Strategia Easy Money - profit pe termen lung | De ce trebuie sa tinem cont cand aplicam aceasta strategie?

Strategia Easy Money este cu siguranta cea mai lipsita de complicatii strategie, pe care toata lumea o poate aplica la pariuri sportive si nu numai.

Ai inceput recent sa plasezi pariuri online sau, pur si simplu, doresti sa te disciplinezi si sa nu mai pariezi haotic? Atunci ar trebui sa incerci o strategie, multi pariori profesionisti adoptand cel putin una pentru a plasa pariurile lor dorite. Cand spunem strategie ne referim, mai degraba, la un money management bun, nu la tipuri de pariuri.

De-a lungul anilor au fost incercate foarte multe strategii de catre pariorii din intreaga lume, acestia impartasindu-le pe net, chiar daca ele au fost sau nu de succes. Sigur, nu poti spune dinainte ca o anumita strategie iti va aduce profit garantat, deoarece de asta depinde, in mare masura, pronosticul tau pentru un anumit meci. Daca judecata ta cu privire la ponturile pe care le oferi nu e buna, este evident ca orice strategie ai incerca nu vei genera profit.

Ce reprezinta sistemul „Easy Money”?

Daca doresti sa castigi bani rapid trebuie sa intelegi ca la fel de rapid se pot si pierde. Exista cateva strategii in urma carora poti genera profit in mod rapid, una dintre ele fiind strategia Easy Money. Pe de alta parte, Easy Money poate fi si periculoasa, deoarece daca vei pierde un pariu intreaga ta banca pe care ti-ai stabilit-o pentru acel proiect s-ar duce pe apa sambetei. Altfel spus, metoda Easy Money mai poate fi definita ca strategia „Totul sau nimic”, aceasta presupunand plasarea intregii banci avute la dispozitie pe un singur pariu. Sigur, pentru a reduce riscurile ca pariul sa fie pierzator, cota acestuia trebuie sa fie cat mai mica, chiar mai mica de 1.05. Mai multe despre aceasta strategie vei gasi rasfoind acest articol.

Tentatia de a incerca aceasta strategie la casele online de pariuri licentiate in Romania este una destul de mare, multa lume gandind ca o cota sub 1.05 are sanse mari de reusita. Astfel, isi fac socoteala ca daca vor prinde 30 cote de 1.03, sa spunem, la final vor putea castiga de aproximativ 2.5 ori miza initiala. Ar putea parea putin, insa, avand in vedere riscul destul de mic de a pierde, credem ca reprezinta chiar o oportunitate buna de a genera profit serios pe termen lung.

Lucruri pe care trebuie sa le ai in considerare cand aplici strategia Easy Money

Multi pariori care folosesc strategia Easy Money prefera pariurile live, deoarece timpul de asteptare de la plasarea pariului pana la aflarea rezultatului este considerabil mai mic decat daca ai paria pre-live. Din aceasta cauza, multi mizeaza pe acea cota infima catre finalul partidei, cand,teoretic, sunt sanse mai mici pentru adversar sa produca o surpriza. Practica este insa cea care ne incurca, adversarul gasind nu de putine ori puterea poate chiar in ultimele secunde sa puncteze decisiv. In concluzie, nu te arunca pe o cota infima doar de dragul de a o face si de a bifa inca un pariu. Inainte de a face asta, ar trebui sa analizezi foarte bine partida si sa te gandesti de doua ori inainte sa plasezi pariul.

O calitate importanta pentru orice parior, insa mai ales pentru cel ce prefera pariurile live si strategia Easy Money, este rabdarea. Aici ne referim in special la rabdarea de a analiza o partida, insa si la rabdarea privind numarul de meciuri pe care il vei juca intr-o zi. Recomandam sa nu plasezi mai mult de doua-trei partide pe zi folosind aceasta strategie. De asemenea, ar fi bine sa te concentrezi pe meciuri importante, nu pe o partida din ligile inferioare sau din turneele ITF, acolo unde concentrarea poate sa nu fie la un nivel maxim sau constant pentru o echipa/un jucator. Este foarte important sa cunosti ambii adversari inainte de a plasa un pariu pe respectiva partida.

Nu consuma intreaga banca pe un singur pariu! Fii prudent!

In afara rabdarii, o alta calitate importanta cand doresti sa pariezi pe strategia Easy Money este prudenta. Sunt multe cazuri in care lacomia duce la pierderea intregii banci de pariuri, lucru pe care cu siguranta nu il vrei. Astfel, este de preferat ca banca pe care o avem la casa de pariuri sa o impartim in 4 sau 5 mini-banci, pentru ca, in cazul in care vom pierde prima mini-banca sa nu pierdem tot, ci sa avem sansa de a recupera pierderea cu a doua mini-banca si chiar de a genera profit. Daca se intampla sa pierdem primele doua mini-banci o vom incepe pe a treia si asa mai departe, daca va fi cazul. Nu credem insa ca va fi nevoie, pentru ca, daca la prima mini-banca am tratat cu superficialitate pariul pe care l-am pierdut, urmatoarele mini-banci ne obliga intrucatva sa fim mai precauti. Doar asa putem genera profit pe termen mediu si lung folosind strategia Easy Money.

Rezumat

  • Strategia Easy Money consta in investirea intregii banci stabilite, preferabil pe o cota de 1.05 sau chiar mai mica
  • Indiferent cat de mica este cota, partida de pe care doresti sa plasezi pontul trebuie analizata cu atentie
  • Nu folosi aceasta strategie la mai mult de doua sau trei pariuri zilnic
  • Nu plasa pariuri pe ligi inferioare sau pe meciuri fara miza, dar nici daca nu cunosti ambele echipe/ambii jucatori
  • Pentru a avea sanse mai mari de a genera profit pe termen mediu si lung imparte banca totala in 4 sau 5 mini-banci
Copy the token