Mitchell Krueger — Michael Mmoh: pronosticuri Tenis ATP Houston

Tipster-ul Legalbet Marian ofera predictia sa din tenis pentru meciul Krueger vs. Mmoh.

Duminica seara, 03/04/2022, nu mai devreme de ora 20:30, Mitchell Krueger si Michael Mmoh vor juca in faza calificarilor competitiei ATP World Tour de la Houston (Statele Unite, zgură). Una dintre casele de pariuri online licentiate in RomaniaPublicWin – ne ofera urmatoarele cote la victorie pentru cei doi jucatori: 1.86 @ Mitchell Krueger vs. 1.96 @ Michael Mmoh!

MITCHELL KRUEGER (#160 ATP)

Are douazeci si opt de ani, s-a nascut la Fort Worth – Texas (Statele Unite) si are resedinta la Dallas – Texas (Statele Unite), este jucator de mana dreapta ce executa reverul cu ambele maini, masoara in jur de 1,88m si poseda un prim serviciu percutant, beneficiind de suportul antrenorului Dave Licker! Tenismen care prefera suprafetele rapide, are in palmares trei titluri de nivel ATP Challenger Tour – Dallas challenger (2019, hard indoor) – Cary challenger & Cary 2 challenger (2021, hard outdoor).

  • VICTORII Krueger vs. Mmoh: nici o victorie

MICHAEL MMOH (#226 ATP)

Are douazeci si patru de ani, s-a nascut la Riyadh (Arabia Saudita) dar are resedinta la Bradenton – Florida (Statele Unite), este de asemenea dreptaci si executa backhand-ul cu ambele maini, masoara in jur de 1,88m si beneficiaza de suportul antrenorului Oggie Samardzic! La un moment dat a izbutit sa intre in prima suta mondiala la simplu, fiind clasat al #96-lea in lume (01/10/2018), dar din acel punct n-a mai fost la fel de constant si ultimele doua-trei sezoane n-au mai fost deloc satisfacatoare; ultimul titlu de nivel ATP Challenger Tour l-a obtinut pe hardul indoor de la Knoxville challenger (2019).

  • VICTORII Mmoh vs. Krueger: 7-6 1-6 6-2 (Knoxville challenger, 2021, hard indoor)

Mitchell Krueger – Michael Mmoh: Cote la pariuri si predictii pariuri

Mizez pe o partida controlata si castigata de primul dintre americani, luand in considerare ca forma de moment si in general cariera lui Mitchell Krueger se afla pe o panta ascendenta, acesta impresionand pe parcursul sezonului regulat chiar si la nivel ATP World Tour – pe hardul outdoor de la Delray Beach a invins adversari precum Ernesto Escobedo sau australianul Jordan Thompson si i-a dat mari batai de cap bulgarului Grigor Dimitrov (6-7 3-6) in faza optimilor de finala, apoi mai recent pe asfaltul de la Miami Open i-a eliminat in faza calificarilor pe Stefan Kozlov sau sud-africanul Kevin Anderson (7-6 7-5); in prima runda a calificarilo de la ATP Houston, favoritul nostru a trecut in minim de seturi de experimentatul australian Matthew Ebden (7-5 6-1 / sase asi expediati, nu si-a cedat serviciul, realizand trei break-uri pe retur). De cealalta parte, Michael Mmoh a impresionat doar pe hard indoor pe parcursul sezonului regulat la nivel ATP Challenger Tour, a fost eliminat in prima runda a calificarilo de la Miami Open de compatriotul Steve Johnson, iar in runda inaugurala a calificarilor de la ATP Houston a fost la un pas de o eliminare rusinoasa in fata “dublistului” francez de treizeci si unu de ani – Sadio Doumbia (6-2 6-7 4-1 ret. / doi asi expediati, si-a cedat serviciul de trei ori, realizand sase break-uri).

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri:
52 / 4 / 47
Calcul:
+316 RON
ROI:
3.1 %
Pariuri:
1400 / 103 / 1099
Calcul:
-4 132 RON
ROI:
-1.6 %
Marian

Tipster cu mai bine de 10 ani experienta in spate, specializat pe tenis. 

30 de zile De la inceput
Pariuri: 105
52 / 4 / 47
Calcul:
ROI: +3.1 %
Pariuri: 2610
1400 / 103 / 1099
Calcul
ROI: -1.6 %
Votare
Va fi acest pariu castigator?
Victorie @ Mitchell Krueger
100%
1 vot
Pariu castigator
0%
0 voturi
Total voturi: 1

Alte ponturi de la acest autor

Mai multe ponturi
Aboneaza-te la ponturile de la cei mai buni tipsteri

Primesti zilnic o selectie de ponturi si pronosticuri de actualitate doar de la expertii si tipsterii Legalbet cu cele mai bune rezultate. Fara spam, doar pariuri!

Da, vreau sa primesc email-uri la adresa de email specificata si accept termenii Politicii de Confidentialitate

Ascunde