Topul strategiilor utilizate la pariuri

Tocmai ai descoperit pariurile online si doresti sa incepi cu dreptul, sperand ca urmand o anumita strategie vei reusi un profit constant? Sau poate te-ai saturat sa tot pierzi jucand haotic si doresti sa te disciplinezi folosind una sau mai multe strategii. Cu o simpla cautare in browser vei gasi multe strategii de pariere. Nu insa toate sunt la fel de eficiente, putand chiar pierde o suma mare de bani in cazul unui sir de pariuri necastigatoare.


Sigur, dintre toate aceste strategii se disting cateva care pesemne ca au fost testate cu succes de multi pariori. O strategie de succes nu inseamna neaparat una care sa produca profit mare pe termen scurt (in interval de o saptamana, sa spunem), ci pe termen mediu si lung. O calitate pe care toti pariorii ar trebui sa o aiba este rabdarea, aceasta fiind, de fapt, una dintre cheile care duc la profit.


5b5e906e881b1_1532924014.png


1.       Easy Money

Foarte putini sunt pariorii care nu au auzit de strategia Easy Money. Nu negam faptul ca este o strategie riscanta, insa, fata de altele, vei putea ajunge mult mai repede la profitul dorit. Pe scurt, strategia consta in plasarea intregii banci pe o cota mai mica de 1.1, in general, in felul acesta existand sanse mai mari de castig, cel putin teoretic. Daca nu vei analiza insa cu atentie meciul, exista un risc mare de a oferi un pont gresit, chiar daca este mai mica de 1.1 cota. Pentru o mai mare siguranta, sugeram sa imparti banca in 3, 4 sau chiar 10 mini-banci. Astfel, daca vei pierde o mini-banca din cauza unui pariu, vei avea inca sanse de a obtine profit cu a doua, a treia sau chiar a patra mini-banca.


2.       Martingale

O strategie care a nascut multe controverse printre pariori in ultimul timp se numeste Martingale. In timp ce unii cred ca este o metoda destul de sigura de a genera profit, altii sunt pesimisti, spunand ca strategia te va face, intr-un sfarsit, sa pierzi intreaga banca. Concret, strategia Martingale consta in alegerea unei banci de inceput si a unui pariu/bilet cu o cota mai mare de 2.00, pentru a genera un profit onorabil. In cazul in care pariul este necastigator, miza va fi dublata pana ce va fi castigator.


De obicei, cei ce aleg aceasta strategie plaseaza un singur pariu pe bilet, insa daca vrei cote mai mici nu miza mai mult de 3 pariuri pe bilet. Sansele de castig poate nu chiar de la prima incercare, insa din a doua, a treia sau a patra, sunt destul de mari daca vei analiza cu atentie pontul pe care urmeaza sa il oferi. In cazul nefericit in care vei trece de a sasea sau a saptea incercare, iar in cont iti va ramane o suma pe care nu mai esti dispus s-o risti dubland miza pasului anterior, ar fi bine sa te impaci cu ideea pierderii si sa o iei de la capat. Chiar daca va dura mai mult, sansele de a genera profit raman mari in cazul in care vei analiza cu atentie meciurile. Nu uita ca luciditatea este un factor foarte important in pariuri.


3.       Sirul lui Fibonacci

In topul strategiilor utilizate la pariuri merita plasat si sirul lui Fibonacci. Aici iti stabilesti o miza (calculata in unitati). Pornind de la o unitate, dupa fiecare pariu necastigator urmatoarea miza va fi compusa din suma ultimelor doua unitati. Spre exemplu, daca sirul va incepe cu o unitate vom avea 1,1,2,3,5,8,13,21,34 etc. . Atunci cand un pariu/bilet este castigator vei ramane la acea unitate sau o vei lua de la capat. Si in acest caz cota minima ar trebui sa fie peste 2.00, chiar peste 2.5 pentru un profit considerabil. Cat despre riscul de a pierde intreaga banca, aici este mai mic ca in cazul precedentelor doua strategii, insa si profitul este ceva mai mic, trebuind sa parcurgi destui pasi pentru a ajunge la unul multumitor.


Acestea ar fi cele mai simple si eficiente strategii. Indiferent ca preferi pariuri la cote mici sau la cote mari, simple sau mai multe pe bilet, poti incerca minim una dintre aceste strategii. Pentru a incheia cu o veste buna, sa spunem ca strategiile pot fi experimentate nu neaparat cu banii proprii, ci exista numeroase case de pariuri care iti vor dubla suma depusa atunci cand te inregistrezi la ele. Astfel, poti incerca mai linistit strategiile.


Care strategie ti se pare mai eficienta? >>>