3 tipuri de pariuri profitabile pe tenis

Tenisul este inca un sport subestimat in pariurile sportive. Si poate ca e mai bine asa, pentru ca cei care pariaza pe tenis ar trebui sa cunoasca foarte bine acest sport.

Si nu doar sa il urmareasca la televizor, ci sunt convins ca ar  trebui sa joace tenis, mereu am sustinut acest lucru.

Daca nu ai tinut o racheta in mâna nu poti sa iti ai pareri corecte in mod obiectiv despre ceea ce inseamna rever, forehand, vole, sau presiunea rezultatului in tenis.

Cum aleg meciurile de tenis pentru pariuri

Experienta de peste doua decenii in pariurile pe tenis imi da voie sa fac o lista cu principii de urmat de catre pariorii pe tenis:

•   Pariaza doar daca stii totul despre tenis, repet asta, pentru ca acest lucru e vital ;

•   Pariaza doar pe turnee puternice ATP sau WTA, pe jucatorii pe care ii cunosti, pe care i-ai vazut jucand, si nu o data. In turneele mici, jucatorii sunt practice necunoscuti pot aparea meciuri neortodoxe, trebuie spus direct asta;

•   Nu juca pe favoriti, cotele sunt prea mici. Mai mult, nu juca handicap asiatic pe favoriri, pentru ca, de multe ori, ei se incalzesc greu la inceputul turneelor si castiga foarte greu meciurile de debut. Asta daca le castiga; 

•   Joaca, in principiu, pe turneele masculine. Fara a fi misogin, am observat ca fetele au perioade de lipsa de concentrare mari in timpul unui meci, jocul loc e greu predictibil.

Cele trei tipuri de pariere pe care ti le propun sunt izvorate din experienta proprie. Nu te astepta nicicum sa fie pariuri live.

1. Total ajustabil ghemuri in meci

Ma folosesc aici de totalurile ajustabile de ghemuri oferite de casele de pariuri Betano sau Unibet.

Folosesc aceasta variant de pariere doar pentru a juca optiunea "peste", niciodata "sub" pentru totalurile ghemurilor dintr-un meci de tenis. 

Meciurile alese aici sunt cele dintre doi jucatori nativi de zgura ( exemplu: Pablo Andujar vs Albert Ramos)  sau dintre doi “big servers” pe suprafete rapide, outdoor sau indoor ( exemplu: Isner vs Struff).

In astfel de meciuri ma astept ca jucatorii sa isi piarda cu greu propriul serviciu, iar meciurile sa aiba un total mare de ghemuri.

Avand un profil de risc scazut, eu aleg  mai mereu linia cea mai mica pentru un total ghemuri.  Daca linia de baza este de " peste 21,5 ghemuri", eu voi alege "peste 20,5 ghemuri”, chiar daca mi se va oferi astfel o cota mai mica.

Prudenta este cuvantul meu de baza in pariuri.

2. Handicap asiatic pe jucatorul outsider

La acest tip de pariu trebuie analizata foarte atent forma de moment a jucatorilor pe suprafata respectiva, nu clasamentul sau meciurile directe de acum trei ani, ca la fotbal..

La acest tip de pariu aleg sa joc pe jucatorii care sunt specialistiu pe un anume tip de suprafata impotriva celor cu un clasament mai bun, dar care nu se simt prea nine pe acea suprafata.

Exemplu: Voi alege sa joc “handicap asiatic +6,5 ghemuri” pe Jaume Munar, un jucator tipic de zgura, contra lui Daniil Medvedev, care e mult mai bine clasat, dar care nu se simte in largul sau pe aceasta suprafata.

Casele de pariuri ce ofera linii atractive pentru astfel de handicapuri asiatice ajustabile la tenis sunt Betano, Unibet si Favbet.

3. Numar de seturi intr-un meci

Imi place sa joc aceasta varianta la turneele de Grand Slam, atunci cand meciurile din turneul masculin se joaca dupa sistemul "trei seturi din cinci".

La alegerea acestor meciuri contribuie mai ales forma sportiva in care se afla jucatorii nefavoriti, care, de regula, joaca turnee chiar in saptamana de dinainte de Grand Slam-uri si pot ajunge deja obositi la turneele majore. Mare atentie asadar la forma acestora.

Exemplu: Prin similitudine cu ceea ce am spus la punctul 1, la numarul total de ghemuri, pot alege si aici un meci intre doi jucatori ce servesc foarte bine pentru a incerca optiunea “mai mult de 3,5 seturi”.

As alege aceasta optiune, de pilda, pentru un meci dintre Daniil Medvedev si Sasha Zverev, disputat pe suprafata rapida, la US Open.

Asadar, atentie la tenis, joaca la pariuri sportive pe acest sport doar daca il stiti foarte bine, sau beneficiați de ponturi tenis de la experții noștri

In plus, ai grija la managementul banilor din “banca” lunara pe care o ai la dispozitie si incearca sa folosesti strategii de pariere pe care le-ai verificat tu insuti, prin incercari repetate.

 

Postat de:

NicPopescu
NicPopescu
Managerul siteului
Copy the token