Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide

Slovan Bratislava - Sutjeska: Ponturi pariuri Liga Campionilor

0

In zece din ultimele noua meciuri disputate de Sutjeska in cupele europene a inscris o singura echipa.

Miercuri, 10 iulie, de la 21:15, “Tehelne pole” gazduieste infruntarea dintre Slovan Bratislava si Sutjeska, meci din cadrul primului tur de calificare al Ligii Campionilor.

Slovan Bratislava: Forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Campionatul in Slovenia incepe abia pe 3 august, sau atunci este programat primul duel al celor de la Slovan, in Superliga. Pe de alta parte, singurele meciuri in care campioana si-a masurat fortele au fost cele amicale, intalnind printre altele, Slavia Praga (3-2). De ltfel, este neinvinsa in aceste infruntari, dar nici nu a avut adversari pe masura. De asemenea, vorbim despre o echipa care in ultimele sezoane a fost permanent prezenta in cupele europene, reusind sa tina ritmul cu echipele pe care le-a intalnit in primul meci. In ultimii noua ani, Slovan nu a ratat niciodata calificarea in Europa League sau Champions League, reusind o singura data sa intre in grupe.

Sutjeska: Forma de moment, ultimele rezultate, statistici

In Muntenegru este aproape acelasi program pe care si in Slovacia il intalnim. Drept pentru care, primul mec pe care Sutjeska il joaca in campionat este la inceputul lui august.  Aceasta nu este straina de cupele europene, participa pentru al treilea sezon consecutiv, insa, nu s-a intamplat sa faca victime cunoscute, de cele mai multe ori a parasit competitia inca de la primul duel. Asa s-a intamplat si in cele doua editii, in care a jucat din postura de campioana si unde a intalnit mereu echpe modeste. In sezonul trecut, ea a fost eliminata in chiar primul tur de Astana, cu 3-0 la general.

Slovan Bratislava - Sutjeska: Cote la pariuri si pronosticuri pariuri

Daca gazdele sunt obisnuite sa iasa la atac si sa inscrie cu regularitate, lucru pe care l-au facut si in competitia interna, Sutjeska se apara destul de mult. Este o echipa care nu se deschide si in acest sens, cred ca ma astept sa nu conteza prea mult pe faza de atac. In zece din ultimele noua meciuri disputate de Sutjeska in cupele europene a inscris o singura echipa.

 

Bonus500 RON
Pariaza
1.47
Logoul casei de pariuri Betano - legalbet.ro

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
88 / 0 / 54
Profit:
-581 RON
ROI:
-4.1 %
Pariuri:
1013 / 7 / 631
Profit:
-4 565 RON
ROI:
-2.8 %
IulianGGMU

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 142
88 / 0 / 54
Profit:
ROI: -0.0 %
Pariuri: 1654
1013 / 7 / 631
Profit
ROI: -2.8 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Nu marcheaza ambele
Comentarii
Niciun comentariu momentan