Indiciu: tasteaza '@' inainte de numele de utilizator pentru a gasi utilizatorul
Inchide

Charlotte Hornets - Washington Wizards. Pronosticuri NBA

0

Expertul Legalbet, Paul, va recomanda partida dintre Charlotte Hornets si Washington Wizards, din NBA, la o cota de 1.40.

Vezi intreaga oferta de pariuri pentru acest meci


Charlotte Hornets - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Trei victorii in ultimele 10 meciuri


Charlotte Hornets are in componenta unul dintre cei mai buni si versatili PG din NBA, Kemba Walker, dar echipa se afla abia pe locul 10 in Conferinta de Est, cu un bilant de 29W - 35L. Forma de moment nu este deloc una buna, cu cinci infrangeri in ultimele sase partide si 7 in ultimele 10. Ultimul esec a venit cu Miami Heat, pe teren propriu, 84-91. Kaminsky a avut 20 de puncte, desi a venit de pe banca, in timp ce Walker a terminat disputa cu 20 de puncte si 7 pase. In alte meciuri un atuu dintre rezerve, Parker a pus doar 2 puncte, 5 pase si o recuperare in 21 de minute de joc.


Washington Wizards - forma de moment, ultimele rezultate, statistici

Beal le face pe toate


Washington Wizards n-a mai fost aceeasi formatie de la accidentarea lui Wall. Sigur, inceputul pronost "s-a datorat" si meciurilor putine jucate de Howard, dar totul s-a "rupt" la John. Cu toate astea, Beal a facut tot ce-a depins de el, iar Wizards se regasesc pe locul 11 in Est, cu 27 de victorii si 37 de infrangeri. Play-off-ul este inca departe, dar nu cred ca e nevoie de un miracol, ci doar de-o evolutie constanta. Asa cum a avut Bradley. Cu Dallas Mavericks, 132-123, Beal a pus 30 de puncte, 8 pase si 7 recuperari. Ariza a ajutat si el cu 22 de puncte, 6 recuperari si 3 pase, iar Parker, de pe banca, a inregistrat 20 de puncte, 9 recuperari si 3 pase.


Charlotte Hornets vs Washington Wizards: Echipele probabile si jucatori indisponibili

Charlotte Hornets
Walker, Batum, Zeller, Bridges, Williams
Washington Wizards
Satoransky, Beal, Portis, Ariza, Green


Howard si Wall continua sa fie absenti pentru Wizards.


Charlotte Hornets vs Washington Wizards: Rezultate directe (H2H)

Cele doua si-au impartit victorii din acest sezon, 1-1, fiecare castigand pe teren propriu. Ba mai mult, in ultimele 10 dispute, este egalitate, 5-5.


Charlotte Hornets vs Washington Wizards: Cote la pariuri si ponturi pariuri

Conform casei de pariuri Superbet (click aici pentru recenzie), Charlotte Hornets are o cota de 1.57 pentru o victorie, in timp ce Wizards primesc o cota de 2.75 pentru un succes. Un egal poate fi jucat la o cota de 16.00. In precedenta vizita la Charlotte, 110-123, Beal a avut 46 de puncte, 7 pase si 6 recuperari. In victoria de pe teren propriu, 130-126, a fost mult mai tacut, 19 puncte, 5 pase si 4 recuperari, dar a si pus doar 7/19 din actiune. Bradley si-a luat rolul de lider in serios si are prestatii excelente aproape noapte de noapte, atunci cand echipa lui are cea mai mare nevoie de el. Sigur, gandurile spre play-off sunt utopice in acest moment, dar la cat de "slabe" sunt unele formatii in Est, merita sa te lupti pana in ultima clipa. 

 

Bonus500 RON
Pariaza
1.40
Logoul casei de pariuri Superbet - legalbet.ro

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri:
27 / 0 / 19
Profit:
+580 RON
ROI:
12.6 %
Pariuri:
305 / 9 / 222
Profit:
-461 RON
ROI:
-0.9 %
Paul

Parior experimentat specializat pe sporturi precum tenis, fotbal, biliard, dar si pariuri mai putin populare in Romania precum pariurile pe eSports.

30 de zile De la inceput
Pariuri: 46
27 / 0 / 19
Profit:
ROI: +0.1 %
Pariuri: 536
305 / 9 / 222
Profit
ROI: -0.9 %
Votare
Va fi acest pariu castigator? Voteaza si castiga premii in valoare de 800 RON lunar.
Beal peste 24,5 puncte
Comentarii
Niciun comentariu momentan