurilor sportive poate deveni profitabila daca fiecare dintre noi o trateaza cu seriozitate, ca pe oricare activitate importanta din viata noastra. Se vorbeste tor mai mult despre monetizarea pasiunilor, despre cat de bine e sa facem ceea ce ne place. Aceste lucruri depind de implicarea fiecaruia dintre noi. 

Prin ceea ce facem pe site-ul nostru va ajutam sa invatati cum sa va construiti singuri strategiile de pariere; e mult mai eficient decat sa le luati de-a gata de undeva si sa nu stiti cum sa le puneti in practica.

Va invitam sa privim pariurile sportive ca pe o constructie solida. O baza, o fundatie solida formata din managementul banilor si din strategia personala de pariere vor asigura succesul a ceea ce doriti sa claditi mai departe in pariurile sportive.

Incearca strategiile la una din agentiile LEGALE din Romania

Copy the token