Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide

Shenzhen - Shanghai SIPG: Ponturi fotbal Super League

0

Shanghai SIPG are nevoie de o noua victorie pentru a incerca sa atace primul loc

Duminica, 30 iunie, de la ora 14:35, pe “Shenzhen Universiade Sports Centre”, in etapa a 15-a din Super League are loc meciul dintre Shenzhen si Shanghai SIPG.

Shenzhen: Forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Forma slaba prin care Shenzhen trece o face sa aiba un singur punct luat in ultimele sase etape. Au fost dueluri in care cu greu a fost prezenta in atac, in acest interval a reusit sa inscrie un singur gol. In etapa anterioara nu a contat pe faza de atac, drept pentru care a suferit inca un esec in Super League, 0-1, cu Henan Jianye. Se vede ca nu joaca bine si prin prisma locului din clasament, Shenzhen se afla pe treapta a 12-a, cu tot atatea puncte. Trei lungimi stau intre ea si Tianjin Tianhai, echipa care se afla pe ultimul loc, asta in conditiile in care a inscris 12 goluri, cele mai putine dintre toate colegele.

  • Echipa probabila: Wei – Peng, Dalong, M’Bengue – Yuan, Selanes, Qiang, Fujun, Zhen – Kamara, Yuanyi
  • Suspendat: Qiao Wei

Shanghai SIPG: Forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Cu toate ca nu conduce inca Super League-ul si se afla abia pe locul al treilea, cu 34 de puncte, a avut o saptamana foarte buna. A reusit sa castige cu 3-0 meciul pe care l-a avut, in etapa trecuta, a fost un joc in care a trecut cu 3-0 de modesta Beijing Renhe. La mijlocul acestei saptamani a urmat un nou duel de vis al acesteia, la finalul caruia a obtinut o calificare surpriza. 2-1 cu Jeonbuk si 3-2 la general, drept pentru care s-a calificat in sferturile de finala ale Champions League Asia.

  • Echipa probabila: Junling – Hai, Guan, Ke – Shenchao, Shiyuan, Oscar, Wei – Hulk, Eikerson, Shenhlong
  • Accidentati: Lu Wenjun, Fu Huan
  • Suspendat: Cai Huikang

Shenzhen - Shanghai SIPG: Cote la pariuri si predictii pariuri

Nu au un istoric foarte bogat in ceea ce priveste meciurile directe. In 2012 s-au intalnit ultima oara, si SIPG ramanea neinvinsa. Situatia de fata este una favorabila oaspetilor, pe care ma astept sa-i vad din nou invingatori. Shanghai SIPG are nevoie de obtinerea celor trei puncte, in speranta ca adversarele din fata ei gresesc si are toata atuurile sa vina cu toate punctele.

 

Bonus500 RON
Pariaza
1.57
Logoul casei de pariuri Betano - legalbet.ro

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
94 / 0 / 62
Profit:
-1 092 RON
ROI:
-7.0 %
Pariuri:
1007 / 7 / 628
Profit:
-4 633 RON
ROI:
-2.8 %
IulianGGMU

Fan infocat al lui Manchester United, iubeste fotbalul din Anglia, dar in ultimii ani s-a specializat si pe alte campionate din Europa, America de Sud si America de Nord. Are peste 10 ani de experienta in pariuri sportive. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 156
94 / 0 / 62
Profit:
ROI: -0.1 %
Pariuri: 1647
1007 / 7 / 628
Profit
ROI: -2.8 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Victorie Shanghai SIPG
Comentarii
Niciun comentariu momentan