Philadelphia 76ers — Miami Heat: ponturi NBA

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda un pronostic de la partida Philadelphia 76ers - Miami Heat, din NBA.

Joi noaptea, de la ora 02:00, in “Wells Fargo Center”:, avem meciul 6 din seria Philadelphia 76ers - Miami Heat, din play-off-ul NBA.

Philadelphia 76ers - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Philadelphia 76ers a fost un dezastru in meciul anterior, dar asa e cand vedetele nu prea ajung la linia de libere si nici nu prea apuca sa dea la cos. Embiid a bifat 17 puncte, 5 recuperari si 2 pase, Harden a contribuit cu 14 puncte, 6 recuperari si 4 pase, pentru ca Harris sa ajute cu 12 puncte, 3 recuperari. Maxey a fost doar 2/10, iar Harden a avut cele mai multe pase decisive intr-o infrangere grea, 85-120.

Miami Heat - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Miami Heat s-a redresat la timp dupa cele doua infrangeri la rand cu Philadelphia. A fost o victorie obtinuta in prima partida a partidei, asa ca Butler a fost singurul cu minute ceva mai multe, 35. Jimmy a inregistrat 23 de puncte, 9 recuperari si 6 pase. Strus a dat 19 puncte, 10 recuperari si o pasa, iar Vincent a incheiat seara cu 15 puncte, 5 recuperari si 2 pase. Lowry a privit meciul de pe banca, ceea ce a insemnat ca Vincent a fost titular. S-a intamplat de cinci ori in play-off, iar Miami a castigat de fiecare data.

Philadelphia 76ers - Miami Heat: Cote la pariuri si ponturi pariuri

Sunt cateva incertitudini in ambele tabere. Embiid si Thybulle sunt incerti la gazde, in timp ce Lowry nu va juca la Miami. Mai sunt si cativa jucatori trecuti ca incerti, dar asa au facut Heat si-n partida anterioara. Butler a avut cateva declaratii interesante in seria asta, iar ultimele trei meciuri facute de ele au fost excelente. Jimmy si restul colegilor vor sa place cu victoria din Philadelphia si voi miza pe el. 

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
33 / 0 / 16
Calcul:
+549 RON
ROI:
11.2 %
Pariuri:
1568 / 46 / 1127
Calcul:
-176 RON
ROI:
-0.1 %
Paul

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 50
33 / 0 / 16
Calcul:
ROI: +11.2 %
Pariuri: 2744
1568 / 46 / 1127
Calcul
ROI: -0.1 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Butler peste 25,5 puncte
0%
0 voturi
Pariu castigator
0%
0 voturi
Total voturi: 0

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde