Strategia easy money prinde tot mai mult in randul pariorilor romani

O multime de strategii care pot fi folosite la pariuri sportive impanzesc internetul, putine fiind insa cele care chiar dau roade, daca nu pe termen scurt, atunci pe termen lung.
 

58edd7c11a605_1491982273.jpg

Cea mai de succes strategie, in opinia noastra, este Easy Money si va vom explica motivul in cele ce urmeaza. Deocamdata sa spunem ca aceasta strategie consta in mizarea pe un bilet a intregului castig din pariul precedent sau in reinvestirea intregului castig, ca sa folosim o alta definitie. Spre exemplu, daca pornim cu o miza de 100 unitati si vom castiga un pariu a carui cota este 1.2, vom avea 120 unitati. Acestea le vom plasa pe un alt bilet, a carui cota totala este tot  1.2 si un potential castig de 144 unitati  Cu siguranta insa ca toti pariorii cu experienta cunosc strategia si multi probabil au si aplicat-o.
 
Veti spune ca este o strategie riscanta, insa nu este deloc asa decat daca veti forta cotele. Este adevarat, in mod teoretic putem pierde intreaga banca pe care am acumulat-o pana acum. De multe ori cand un parior pierde un bilet din cauza a una, doua sau mai multe selectii intalnim constructia ‘’am pierdut X lei’’, unde X reprezinta, de fapt, suma pe care o putea castiga, nicidecum miza.
 
Asta se intampla si cu strategia Easy Money, unde in general pariorii chibzuiti pornesc de la o miza nesemnificativa pentru ei. Daca strategia nu va da roade si nu se va ajunge la pasul dorit, in realitate veti pierde doar suma initiala, nu cea la care ati ajuns urmand-o. Desi noua ne place sa o denumim ‘’strategia saracului’’, deoarece poti incepe chiar si de la 2 lei si sa ajungi la 10 lei, spre exemplu, intr-un interval scurt de timp, oricine o poate aborda, miza initiala stabilindu-se in functie de banca avuta.
 

Este mai bine sa plasez un singur pariu pe bilet sau mai multe?


In general, este recomandat sa plasezi un singur pariu pe bilet daca vrei sa ai sanse mai mari de reusita, multi pariori profesionisti mergand pe aceasta idee. Cand aplicam strategia Easy Money insa ne gandim mai degraba la selectii ce au cote mici si, automat, sanse mari de reusita. Astfel, opinam ca nu e un risc foarte mare sa plasezi doua sau trei meciuri pe bilet, insa nu mai mult, iar toate selectiile sa aiba cote sub 1.1. Daca dorim sa plasam 4 selectii, trebuie sa avem grija ca toate cotele sa fie sub 1.05. Deja la minim 5 selectii pe bilet lucrurile pot lua o turnura nedorita. 
 
Nu de putine ori am intalnit si persoane care au afirmat ca pariorii adevarati nu se preteaza la asemenea cote mici. Gresit! Scopul unui parior este acela de a castiga bani, orice strategie si orice cote ar folosi. Cu metoda Easy Money ai chiar mai multe sanse de reusita decat cu alte metode, in ciuda faptului ca sunt necesari mai multi pasi pentru a ajunge la destinatia finala. Daca am face o comparatie insa, clar am prefera o durata mare pentru a ne atinge scopul si un risc mic decat o durata mica si un risc mare.

 
Cat de mult pot castiga riscand foarte putin?


Daca va hotarati sa aplicati aceasta strategie, va recomandam ca primul pas (miza initiala) sa fie efectuat la inceputul lunii sau la o data semnificativa pentru voi. De asemenea, recomandam sa fie plasate unul, doua, maxim 3 pariuri/bilete pe zi, in functie de oferta sportiva.
 
Pentru a veni cu exemple concrete, sa spunem ca vom incepe de data de 1 mai (n.r. luna viitoare) si vom plasa un pariu/bilet pe zi, timp de 30 zile, cu o cota totala de 1.05. Miza de start va fi 100 lei si vom miza in fiecare zi, pana pe 30 mai. Daca vom aplica acest plan cu succes, dupa 10 zile vom avea 163 lei, dupa 20 zile 265 lei, iar dupa 30 zile 454 lei. Asadar, la sfarsitul lunii ne-am putea multiplica miza initiala de aproximativ patru ori si jumatate.  Daca ne vom impiedica pe parcurs vom pierde doar miza initiala (100 lei), iar a doua luna o vom lua de la capat. Practic, daca vom incepe cu aceeasi miza si pe aceeasi cota timp de 4 luni, vom fi pe profit daca in una dintre ele vom completa toti pasii.
 

Concluzii

 
  1. Strategia Easy Money presupune reinvestirea intregului castig de la pasul anterior
  2. Gradul de risc este unul destul de mic in cazul acestei strategii
  3. In eventualitatea unui pas gresit vei pierde doar miza initiala
  4. Sansele de reusita cresc odata cu micsorarea cotelor
  5. Nu este recomandat un bilet cu mai mult de 4 evenimente, indiferent cat de mici ar fi cotele