Strategia D'Alembert la pariuri sportive - cum o aplicam corect, avantaje si dezavantaje

Sunt sanse mari ca strategia D’Alembert sa iti aduca profit in cazul in care este aplicata cum trebuie, pentru asta trebuindu-ti insa si inspiratie.

Se poate ca in copilarie parintii sa te fi stimulat sa faci o fapta buna prin oferirea unei sume de bani, pentru ca in cazul unei boacane sa ti se ia din pusculita aceeasi suma de bani. Un lucru asemanator se intampla si atunci cand auzim de principiul lui D’Alembert aplicat la pariuri sportive. De la bun inceput trebuie sa stii ca nu vei genera un profit incredibil de mare in urma acestei strategii. Pe de alta parte, este foarte greu sa dai faliment. Sigur, asta daca dispui de o banca decenta. 

Pentru a nu mai bate apa in piua, sa spunem ca in primul rand ai nevoie de o miza de start si de una pe care sa o adaugi sau sa o scazi in functie de rezultatul pariului tau. Astfel, la fiecare pariu castigator cobori o treapta, iar la fiecare pariu necastigator urci o treapta. Intotdeauna exemplele ne fac sa intelegem mai bine, asadar sa spunem ca miza noastra de start este de 10 unitati. In cazul unui pariu castigator miza urmatoare va fi de 9 unitati, iar in cazul unuia necastigator de 11 unitati, stabilind o unitate pentru ce suma doresti tu. Mai multe detalii si exemple pentru strategia D’Alembert se regasesc in acest articol.


Merita sa adoptam aceasta strategie?

Fata de alte strategii, trebuie sa recunoastem ca procesul generarii de profit ar putea fi ceva mai lent aici. Pe de alta parte, cum am relatat mai sus, riscurile de a da faliment sunt foarte mici, pentru asta trebuind sa ai un ghinion teribil sau sa nu te pricepi deloc la pariuri. In privinta cotei, ar fi bine ca aceasta sa depaseasca valoarea 2.00. In cazul in care vei plasa 10 pariuri, iar jumatate dintre ele vor fi castigatoare, vei genera un profit foarte mic sau o pierdere minuscula, in functie de momentele la care se vor castiga pariurile. In schimb, daca sa spunem ca alcatuiesti o cota totala de 3.00, poti genera profit si in cazul in care o treime dintre pariuri este castigatoare. Daca ai fi plasat, sa spunem, aceeasi miza pe 9 pariuri si 3 ar fi fost castigatoare, nu ai fi pierdut nimic, insa nici nu ai fi generat profit.

Avantaje strategia D’Alembert

Dupa cum am spus la inceputul articolului, este foarte greu sa dai faliment utilizand strategia D’Alembert si asta deoarece miza nu oscileaza prea mult nici in cazul unui pariu necastigator, insa nici in cazul unuia castigator, spre deosebire de alte strategii. De aici rezulta ca poti avea o serie lunga de pariuri necastigatoare. Daca se intampla asta nu intra in panica si mai ales nu te abate de la strategie deoarece doresti sa-ti recuperezi miza pierduta cat mai repede. In general, dupa o perioada foarte proasta, cauzata poate de o judecata gresita sau, pur si simplu, de o pasa proasta, urmeaza una buna. Cel putin asa ar rezulta din Legile lui Murphy sau clopotul lui Gauss. De fapt, credem ca orice parior cu experienta a trecut prin aceasta faza.

Dupa cum reiese de mai sus, un avantaj nu la fel de pronuntat, dar care exista, este acela ca in cazul in care ai paria pe un numar de evenimente la o cota de 2.00, iar jumatate ar fi castigatoare, vei putea genera profit, in functie de pasii la care au venit rezultatele necastigatoare. In schimb, daca ai fi plasat o miza identica pe cote de 2.00, iar jumatate din ponturi ar fi fost castigatoare, nu ai fi putut cumula profit.

Dezavantaje strategia D’Alembert

Trebuie sa recunoastem ca strategia nu este una spectaculoasa, parand, mai degraba, copilareasca, motiv pentru care am facut si comparatia aceea de la inceputul articolului. Multi ar putea sa nu adopte aceasta strategie daca doresc un castig relativ rapid. De asemenea, avantajul de mai sus conform caruia am putea castiga jumatate din numarul de pariuri efectuate s-ar putea transforma in dezavantaj. Concret, poti avea o balanta negativa daca se va intampla asta la o cota de 2. Pentru a genera profit maxim urmand acest exemplu, ar trebui ca prima jumatate a pariurilor sa fie pierzatoare, iar a doua castigatoare.

Poti incerca aceasta strategie fara a risca vreun ban din cont

In cazul in care nu esti pe deplin convins ca strategia D’Alembert te va incanta si ca vei genera profit de pe urma ei, o poti testa fara a te atinge de vreun ban din contul tau. Nu pe hartie, cum ai putea crede, ci chiar la casele de pariuri online licentiate in tara noastra (afla aici care sunt acestea). Observi ca aproape toate casele de pariuri beneficiaza de bonus de inregistrare, patru dintre casele din acea lista oferindu-ti o suma de bani in cont imediat ce te-ai inregistrat.

Pentru asta trebuie doar sa te inregistrezi cu un anumit cod sau sa iti trimiti buletinul pentru verificarea contului. Dupa ce iti vor fi acordati banii in cont, poti testa strategia D’Alembert. Daca strategia nu ti se va parea una de succes, poti renunta la ea atunci cand intr-adevar vei incepe sa plasezi pariuri pe banii tai.

Rezumat strategie pariuri sportive D' Alembert

  • Criteriul lui D’Alembert consta in alegerea unei mize initiale, urmand ca la un pariu castigator sa cobori o treapta, iar la unul necastigator sa urci o treapta
  • Nu este o strategie care sa genereze un profit spectaculos
  • Nu este usor sa dai faliment folosind o astfel de strategie și ponturi noastre
  • Oscilatia mizei nu este una spectaculoasa nici in cazul unui pariu castigator, nici in cazul unuia necastigator
  • Poti incerca aceasta strategie fara a risca banii tai, profitand de bonusurile fara depunere ale anumitor case de pariuri


Incearca strategia D'Alembert la una din casele de pariuri de top din Romania

Copy the token